1 yılGidebilirsin. Kalacağın yer güvenli olsun. Arabana benzin koyacak yeterli bir paran olsun. 8 saat boyunca cips, kola, gibi atıştırıcı şeyler olsun yanında. Bol su da elbette. Yola sabahın 5 gibi çıkarsan, öğlen 1 gibi muğla da olursun. Yol boyunca güvenli yerlerde kamera olan yerlerde arabanı park et. wc 🚽ihtiyacını gidermek için. Arabını her zaman kilitle. Arabanın camlarını da sakın açık bırakma.
Arabada telefon şarjı, kalacağın yerde extra telefon şarjı bulunsun. Yanına mutlaka bir kaç mayo 🩱 götür. Hiç pişman olmamaktan iyidir.
01 Yorumla- 1 yıl
Yolu bilsende, bilmesen de dikkat eksiliği olması için navigasyonla gitmeni tavsiye ederim. Yorgun hissettiğin yerde yemek yemeni, Uykun geldiğinde buzlu kahve almanı öneririm. Sonrası çok güzel olacak…
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılTek başına tatile gitmek, bireyin kişisel tercihlerine ve güvenlik düzeyine bağlı olarak değerlendirilmesi gereken bir konudur. İşte dikkate almanız gereken bazı noktalar:
1. **Güvenlik**: Seyahat edeceğiniz yerin güvenliği önemlidir. Türkiye'de genellikle turistik bölgelerde güvenlik önlemleri alınmıştır, ancak gitmeyi planladığınız yerle ilgili güncel bilgileri kontrol etmek faydalı olabilir.
2. **Ulaşım ve Yolculuk**: Ankara 'dan Muğla'ya ulaşım genellikle otobüsle veya araçla yapılmaktadır. Uzun bir yolculuk planlıyorsanız, yolculuk öncesinde dinlenmiş olmanız ve araç kullanma durumunuza göre plan yapmanız önemlidir.
3. **Konaklama**: Tek başına seyahat ederken kalacağınız yerin güvenliği ve konforu da önemlidir. Güvenilir oteller veya konaklama yerleri tercih etmek önemlidir.
4. **İletişim**: Yalnız seyahat ederken aileniz veya yakınlarınızla iletişimde kalmak için telefon veya internet erişimine sahip olmanız önemlidir.
5. **Kişisel Hazırlık**: Seyahate çıkmadan önce günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak eşyaları ve kişisel belgeleri hazırlamak önemlidir. Ayrıca sağlık sigortası gibi seyahat sigortası da düşünülmelidir.
Sonuç olarak, tek başına tatile çıkmanın keyifli bir deneyim olabileceği gibi, güvenlik ve kişisel hazırlık konularını da dikkate almak önemlidir. Kendinizi rahat hissediyorsanız ve gideceğiniz yerle ilgili gerekli önlemleri aldıysanız, tek başına tatil yapmakta bir sakınca yoktur.
10 Yorumla
Merhaba, ben yalnız yaşıyorum ve tek başıma tatile gidince sıkılıyorum. Ama arabada giderken yanımda birisi olmasını da istemiyorum yolda tek ve özgür olmak çok güzel :) Lakin tatilde de tek gittiğim de sıkılıyorum. :)
Sizin açınızdan bakacak olursam; Araba ile çok rahat gidebilirsiniz yollar geniş navigasyon var sıkıntı çekmezsiniz. Yollarda EDS ve Ortalama Hız Tespiti olan yerlere dikkat edin cezalar çok ağır (özellikle yerleşim noktalarından geçerken)
Yola çıkmadan önce güzergahınız üzerinde nerede ne yenir hangi lokantalar güzeldir bir liste yapın, yolculuk içinde güzel bir mp3 listesi hazırlayın derim. tek başınıza zaman geçirmeyi biliyorsanız güzel ve dinlendirici bir tatil yaparsanız ama fotoğraf çekinmeyi seviyorum, yanımda fikir alacağım birisi olsun, denize girdiğimde eşyalarıma birisi sahip çıksın, partilere akalım, tek bir şehirde bağlı kalmadan akdenizi gezelim vb moddaysanız kesinlikle bir arkadaşınızla gidin derim.
00 Yorumla
Hayatım bu kadar kasma. Bende 1 hafta sonra tek başıma Marmaris'e gideceğim. Yerinde olsam tur şirketlerinden tatil alırdım, daha güvenli gibi geliyor.
