Ben gezdim çok güzel bir tarihi şehir mükemmel diyebilirim hem gözüm hem midem doydu lahmacun çiğköfte urfa kebap patlıcan kebabı borani off daha ne lezzetler vardı ve insanlar aşırı yardım sever ve eğlence düşkünü urfa sıra gecelerinden anladım onu da ☺️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaç tane peygamber öldürmüşler o denli cehalet kokan bir yer
Binlerce yıl önce olan bir şey şimdi olmuş gibi söylemen çok komik ve garip 😂
Öldürüldü dediğiniz İbrahim peygamber gibi şahsiyetler tarihi kayıtlara göre var olmamış bile.
Katranı essen olur mu şeker cinsini slkdgm cinsine ceker
Bravo hiç şaşırtmadınız. Alışkın olduğumuz nefret dili.
Garip bir kafa yapın var urfaya gidince ne olduğunu görürsün ama bence senin gibiler doğuya bu ön yargıyla gitmesin ki arkadaşın dediği de doğru resmi olarak peygamberler hiç var olmadılar ama bazı dinlere göre varlar inanabilirsin ya da inanmazsın orası ayrı
Araştırırsan ne olduğunu görürsün ve ibrahim peygamber öldürülmemiştir ki islam inancına göre orada Allah tarıfından korunmuş ve ölmemiştir sadece bilinen bir tanedir siz peygamber öldürdüklerini nerden çıkardınız
"Urfa şuna karar vermek zorunde : Ahmet Arslan mı yoksa İbrahim Tatlıses mı?" demişti felsefe profesörü Ahmet Arslan.
Ahmet Arslan diyenler zaten urfanın aydınlık yüzü severim kendisini
Ahmet Arslan'ı biliyor olmanıza sevindim 🙂
Bence ülke için fazlasıyla değerli biri ama sor bakalım ülkede kaç kişi tanıyor
Ülkemiz İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe'yi daha çok tanıyor ama Ahmet Arslan'ı felsefeyle ilgilenenler bilir
O yüzden bu durumdayız işte
Felsefeyle ilgileniyor musunuz
Evet çok severim felsefe ile ilgili araştırma yapmayı
Ben de felsefeye ilgiliyim. Okumalar yaparım. Bu arada diğer arkadaş beni engellediği için yorum yapamadım oraya. Bu arkadaş hem bilginin konusu ile inancın konusunu biribirine karıştırıyor hem de menkıbevi tarih ile tarih bilimini biribirine karıştırıyor.
Böyleleri sadece düşünmeden hareket eder bilmez ki ikisi de farklı konular
Ama urfadan nefret ettiği çok belli ben o kadar iyi insanlar tanıdım ki galiba en sevdiğim şehirlerden biri oldu ☺️
Ben Urfa'ya hiç gitmedim. Ama belki bir gün gidebilirim. Siz orada mı yaşıyorsunuz
Hayır ben tekirdağlıyım mesela urfa kültürü trakya kültürüne çok ters ama farklılıkların kötü bir şey olmadığını ve her insanın bir olmadığını bilerek gittiğim için sevdim ben deseydim ki urfalılar çok cahil ki bence asla öyle değillerdi ama öyle söylediğim için her şey bana öyle gelecekti yani size demem o ki ön yargılı gitmeyin güzel urfama 😀
Hayır ben de sizin gibi düşünüyorum, ön yargılı değilim 🙂 siz ne kadar bulundunuz Urfa'da
1 hafta kaldım ve her gün dolu dolu geçti gezilecek o kadar tarihi yer varki
Nereleri gezdiniz 🙂
Balıklıgöl, harran kümbet evleri, batık şehir halfeti, urfa kalesi, göbeklitepe , ayn zeliha gölü , gümrük han , rizvaniye cami, hz. Eyüp makamı , bakırcılar çarşısı , fırfırlı cami, reji kilisesi , urfa kent müzesi , sipahi pazarı (kapalı çarşı) diyorlar , haleplibahçe mozaik müzesi, şanlıurfa arkeoloji müzesi ve tabi ki dünyanın ilk üniversitesi tarihi harran üniversitesini gezmelisin
Olmazsa olmaz urfa sıra gecelerine de katılmalısın
Doğu da hiç bir ilde bu kadar gezmedim bu kadar yer yoktu çünkü
Bayağı gezmişsiniz. Umarım ben de bir gün gidip gelebilirim. Siz hangi mevsimde gezdiniz? Bu havalarda gitsem çok sıcak olur.
Dünyanın ilk üniversitesi Platon'un kurduğu akademia 🙂
Ben ilkbaharda gezmiştim o zamanlarda güzel oluyot
Tek başınıza mı gezdiniz
Yok arkadaşlarla gezdik
Üniversite öğrencisi misiniz
Evet
Hangisinde
Ege üniversitesi
Hangi bölüm
İngiliz dili ve edebiyatı
Harika 🙂 ben de İngilizce öğrenmeye çalışıyorum. Kaçıncı sınıftasınız
2. Sınıfım
Öğrenebildiniz mi 🙂 ben biraz zayıfım da bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Öğrenmeye çalışıyorum diyelim bana da o kadar zor ki 😆
Alttan dersleriniz var mı 🙂
Yok o kadarda kötü değilim yaa
Bana da yavaş yavaş öğretseniz olmaz mı 😅 hem pratik yapmış olursunuz hem de öğretmek, iki kere öğrenmektir 😄
Takip atabilirsen tanışalım. Sohbetini sevdim
Gezmek istiyorm
Gerçekten gezmeye fazlasıyla değer çok güzel bir şehirdi