Sivas kayseri yolunda benzinlikler var mı?

Otoban mi diyorlar ne ben cok anlamiyorum. Bizim araba cok benzin almıyor. Babam demisti ama hatirlayamadim simdi bilmem kac km goturuyor sonra depo bos.

Babamda giderken bu konuda sıkıntı yasariz diye korkuyor biraz. Pek sehirler arasi yolculuga cikan bir aile degiliz bilmiyoruz o yuzden.

Kayseri sivas arasinda benzinlikler var mi yoksa benzinlik icin otobandan falan mi cikmamiz lazim.

Tabi bir de benzinliklerde durup dinlenmek, tuvalet, el yuz yikama, cikip bir hava alma, biraz yuruyup bacaklari falan da acma gibi seyler de gerek. Arabamiz pek rahat degil.

Babam 50 kusur yasinda. Oyle pek durmadan gidemeyiz. Surekli de oturamaz araba da zaten. Ister sursun ister surmesin. Bende surecegim babama destek icin ama bana da benzinlikte falan ara, mola lazim.

Bize hem kisisel durumlar icin hemde benzin icin benzin istasyonlari önemli. Sivas kayseri arasında bu konuda sıkıntı yasar miyiz? Mesela yarim saat olsun 1 saat olsun benzin istastonu bulabilir miyiz yolda giderken? Tahminen ne kadar araliklarla benzin istasyonlari olur? Yoksa otobanda hic mi yok?

Sivas kayseri yolunda benzinlikler var mı?