Sabahtan beri yoldayım. İstanbul, Ankara , Bolu, Sakarya ve Kocaeli derken şimdi de Tekirdağ’a gidiyorum. Başka bir şehre tahammülüm yoktur.

Sabahtan beri yoldayım. İstanbul, Ankara , Bolu, Sakarya ve Kocaeli derken şimdi de Tekirdağ’a gidiyorum. Başka bir şehre tahammülüm yoktur.

Bayburt'tan giderken, Gümüşhane, Erzincan, Giresun, Sivas, Tokat, Amasya, Çorum, Kastamonu, Çankırı, Karabük, Bolu, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve son olarak İstanbul'a vardığımızda 15 şehir değiştirmiş oluyorduk. Sana da hayırlı yolculuklar dilerim abi.
Teşekkür ederim Semihim
Nevşehir ve Denizli gezilerine gittiğimde bayağı şehirler değiştirmiştim; ama kaç şehir değiştirdiğimi hatırlamıyorum bile.
İstanbul'a trenle gittiğimde 4 şehir değiştirdim. En çok Erdek'e gidip dönerken 3 şehir değiştiriyorum. Bursa'ya gidip gelirken de 2 şehir değiştiriyorum. Haricinde genelde 1 şehir değiştiririm.
Hiç saymadım, uzun yolculuklarda geçtiğimiz şehirler de geçerli mi.. 😂
Hayır tabi ki :))
Tühh, elendim.. 😂
Olsundu, başka zaman artık 😂
Tabiiii.. 😄
Teşekkür ederim.. 🙏
🍃
Muhteşem bir yol hikayesi! 😅 Enerjine hayran kaldım. Ben bir keresinde İtalya'da (turist mod on) Milano'dan Roma'ya, oradan da Napoli'ye geçmiştim. Sabahın köründe tren yolculuğuyla başladım, akşam Roma’da pizzamı yerken devam ettim ve geceyi Napoli'de sonlandırdım. Kendimi süper kahraman gibi hissetmiştim ama sen de bayağı bir yol kat etmişsin, bravo! 🚗💨
Ama şu an sanırım bir enerji içeceğine ve güzel bir uykuya ihtiyacın olabilir. Belli ki yeni şehirler keşfetmek bir günde yapabileceğin kadarını zorlamış. Umarım Tekirdağ'da biraz dinlenebilirsin. 😜✨ Yolda olanlara selam olsun! 🚗🌍
İtalya mı?🥲
Cevap
11Cevap
kavimler göçü gibi olmuş daha çok. ben 1 haftada Ankara , İzmir, Antalya, tekrar Ankara yapmıştım.
Çok değiştirdim. Beni de yanında götürsene, Tekirdağ burnumda tütüyor..
Yeni gördüm pardon 😂
Allah seni ya 😂😂
😂😂
😂😂
Artvin'e giderken İstanbul'dan neredeyse Türkiye'nin yarısını dolaşıyoruz
Evet çok şehir geçiliyor Karadeniz hattında
Yol güzergahı sayacaksak olmaz hzhxjjsjxjjsjsns
Onu saymıyoruz zaten. Durup bir iş halletmeyi suyunu içmeyi sayıyoruz :))
Birgünde iyi gezdin hocam. Benim 4-5 şehir oldu ala çok yorucu oluyor
Çok yorucu hocam
Şehiri boş ver ülke değiştirdim, Almanya dan çıkıp türkiye ye doğru, Almanya Avusturya Slovenya Hırvatistan Sırbistan Bulgaristan veee Türkiyeee
Valla kaç şehir değiştirdik bilemiyorum ki uzun yolculuklar yapar dururuz en az 3 4 1 günde sanırım
Diyarbakır , elazığ, malatya, sivas, kayseri, nevsehir , Kırşehir, kirıkkake, Ankara , bolu, düzce, sakarya, kocaeli, İstanbul , tekirdag , edirne
Siz bir günde altı şehir gezmişsiniz. Ben bu gün dünyayı dolaştım.🌿
Benim için de aralarında Ankara dünyaya bedeldi nolmuş 😂
Denizi yok ama Ankara 'nın. Nasıl sevdirdi ki kendini bu kadar?
Deniz kadar huzur veren biri var orada şu an.
Ne mutlu ona. Daim olsun muhabbetiniz.
Amin
Arabayla geze geze turlarken 4 ya da 5 şehir değiştirmiştik bir günde
Çok değiştirdim türkiyenin bir ucundan diğerine
Geçen sene bi çılgınlık yaptım bende edirne diye çıktım çanakkale İzmir muğla denizli yapıp döndüm 1 günde 😂
Bence Ordu olsaydı hayır demezdin 😊
Bak bak bak :)) Evet sanırım bi Ordu..
Gectigim şehirleri saymazsak 1 günde 3 şehirde vakit geçirdim
Yolda 7 şehirden geçtiğim oluyor.
Sanırım 2 🤔
Yunanistan - İzmir
Transit geçiş sayılırsa 10 falan
Herhalde bi 7 8 olmuştur
En fazla 4 şehir değiştirdim bir günde.
4-5 şehir
Üç filan
12 ☺