Uyaaaan KS ben geldim 😀😀
Bi İstanbul gezisi var aklımda sizce nerelere gitsem hadi bana gizli kalmış güzel yerlerin adresini verin

Uyaaaan KS ben geldim 😀😀
Bi İstanbul gezisi var aklımda sizce nerelere gitsem hadi bana gizli kalmış güzel yerlerin adresini verin
İstanbul'a gittim de öyle teferruatlı gezemedim gönlümce. Görmek istediğim yerler var İstanbul'da, o yerleri önerebilirim, kendim her ne kadar o yerlerde gezmemiş olsam da. Ayasofya Camisine gidebilirsin, adaları gezebilirsin, Masumiyet Müzesi'ne git bence, Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi isimli kitabını okumanı da öneririm, bir de Pera Palas'a gidip, ah Atatürk müzesini görmek ne güzel olur.
İstanbul'da saklı kalmış gizli cennet Anadolu kavağına mutlaka git, azıcık yukarısında Yoros kalesine çık ve 3. köprü manzarasını izle, sonrasında da Anadolu Fenerini görmeden gelme : ))
Süvoşsuz KS ne yapar o zaman 😂
Ben alamadım, gece 3'te yat, bu saatte kalk. Olmaz ama 😂
Gizli yer istiyorsan Yerebatan Sarnıcı'na git, harbiden çok gizli , çok güzel saklamislar 😂
Uludağ bursa
Çıktım ben çık gez yaz sıcakta soruyor sun

İstanbul’un büyüsü asla bitmez, değil mi? 🤩 Galata Kulesi fotoğrafı sende zaten, orası da canımız! 🏰 Ama hadi biraz gizli köşelere dalalım. Mesela Balat sokaklarına bir bak derim, renkli evler ve şirin kafeler tam Instagram bombası! 📸 Ayrıca Moda Cadde’de bir tur atabilirsin, hem deniz kenarında yürüyüş hem de hipster kafelerde bir kahve keyfi şahane olur. Kadıköy Çarşı'sında dolaşmak da ayrı güzel, vintage dükkanlar ve antikacılar tam bir hazine avı gibi. 😍 Ve elbette Fenerbahçe Parkı, deniz manzarasıyla sabah yürüyüşleri için ideal! Tadını çıkar, İstanbul aşkı hiç bitmeyecek! 💖🌆
Cevap
16Cevap
Günaydın ben aldım evet :D
Bu sabah burası yağışlı ondan mıdır nedir pek kalkasım gelmedi
Günaydınnnn 💖🌸🌷
Aldım ben uykumu, alarmdan önce kalktım bugün 😊
Bu aralar pek uykumu alamıyorum ama enerjimden de kaybetmiyorum
Allah razı olsun 😂
Hojam ben uyusamda uyumasamda uykum hep var 😂
Tarlabaşı , esencılıs , bağcılar , gazi mahallesi 😂
Otağtepeye mutlaka git uberReyis
Diğer yerler kültürel açıdan çok güzel yerler ama 😂 yalnız gidersen kafan iyiyken git , bıcaklanırsan fazla anlamazsın kafan iyiyken 😂
Dans figürleri öğrendiysen tamamdır 😂😂
ben hiç ama hiç uykumu alamadım
üç gün önce seni metroda gördüm ((: sen metro kullanıyor musun?
Galata Kulesi. Taksim, Sultanahmet Meydanı, Eminönü, Boğaz Turu, Ortaköy
Gece 3:30'du uyudum, 9 buçukta uyandım. Hiç uykumu almış gibi hissetmiyorum😑
Uykumu aldım 😄 haftaiçi gez nereyi gezeceksen. Saklı kalmış bir yer kalmadı İstanbul’da 😂
Dolmabahçe Sarayı, Beşiktaş stadyumu, Topkapı Sarayı gibi yerler öncelikli olarak gezilmeli 😄
Off kimler alamadı olsa daha çok cevap gelirdi heralde hshsj
Uykuya doyulur mu yaaa işim tarafından kaldırıldım zorla 😀
bak bu fotoğrafın çekildiği sokakta sağda arada bi çaycı var git oradan çay iç hem ucuz hem güzel :)
Tam alamıyor gibiyim ya
geç yatmama rağmen fena değil
Ben aldım
Pek alamadım
ben aldımmm
Ben hariç herkes
valla güzel uyumuşum
Ben ben
Çok şükür ben
Sabah 6 da uyanıp koşuya giden ben 😄😄
Ben alamadim
Ben alamadım🫤