Amerika'da yanlızlık ne yapmalıyım?

Merhaba ben 18 yaşındayım Amerika'da yaşıyorum annem türk babam amerikalı ingilizce ana dilim türkçe ve İspanyolca da biliyorum yaş 18 lise mezunuyum lisede 7-8 tane arkadaşım vardıda lise bittikten sonra hepsi ile görüşmeyi kestim bazıları daha erken bitti küs kalma konuşmama gibi 1 tanesi ile çok yakındım ama beni lise bittikten 5-6 ay sonra engellledi sebebsizce 1 tanesi de benimle tekrar arkadaş olmak için mesaj attı onuda ben engelledim ve şu an Amerika'da yanlız kaldım hiç arkadaşım yok size göre neden olabilir neden sizce yanlızım ve hiç arkadaşım yok Amerika'da yaşıyorum dogma büyüme buralıyım sebebi bende bilmiyorum türkiyedede bu durumda olanlar var mı yanlız olanlar ne yapmalıyım bu arada ailemin maddi durumu iyi annemde babamda çalışıyor annem tam bilmiyorum ama 20 bin dolar kazanıyor babamda 60-70 bin dolar arası kazanıyor ben çalışmıyorum işsizim ailemin parası ile geçiniyorum ailemle aynı evde kalıyorum size göre neden Amerika'da yanlızlık çekiyorum buralı olmama rağmen?

Amerika'da yanlızlık ne yapmalıyım?