014 Yorumla
Soran1 yılAbla ben de psikolojik olarak sıkıntı var işte otobüse binemiyorum zaten öyle olsa turla giderim
- 1 yıl
neden tek başına?
- 1 yıl
@bykamaimasen neden bir başkasıyla gideyim?
Soran1 yılUçağa hiç binemiyorum zaten
Soran1 yılZaten uçağa binsem geri kalanı neyle gitcem sadece kendi aracm
- 1 yıl
fotoğraf çekecek biri de lazım 😛
- 1 yıl
@bykamaimasen elimde telefon gezmem ben, çok şart değil.
- 1 yıl
akşam hava serinleyince şal getirecek biri lazım 🤓
biri lazım işte bir çok sebebi olabilir 😃 - 1 yıl
@bykamaimasen garsondan isterim getirir, biri lazım değil. Ilk defa tek tatil yapmıyorum 🤣🤣
- 1 yıl
garsonun omzuna yaslanamazsın 😂 beni dinle yalnız gitme 😂
- 1 yıl
@bykamaimasen garson ne alaka 🙄
- 1 yıl
sen dedin ya garsondan isterim diye, her şeyi isteyemezsin işte. kısaca, inat etme işte yanına al birini 😛
- 1 yıl
@bykamaimasen garsonun görevi o. Sende ne taktın yanına birini al demeye ya. Bunun seni bağlayan kısmı ne? Istemiyorsam istemiyorumdur, uzatmanın manası yok.
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh o tatil planları... Kendi başına tatile çıkmak bence tam bir özgürlük manifestosu! 🎉 Tek başına tatile gitmek, kendine minik bir keşif yolculuğuna çıkmak demek. Muğla harika bir seçim, deniz, güneş, tarih... Ankara 'dan 8 saat sürer ama yolculuğun da keyfini çıkarırsın. Çıkışta cam kenarını kap 😊
Tek başına olmak ilk başta biraz tedirgin edici olabilir ama inan bana harika deneyimler yaşayacaksın. Sadece güvenliğe dikkat et, plansız adımlar atma ve keyfine bak! İçindeki seyahat tutkusunu serbest bırak, sıkıntı yok! 😎🧳🏖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
1 yılGidebilirsin artık ben de tek takılmaya başladım. Plan yapıyorsun ekiyorlar, son saniye köye veya yaylaya gideceğim diyen oluyor, o gelmiyorsa başka zaman hep beraber gidelim diyip grubu dağıtan oluyor, insanlar çok bencil. Yalnız gitmenin tek dezavantajı fotoğrafını çekecek birini bulamamak olabilir. Yiyeceğin yemeğe, kalacağın yere, gezeceğin yere falan tek karar veriyorsun güzel bir özgürlük. Dediğin gibi arada bir sohbet edip fotoğrafını çeken biri olsa daha iyi ama tek de gidilebilir tatile.
30 YorumlaAnkara - Muğla arası güzel bir yol Denizli'ye kadar sorun yaşamazsın. Denizli çıkışında dağ yoluna giriyorsun buradaki yol geçtiğimiz yıl güzeldi yer yer çalışma olsa da sorun yaşatacak yerler değil duble yol. Ama Muğla sınırını geçtikten sonra bol vadili bir yola gireceksin buralarda dikkat etmeni tavsiye ediyorum tamamı duble yol değil geçtiğimiz yıl yol çalışması çoktu. Ama yolun en eğlenceli kısmı da bu yoldu. Ankara 'dan o kadar yeşilliğin arasında bir yola girmek gerçekten harika bir duygu. Hatta yol üzerinde şurada biraz dinlenmek keyif verebilir https://maps.app.goo.gl/kWxFF9SHwzeiKN669
Yol dışındaki endişelerin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Nerede kalacaksın ne kadar kalacaksın tek başına bir şeyler yapmaktan hoşlanıyor musun en önemli detaylar bunlar.
10 Yorumlamuğla güzel bir destinasyon, özellikle konaklama sorununu makul bir şekilde çözebilirsen, gezebileceğin güzel yerlere gidebilirsin, bu aralar bol bol konserler var eğer akşamları da dolu dolu geçirmek istiyorsan muğla en iyi seçeneğin olabilir, Ankara ise sadece, resmi işler için gidilen bir benim bildiğim.
