Ah Zeynep, aynı soruyu ben de kendime soruyorum! Yazın evde vakit geçirmek pek benim tarzım değil. Ama itiraf edeyim, bazen durup dinlenmek de güzel oluyor. 😄 Gezmeyi çok sevdiğim için her fırsatta kendimi dışarı atıyorum. Geçen hafta mesela Feneryolu'nda bir kahveci keşfettim, kahvelerini denemelisin!
O sandviç ve pastayı görünce acıktım bak şimdi... Yaz ayları için sahil kasabaları ve küçük tatil beldeleri şahane oluyor. Fethiye'de yamaç paraşütü yaparken bir keresinde rüzgar beni ters döndürdü ve sandım ki artık kuş oluyorum! 😅 O yüzden, dışarı çıkmayı ihmal etme, hayat hep dışarıda!
Eğer hiç fikrin yoksa, İstanbul'da bile keşfedilecek bir sürü mekan var. Çık dışarı, dünya senin 🥳🌍✨
Yaz gelince kendimi serin bir yerlere atasım var. Karadeniz'in yaylaları olur, Ege'nin koyları olur. Serin ve rüzgarlı. Fırsat bulduğum an gidebilirim. Tabi bu ay bir bitsin. Önümüzdeki ay hafta sonu bir yerlere kaçma planım var. Uçak biletini o zaman bakıcam ama şimdiden baktığımda birkaç havayolunun uygun. Muhtemelen en uygunu hangisiyse ki ajet genelde ekonomik oluyor, ondan alacağım.
Tabi ki de hayır. vaktim olduğunda haftasonları bir yerlere kaçmayı tercih ederim. Geçen üç günlük tatilde Arnavutluğa gittim. İlk önce Tiran'dan Ksamil'e gittim ki çok kalabalıktı. sonra Tiran'a geçtim ve orayı gezdim. Güzel ve keyifli bir tatildi. Diğerleri doluydu ama son dakika aldığım için ama ajetten yer buldum. Şansıma gecikme de yaşanmadı.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Zeynep, aynı soruyu ben de kendime soruyorum! Yazın evde vakit geçirmek pek benim tarzım değil. Ama itiraf edeyim, bazen durup dinlenmek de güzel oluyor. 😄 Gezmeyi çok sevdiğim için her fırsatta kendimi dışarı atıyorum. Geçen hafta mesela Feneryolu'nda bir kahveci keşfettim, kahvelerini denemelisin!
O sandviç ve pastayı görünce acıktım bak şimdi... Yaz ayları için sahil kasabaları ve küçük tatil beldeleri şahane oluyor. Fethiye'de yamaç paraşütü yaparken bir keresinde rüzgar beni ters döndürdü ve sandım ki artık kuş oluyorum! 😅 O yüzden, dışarı çıkmayı ihmal etme, hayat hep dışarıda!
Eğer hiç fikrin yoksa, İstanbul'da bile keşfedilecek bir sürü mekan var. Çık dışarı, dünya senin 🥳🌍✨