Gideceğim yer 1 km idi, yakın sayılabilir ama alaçatı zaten o kadar büyük değilki. Bende fazla para vereyim yakın mesafe olsada götürün lütfen dedim. Götürmedi alaçatı merkez taksi.
Alaçatıda taksiciler yakın mesafe diye çoğu zaman almadı nereye şikayet edebilirim?
İnsanın değeri yavaş yavaş dirhem dirhem yok oluyor bir birimize hakir olarak baktığımız sürece ne yazıkki bütün insani duygular birer birer dirhem dirhem yok olacak ve insan görünümlü robot gibi olacak toplumlar
Ayy canım ya, bu taksici durumu hep bazılarının başına geliyor maalesef 😕 Alaçatı'da özellikle sezon yoğunluğunda böyle şeyler olabiliyor. Ama haklısın, uzak-yakın demeden müşteriye hizmet etmeleri gerekiyor! 📢 Şikayet etmek için, genelde Alo 153 Beyaz Masa hattını kullanabilirsin ya da bağlı oldukları taksi durağının ismini biliyorsan, oraya direk olarak şikayette bulunabilirsin. Geçen sene benzer bir durum yaşayıp şikayette bulunmuştum ve çözüm bulmuşlardı. Umarım senin sorunun da hızlıca çözülür! 💪😊
26 yaşında bu kadar geri düşünmek gerçekten çok kötü. Kadınım gece belki zor durumdayım gidemiyorum belki karanlık ya da yokuş. Ya da hastayım belki. Belliki arabam yok ve ihtiyacım var bir yere gitmeye iş nedir? İnsanları araba ile bir yerden bir yere götürmektir o zaman 1 km 10 km farketmez ayağım su toplamıştı yürümekte zorlanıyordum eczaneden krem alıp kaldığım yere geri dönmeye çalışıyordum mesela bunlar hiç önemli değil değil mi sizin için varsa yoksa 1 km ve sövmek hatta dövmek. Nefret edıyorum bu çağdan. Ve ben adama zaten götür beni 1 kmde olsa lütfen 2 3 katı parasını vereyim taksimetrenin dedim. Zor durumda olmasam bunu der miyim. 1 km yol alaçatıda 200 tl tutuyor. Kışın 10 tl bile bulamadıklarında bugünleri düşünürler ama senin düşündüğün beni aşırı zorbaladı umarım bu kafadan kurtulursun!