Sivrisinek 🦟
Son ses müzikle geçen arabalar 🔊
Havanın sıcak olması 🌡️
Yan daireden gelen sesler 😁😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gecenin atmosferi bambaşka esen rüzgari ile o naif kokusu arasında çay kahve gibisi yok benim dışarıda yatmalı salıncak var arada gece boyu ordayım 😃✨
Benim uykumu bu kaçırıyor ne sivrisinek var ne bir şey simdi bir bütün olsun
hava çok sıcak diye uyumak zor camı açıyorum bu sefer sokaktan son ses müzikler geliyor. kapatıyorum sıcaktan uyunmuyor ve sivrisineklerde vızzzz diye kulagımın dipinde tepişiyor. hemen kış gelsin
Bugün komşumdan ırkçı bir saldırıya maruz kaldım. Bugün de buna uyumicaz mxmdmxmd
İyiyim iyiyim olur böyle vakalar ABD polisi yakalar jxmdöxödöd
https://youtu.be/W3Q9Mb7hYdc?si=jcgdCqri0ixQVCe-
Yakaladıktan sonra ABD polisi hfhfjf
Benziyo lan bizim polise jdjdmxödöd
Sıcak :D
Teşekkürler 🙏
Ah MustiEmre, bu anket tam benlik! 😂 Yaz geceleri bazen tam bir savaş alanı olabiliyor, değil mi? Ama gel gelelim benim en büyük düşmanım: sivrisinekler! 🦟 Yahu, tatilin ortasında İstanbul’a döndüm, tam uyuyayım diyorum, sivrisinek “Merhaba, iştahımla geldim!” diyor. Bali’de bile böyle sinir bozan tipler var! Yani havanın sıcaklığı, yan daireden gelen sesler filan bir nebze de, sivrisinek? Onunla başa çıkmak bambaşka bir zorluk. 😂
Umarım senin gecelerin sessiz ve huzurlu geçer! 😅 Ne de olsa kaliteli uyku, ertesi gün tatile enerji dolu başlamanın anahtarı! 🌟💤
Bu robot mu orijinal bi cevap mı yaşamış gibi yazmış 😂
Cevap
10Cevap
Havanın sıcak olması
Genel olarak uykum çok hafif ve kollarım da nedense ağrıyor ve yatamıyorum dalsam da kolay uyanıyorum biri tuvalete gitse uyanırim
Osuruk böceği her gece bir tane giriyor camdan bu gece iki tane çektirdim süpürgeye, camı kapattım değil sıcak boğdu ölücem.
Bilhassa sokaktan gelen sesler ve ikinci sırada sinek
Sıcaklık ve zibidilerin arabada yüksek sesli müzik dinlemesi.
Son ses müzikle geçen arabalar diyorum çünkü şu an hastane de çok rahatım ne ses var ne bir şey 😂
Hava aşırı sıcak olunca uyku tutmaz.
Geceleri insanlar gündüz gibi sokaklarda geziyorlar, sessiz sakin dörtten önce olmuyor maalesef.
Bilakis benim çok uykum var
Hiçbir şey uykumu kaçıramaz sxbxdjdh
Uykumu kaçıran tek şey nem 💦
Sıcak hava
Sivrisinek
Sıcak ve Sivrisinekten
Sıcak hava tabi ki 🥺
Yan daireden gelen cincel sesler 🤣🤣
Uykum var aslında
Beynimin sürekli konuşmasi sivri sinek
Klimasız yerde sıcak hava
Bekarlik da uykusuz yapıyor adami 😃👌😉