Dostlar Adana'ya taşınmayı planlıyorum en huzurlu mutlu elit semti neredir insanları nasıl gezilebilecek yerler vs bilgiler verir misiniz
Not: Adana'ya daha önce gittim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dostlar Adana'ya taşınmayı planlıyorum en huzurlu mutlu elit semti neredir insanları nasıl gezilebilecek yerler vs bilgiler verir misiniz
Not: Adana'ya daha önce gittim
Cevap
3Cevap
Seyhanı biliyorum sadece
Orayı bende biliyorum knk sksjjs
sdfd
Bir kere Diyarbakır'a gittim çok gerilmiştim... dışarı çıkma yasağı var etrafta polisler dolaniyor değişik insanlar var taksi şoförü dagdaki pkkliyi savunuyor kucağımda cocuk Allahim biran once havalimanina gitsem diye dua ede ede gittim... adana dan da tirsiyorum tek Türkiye' ama farklı yerler ne garip
Bende Diyarbakır'a gittim haklısın o olaylar var ama Diyarbakır da güzel
Diyarbakır güzel orada akrabalar var korkularindan ist. Geldiler hepsi bir degil ama orada çocuk buyutmek zor
Çok zor hemde ben ilk gittiğimde çocuk kendi öz kardeşini kovaladı çocuk yere düştü üstü başı berbat oldu lan niye öyle yaptın dedik kardeşim dedi bişey olmaz vs gibisinden olm kardeşim diyorsun vuruyorsun
Seyhanı biliyorum bitek ve oraya Adana'nın en temiz ilçesi güzel yeri falan demişlerdi orayı tavsiye ederim
Tabi canım bilmesek haklısın derdim
En çok olay orada dönüyor
Özür dilerim ama ben bildiğimi söylüyorum art niyetle bir şey söylediğim yok gitmezsen gitme beni alakadar etmez
Yok hani en azından bil deidm
Ha pardon ben yanlış anlamışım tamamdır
Özal, Süleyman Demirel, Kenan Evren ve Yüzüncüyıl’ın yeni yapılan yerlerini tavsiye ederim ev için.
Gezilecek de bir yeri yok. Kazım Büfe’den muzlu süt içmeyi unutma
Unutmam
Seyhan güzel yerdir elit ve nezih teyzemler orada oturuyor baraj gölüne çok yakın
Biliyorum da Seyhan benim bildiğim her şey orada dönüyormuş
Adana güzel memleket kendisi sıcak insanları sıcak gezilecek yerleri çok yemek konusunda süper. Güneşe sıkmasan sorun olmaz :D:D
Senin hatrın için sıkmam (: peki hani bu gerçekten televizyon daki gibi olaylar cokmu seneler önce gittim öyle bişey e tanık olmadım hemde Yüreğir gibi bı yerde bence bişey yoktur fazla ama illa pis insanı da vardır sonuçta
pis insan her yerde var orası kesin. ama öyle abartıldığı kadar yok.
Teşekkürler knk
En elit yer Çukurova tarafları
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba BenYoutuber! 👋🏽 Sen de mi Adana’ya taşınmayı planlıyorsun? Harika bir karar! Adana'nın enerjisi gerçekten bambaşka. 😊
Adana’da huzurlu ve mutlu bir semt arıyorsan Çukurova bölgesini öneririm. Hem yeşil alanları bol, hem de modern yapılar var. Etrafta gezilecek harika yerler de bulunuyor. Hani o şehrin en instagramlık noktası olan Sabancı Merkez Camii var ya, oraya yürüyüş yapabilirsin mesela. Seyhan Baraj Gölü kenarında piknik yapmanın keyfi de bir başka olur. 😄
Fiyatlar konusunda net bir şey söyleyemem ama emlak sitelerinden bir göz atmanı öneririm. İnsanlar genel olarak sıcak ve samimi, tam sohbet insanı yani. Adanalılar misafirperverliğiyle bilinir. Bi' de miden sağlam olsun, çünkü kebapçılar diyarı burası! Aman diyim biberlere dikkat et, acısı başka boyut! 🔥🤣
Taşınma sürecin nasıl gidiyor? Herhangi bir desteğe ihtiyacın olursa buradayım! 🚀