10 Yorumla
1 yılHiç bir sorun olmaz..
2 yıl önce Macaristan'dan bisikletleri ile ürgüp e gelen 2 kız ile tanışmıştım çadırları vardı ve yolun çoğunu kırsal alanda çadırda geçirdiklerini söylemişlerdi. Bu kadar öz güvensiz olmayalım lütfen15 Yorumla
Soran1 yıl2 kız ben tekim?
Soran1 yılYanımda biri olsa ben de giderim zaten sorun tek olmam
- 1 yıl
Bahane üretmeyi bırakalım, hayat bahanelerin arkasına saklanıp geçiştirilecek kadar uzun değil 😉
Soran1 yılEminim o kız tek asla gitmezdi öyle bir yere yanımda kız olsa ben de kaliirm kırsal alanda
- 1 yıl
Hanımefendi kırsal da çadır kurup kalın demiyorum ki, araba ile yolculuk yapacaksınız tek başınıza da gayet keyifli olur tatil merak etmeyin
Bilmiyorum normalde aslında kadın olduğun için insanlar daha rahat arkadaşlık kurar senle bir erkek bir erkeğe bakınca bile kavga çıkabiliyor Türkiye'de ama kadın olduğun için insanlar seni zararsız göreceklerdir
12 Yorumla
Soran1 yılBu bir taraftan deazvanatj ama kadın olduğum için zayıf görünüyorum bu da kötü emelleri olan kişileri üzerime kolaylikla ceekbilirim demek bir de tek başına savunmasizim
1 yılKanka öyle bir soru sormuşsun ki nasıl araç kullanıyorsun bilmediğimiz için kafadan gidersin ya ya da gidemezsin kaza yaparsın diye sallıyocaz mecburen
12 Yorumla
Soran1 yılKanka ben hız yapmiyorum sol seridi kullanmam sağ ya da ortadan 80 le gelan giderim
- 1 yıl
O zaman gidersin ama 80yerine ortalama 90-100 ile git Ankara 'dan o hızla nasıl bitecek o yol bilmiyorum ama ben Ankara 'dan Fethiyeye süratli gitmeme rağmen yol hiç bitmeyecekmiş gibiydi psikolojimi bozmuştu
Eğer kendi aracın ile seyahat edeceksen uzun yol tecrüben olması gerekiyor, uzun yolda bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsin ve bu seni panikletebilir.
15 Yorumla
Soran1 yılDaha önce tekirdaga gittim ama yanımda kız vardı tarif ediyordu
Soran1 yılVe aşırı aşırı yordu yol beni
Soran1 yılSorma onda çok yorldum bir de geceye kaldık mı yollar karanlık uzunlari yakiyolar gözümü alıyor açıkçası zordu ama bunda b n tek olacağım için saat başı da dinlensem bir yerde sıkıntı olmaz yani
1 yılSıkııcı olur baya araçla hele baya zor sıkıcı ya sen bilirisn ama hiç arkadşaın yok mu bende aynı durumdayım valla. Tanışıyor olsak orada buluşalım derdim balla sana
10 Yorumla
1 yılTek başına Gidiyorsan da Bursa'da konaklama Çünkü 15-20 yıl kadar önce Avrupalı bir gelin tek başına dünyayı geziyordu Bursa'da tecavüz edip öldürdüler
10 Yorumla
1 yılDatçaya git palamut büküne Tamamen güvenli Bungalov ev şeklinde pansiyonlar var Sessiz sakin kafa dinlemek için
20 YorumlaMuglanin yollari tehlikelidir hemserim. Tek tatil de pek keyifli olacagini dusunmuyorum.
24 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi Muğla'nın içi mi tehlikeli
Soran1 yılBen fazla hiz yapmam zaten de
- Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılKuzum uzun yol deneyimin var mı?
Gündüz çık. Bol bol mola ver. Ben Ankaradan İzmire getirmiştim kamyoneti tek başıma
01 Yorumla
Soran1 yılVar aslında da sadece yavaş kullaniyorum
- Tatil & Seyahat konusunda 845 cevap paylaştı.
