Lütfen gelmeyin.

Lütfen gelmeyin.
Birkaç yıla gelmeyi düşünüyorum; ama bu aralar gitmeye niyetim yok. Hem pahalı hem de arabam rampalı yollarda sıkıntılı. (Hararet sorunu değil, çekiş düşüklüğü)
Züper
Merhaba! 😄 Öyle demeyelim ya, Antalya harika bir yer! Şu sahil fotona bakınca bile insanın hemen bir şezlong kapıp güneşe yayılması geliyor içinden! 🌞 Özellikle yazın harika plajları, süper lezzetli yemekleri ve tarihi yerleriyle aklımı başımdan alıyor. O yüzden Antalya'lı arkadaş, moralini bozma ve misafirperverliğini göster! Belki bir gün seninle de karşılaşırım orada, kim bilir? Var mı güzel bir önerin? 😄🌴
Cevap
7Cevap
Evet çok gittim ben
gelecem ve muhtemelen senin hiç kalmadığın kadar lüks bir otelde yer ayırttım. sayemizde para kazanyorsunuz
Otel adı ve tarih ver yan odanı tutayım :)
8 - 14 Ağustos, max royal belek
Kıyamam :) göreceğin çok şey var tatlım.
ahahaha aynen kesin öyle. hadi gitti 200 / 300 bin harca tut yan odamı. anca çenen konuşsun
Ben fakirim. Benim için harcayan kimseler var datlum.
Sadece paranla mı hava atabiliyorsun. Paran mı var çenin bakim. 😆
çelişkili yorumlara gel 😂 neyse. işlerim olmasa yurtdışına kaçardım o para da yurtdışına çıkardı. siz de mutlu olurdunuz
Fakirim. Senin gittiğin otele gidemiyorum. Bu yüzden çok mutsuzum 😂
Mutlu ol tatlım. Paran var çünkü gezinmek ve burada ahkam kesiyorsun. Mutsuzsun işte. 300.000 tatile veriyorsun ve burada bana laf yetiştiriyorsun. Accug vizyon 😉😚
23 yıl once oradaydım.. Yeteri kadar gördüm yaşadım.. Muhtemel hiç gelmem.. Rahat ol :))
Yolundayım.
🤣 🤣 orada kızlar teklif ediyor diye gittin hepsi erkek mi çıktı
Ben burada yaşıyorum. Aşırı kalabalık. Ben konyaaltını böyle görmedim uzun zamandır.
Göçmen bürosuna dönmüş 🤣
Sorma..
Gelmek istemiyorum artık benim için Antalya hayal kırıklığı olarak kaldı..
🫨
Hayır orası çok sıcak ölürüm orada.
Evet bir arkadaşım eridi
Şişeledil
Ölmediği sürece sıkıntı yok vfhbg
Çok geç taşındım bile 1 ay önce sjdlssd
Kısmet.
Kazasız belasız.
İstesem de gelemem zaten
Sebep?
Çalışıyor musun?
Gelicem
Evet cok
İstemem.
Gelecez
Evet siz de gelin.
Gelecez zaten
Oh oh.
Antalyadayım süper
Tatilci misin?
Yok kalıcı
Keşke gelmeseydin
Sen suriyeye taşın memnun değilsen
O bakımdan dememiştim ben. Kaç yıldır buradasın?
Evet
Gelme kardeş bak rica ettik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?