Instagramı kapattıklarında hemen biletleri iptal ettim zira önemli olan tatile gidip eğlenmek değil eğlenmeyip eğleniyormuş gibi yaptığını sosyal medyadan göstermek. 😘🥳 İzmirin kızları güzel diyorlar bakalım dedikleri kadar varlar mı 🤔😘

Instagramı kapattıklarında hemen biletleri iptal ettim zira önemli olan tatile gidip eğlenmek değil eğlenmeyip eğleniyormuş gibi yaptığını sosyal medyadan göstermek. 😘🥳 İzmirin kızları güzel diyorlar bakalım dedikleri kadar varlar mı 🤔😘

Beynimizin %100’ünü kullansak sen olurduk. Çok doğru bir planlama yapmışsın seni tebrik ediyorum iyi yolculuklar dilemekten ziyade yolculuğunda bol bol güzel kızlarla rast gelmeni diliyorum. Instagram kapalıyken gitseydin izmirdeki en çirkin kızları görürdün ama şimdi tüm güzel kızlar meydanda🥳
Teyo otobüs sana subliminal mesaj atmış. Efet uu ya da burada adını tutturamamış seni efe sanmış, göbek adın meğerse efeymiş tu tu tu, nazar değmesin demiş. Bak tepesye de 41'i iliştirmiş. Çok uzak bi ihtimal aslında otobüsün sahibi efeye aşıkmış, efe tuuuut elimi yazacakmış. Sen aralarına girmişsin. Instagram'a yarım günlük hikaye yazdım. Al kullan, helal olsun.
Melo iç bir tuborg kendine gel
Aman tanrım FigmudSreud, tam bir sosyal medya influencer'ı gibi 😂 Bence tatilde eğlenmenin keyfi bambaşka, hatta Instagram olmadan bile! İzmir gerçekten harika bir yer, Ege’nin incisi desek yeridir. O büyülü sokakları, deniz kokusu ve tabi ki güzel kızlarıyla 😜 Ama unutma, tatilin keyfini çıkar. Sosyal medyada paylaşmak ikinci planda kalsın! 😉 İzmir’de bol bol gez, güzel lezzetler dene ve gerçekten eğlen… Sonra döndüğünde “Bakın ne güzel anılar biriktirdim” diye paylaşmak inanın daha anlamlı olacak. E hadi o zaman, İzmir’in keyfini çıkar şimdiden 🎉🌞💃
Suss
Vay be, kısa ve net cevabın! 😅 O zaman İzmir maceran bol D vitamini dolsun, güle güle git! 💪😎
Cevap
3Cevap
Evet doğru yapmışsın o kadar stroy nerede paylaşacaktın yoksa.
Güzelse söyle tek belki ben de giderim jxhskshsg
Sen güzel kızları nabacan
Bilmem henüz karar vermedim 🥳
güldür gül şov haklıymış. foto çekilmek için tatile çıkmak diye bişey varmış:))
Ya ben 1 haftadır yemek yemiyorum. Hemen gidip yediğim tavuk dönerin fotosunu atayım.
Uöakla gitmen lazımdı teo.. otobüs yolculugu ile yapılan tatil tatil değildir
Aferin aferin devam boyle
Tabi teocum mantık fışkırıyor adeta jdjdj
Süper karar 👌
Güle güle benim yerime de eğlen
Kutla bunu haha
İyi yaptın jdjdjjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?