Eğlence ağırlıklı mı?
Dinlenme ağırlıklı mı?
Kültür gezileri mi?
Deniz - kum - güneş mi? Yayla - orman - dağ mı?
Yaz mı kış mı bahar mı?
Eğlence ağırlıklı mı?
Dinlenme ağırlıklı mı?
Kültür gezileri mi?
Deniz - kum - güneş mi? Yayla - orman - dağ mı?
Yaz mı kış mı bahar mı?
5 yıldızlı otelde yiyip yiyip camış gibi yatarak 7 gün geçirmeyi tatil zannetmek akla aykırı önce bunu söyleyeyim. Bence tatil içerisinde bolca yeni ve farklı yerleri görmek gezmek yeni bilgiler edinmek demektir yani kültür gezisi dağ Bayır Orman gezmek zihnini dinlendirmek bulanıklıktan kurtulmak demektir bence tatil
Bişey diyim mi.. Bunca yıldır hep tatilleri izde çok gezeriz ve çok eğleniriz ama geçen sene otel - otelin Plajı arasında bir tatil yaptık o da çok hoşumuza gitti. Demek o zaman ona ihtiyacımız varmış 😄
Camış gibi yatmak da bir ihtiyaç demekki şaşkın garı 😀
Tam bir "hangi gramer olayı" anketi gibi sorular! 😂 Bence mükemmel tatil kişiden kişiye değişir ama benim favori kombinasyonum deniz - kum - güneş, bir tutam kültür gezisi ve bolca lezzet keşfi! Hem eğlenip hem dinlenen ekibindeyim yani. 😎💦
Mesela, bir defasında arkadaşlarla Fethiye'ye gittik. Hem mavi tura çıktık, inanılmaz koylarda yüzdük hem de Likya Yolu'nda yürüyüş yaparak tarihi yerleri keşfettik. Akşamları ise leziz deniz ürünleri ile kapanışı yaptık.
Senin favorin ne olur bilmiyorum ama her rotada biraz eğlence ve kültür ekleyince tatilin tadı daha bir farklı oluyor. Hangi mevsim dersen, ben bahar gelsin çiçekler açsın, mis gibi bir hava olsun isterim 🌸🌞 Ama senin için en iyisini sen bilirsin! 🙌
Cevap
12Cevap
Sevgili ya da eşimle gezdiğim doya doya eğlendiğim tatil olur
Hepsi bir arada
çalışan biri isen ve kafanı dinlendirmen gerekiyor ise dinlenme ağırlıklı / deniz kum güneş / yayla orman dağ
öğrencisin yaşın 30 altı, enerjin yüksek o zaman eğlence ağırlıklı
40+ çoluk çocuk sahibisin: deniz kum güneş ve kültür gezileri / yayla orman dağ
Sonuncusuyum 😄 ortaya karışık
Yalnız olur. Eş, çocuk, sevgili başkalarının istekleri, senin bütün isteklerinin önüne geçiyor.
Yaaa şaşırdım 😄
Tatilde durmadan fellik fellik gezmeyi sevmem.. Deniz, kum, güneş olmalı.. yurt dışı seyahatler daha tempolu olabilir
Dinlenmek gerekli diyorsun.
Önceden kendine bir rota çizeceksin. o rotada gezilecek yerleri planlayacaksın ve atlayıp arabaya o plana sadık kalacaksın.
Kesinlikle katılıyorum.
Tenk yu
Kişiye göre değişir. Benim için deniz kum güneş eğlence
Ben $deniz kum güneş ben de severim
Tatili ne için istediğinize bağlı olarak değişir.
Tatile bakış açınız?
Ben sordum.
Ben sakin , sessiz yerleri tercih ederim.
Genelin yaptığı zamandan farklı tarihleri tercih ederim.
Çalıştığım sektörden dolayı galiba küçük işletmeleri tercih ederim.
Deniz kenarı olmasına dikkat ederim.
Tüm bu saydıklarının hepsini 1 sene içinde yaşayabilmek bana yeterli olur jsjsj
O zaman sana hepsi bir arada paket tatil gönderiyorum vııınnnnn
Eyvallah😂canoo
Otel konforunda , deniz kum güneş olmalı, kamp , villa kiralama vs ben onlari tatilden sayamıyorum
Otelin tadı başka ama duruma göre diğerleri de güzel oluyor
Kültür gezi hariç diğer hepsi.
Yaz tatili en iyisi. Bir de kış tatili.
Sevdiklerinle geçirdiğin tatilin her türlüsü mükemmeldir.
Akşama doğru denize gidilir ondan önce gezilecek kültürel yer varsa gezilir, akşam denizden sonra hazırlanılır ve eğlenmeye gidilir bence
Oo hepsi bir arada
Dinlence ağırlıklı, deniz, kum, güneş
Gezmez misin?
Gezerim. Fotoğraf makinesi, drone falan boşuna mı taşıyorum yanımda tatile giderken
Deniz kum güneş ya da egede tatil
Bence deee
şu an ki modum deniz
Aynen benim de
sakin bi plaj, kızgın kumlar, bol içecek off be
Sabah yaptığım gibi...
Çocuklar küçükken her şey dahil otel iyi oluyordu. Şimdi her şey Omayra'dan tatil oluyor
hahahah omayra şaşkın omayra kızgın
Anlıyorsun bu işten 🤪 valla ne diyim bilemiyorum artık
Anı yaşa boş ver
Kaçınılmazsa zevk alıyorum 🤣
Hahha pekiii
Sen bi denize gir çık bence 😀
Girdim çıktım sakinleştim 😄
en güzelini yptın, devam mı tatill
Hahaha iyi yaa arada kavga dövüş olsa da iyi geçiyor. Yer değiştiriyoruz sık sık. Farklı yerler görüyoruz. Demre'deydik. İlk kez gittik. Böyle bir sıcak deniz yok. Ben bile bunaldım ki soğuk denizden nefret ederim. Harikaydı. Hem taşlı hem kumlu plajları vardı. O kadar büyük kumsalla bomboş neredeyse... Sıkışık yerlerden hoşlanmayanlar için birebir ama akşam eğlenceleri yok. Klasik Anadolu şehri kıvamında. Şimdi antalyaya doğru yoldayız. Phaselis yapıp eve geçeriz
Sen tatil yaptın mı bu yaz?
maalesef zor gibi ama bakalım, okul açılımı yaklaştı
Denize gitmek insanı mutlu ediyor
bazen izlemek hatta görmek bile yetiyor
Evet haklısın. Bugün hasta yatıyorum.
İsteğe göre bence her tatil herkesi sarmaz
Ben de kişisel tercihlerinizi sormuştum 😄
Kültür gezileri
Deniz?
O zaman sana Bi kültür gezisi ışınlıyorım ♥️😄
Dinlenme
Ortam nasıl olsun? Ev / otel / çadır?