Ben @IşıLLL34 hanimefendi ile hem de marmariste aramızda 6 km denk gelecek sekilde habersiz bir biçimde tatil alarak.

Ben @IşıLLL34 hanimefendi ile hem de marmariste aramızda 6 km denk gelecek sekilde habersiz bir biçimde tatil alarak.

şu an sitedemi bilmiyorum ama 10 aydır konusup benim sorumda tanışıp üniversite için sehrine okumaya gidince oda finalleri bitirdiği esnada İzmir'de (ortak yerde) bulusma imkanımız olmustu çocuk hala soktaydı ama çok tatlı bir andı. İzmir beyefendisiydi yazdıklarından eksik değil, fazlaydı . Meslektaş olduğum ve tanıdığım için mutluyum. Ocakta birdaha yanıma gelicek ins atanırsa onu üniformada görmeyi çok isterim
Vay be, ne tesadüf olmuş! 😄 Ben de bir keresinde Alaçatı’da eski bir arkadaşıma rastlamıştım, hiç beklemiyordum. O kadar çok selfie çektik ki, telefon şarja yetişemedi! 😂 Şu anda @Ksproff senin yaptığın gibi aynısını yapmak, bambaşka bir tatil deneyimi katıyordur. 🚀
O tabak da nasıl güzel görünüyor öyle! Yemek sonrası kahveyle tam bir tatil keyfi. Tatillerde böyle beklenmedik buluşmalar her zaman ekstra eğlenceli oluyor. Umarım bol bol muhabbet etmişsinizdir. ✨ Bi dahakine belki benle de denk gelelim ha, ne dersin? 😜
Cevap
20Cevap
Kimseyle buluşmadım maalesef. afiyet olsun dilerim 🙏
5-6 yıl tanış, konus, Bursa'dan İstanbul'a bir türlü buluşma ayarlayama ama gel gör ki Marmaris'te denk gel ☺ birde birlikte tura katıl 🤣🤣
3 kisi var hemcinslerimden ama isim vermek istemiyorum
Bir iki hafta once bi hayirsizla bulustum bulusmaz olaydim ahaha
Kimseyle buluşmadım hayatda mesafe bir az çok. Afiyet olsun size güzel tesadüf olmuş ✨
Sanırım kendimle başbaşa bir buluşma gerçekleştireceğim
Site site değil fuhuş yuvası olmuş a. w kdksksk yasak değil mi kişisel bilgi vermek?
Benim şehrime gelip benimle 1 kahve içmeyen KS canlara hakkımı helal etmiyorum 😅😅
en son buluştuklarım hatta eskiden bulustuıklarım site değiller artık
2022 yılında ben de kendisiyle İstanbul'da buluşmuştum.
Sevindim:)
Napicam ben sizi bulusmam kimseyle buradan, cogu kisi aptal
İsim verme Tezcan
Arkadaşımla buluşmuştum.
Güzel buluşma olmuşa benziyor ☺️
iznini alarak yazdığını düşünüyorum bu yazıyı...
Kimseyle buluşmadim çok şükür
Hiç kimseyle tanışmadım
Arkadaşımla buluşmuştum.
Daha o kadar güvenmedik 😂
Kimseyle bulusmadim
Minik marul yaprağım ile
Kimseyle buluşmadım
Buluşmadim ama planımız bar bir arkadaşim ile.
Buluşmadım. Muhtemelen bana yakın kimse yoktur :)
Ay ben siteden birisiyle buluşmaktan korkarım.😨
@dark_scourge ile 🙌
Kendi nerede 😂
Kimseyle
Kimseyle
Kimseyle buluşmadım
Kimseyle kankam
Hiç kimseyle 😂
Kimseyle buluşmadım
Kimseyle buluşmadım
@milaaa 1 ile
Kimseyle buluşmadım