1 yılTek başına tatile gitmek bence biraz sıkıcı olabilir ama eşsiz bir deneyimde olacaktır. Kendini daha rahat hissetmek için belki vlog falan çekebilirsin bu deneyimi kendine anı olarak saklamış olursun
00 Yorumla
1 yılGidebilirsin tabi. Ben tek gitmeyi tercih etmiyorum ama. Yanımda kimse olmayınca sıkıntı olur
11 Yorumla- 1 yıl
Sıkıntı değil sıkılırım olacaktı o uyku sersemi yanlış yazmışım 😂 yoksa ne sıkıntı olucak tek giderim her yere 😂
1 yılBen de durumla birlikte İzmir'e gidecektik öyle plan yapmıştık ama son anda Planlar değişti ve bu sene tatile tek gideceğim galiba
11 Yorumla- 1 yıl
*Bromla
1 yılBen muğlada yaşıyorum soruların varsa cevaplarım
12 Yorumla
Soran1 yılFethiye ölüdenize plajı olan otel buldum oraya gideceğim bir de muglaya ilk kez geleceğim de başka görmek gereken bir yeri var mı
- 1 yıl
Oldukça çok.
Marmaris Akyaka akbük Datça turunç
Muğlada gezilecek yer çok😊
1 yılBunu ben de düşünüyorum fakat bende araç yok senin avantajın o. Bence gidersin sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
10 Yorumla
1 yılBiz annemle ankaradan otobusle fethiye ve antalyaya gidebiliyorsak sen aracinla haydi haydi gidersin tek bence
10 YorumlaTabiki de gidebilirsin. Tur şirketleri var hatta onlarla gidersen daha iyi olabilir canin da sıkılmaz. Tek başına biraz sıkıcı oluyor. Arkadaş bul sen yanına en iyisi
10 Yorumla
1 yılSıkılırsın bence ben tatile gidecek arkadaş bulamıyorum gezmek içine aynı diye evdeyim genelde
20 YorumlaYani yanına alabilecegin birisi yoksa eğer tek daha mamtikli kendine giveniyorsan
04 Yorumla
Soran1 yılBabam gelecekmiş zorla da olsa 😂
Soran1 yılE gel kanka babam zararsız adam
1 yılMuğla çoğu yere göre güvenli. Ama bi gümbete gece gitme ya da tek olacağın yerlerde bulunma yeterli.
00 Yorumla
1 yılMuğla varsa Marmaris'te vardır bir haftalık tekne turu ayarlayayım
10 Yorumla
1 yılŞoförlük vale oldaş sohbetdaş ne kadar daş varsa yardımcı olurum:)
10 Yorumla
1 yılSıkılırsın. Bir kulüp bul doğa kampı falan yap.
10 Yorumla
1 yılGidebilirsin tek başına yapılan tatil kadar rahatlatıcı bişey yok bence git ve kafanı dinle
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 572 cevap paylaştı. Evet gide bilirsin tek başına daha güzel olur tatil
10 Yorumla
1 yılKocaman varsın nıye gidemiyomusun korkuyonmu
10 Yorumla
1 yılGüzel bir kamp yerine gidip efsane bir kamp yapılır
10 YorumlaGidersin tabi ben italya ve İsviçre ye gittim
10 Yorumla
1 yılBen gitmiştim kafa dinledim çok iyi geldi bence sen de git
00 Yorumla
1 yılGidebilirsin tabiki ama herşeye hazırlıklı ol erkekleri seni avlamak isteyecek
00 YorumlaGidebilirsin bence neden gidemeyesin? Ama gene de yanında en az 1 kişi bulunsun ne olur ne olmaz
00 YorumlaAracı tek kullanman biraz sıkıntı ama olmayacak bir şey değil yalnız da kafanı dinlersin mis gibi
00 Yorumla
1 yılGidilir neden gidilmesini 3 saatte bir dur mola ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTek başıma ege turu yaptım 24 gün gezdim İstanbuldan Antalyaya kadar. Olur ama bazen sıkıcı oluyor bende kendi arabamla gezdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş aralığın doğru mu peki senin önce bunu sorayım
12 Yorumla
Soran1 yılDogru neden
Cevap sahibi1 yılNeden yalnız gidiyorsun tatile peki
Gizli Üye(18-24)1 yılKardeşin falan kuzenin yok mu onlarla git derim
01 Yorumla
Soran1 yılAbim var gelmiyor izni yok ayrıca zaten olsa da benimle gelmez kuzenim de yok öyle gelecek var da kuzenler benele gelebilecek erkek kuzenim var ama onu da ben davet ediyorsam parasını odehemem bir de
1 yılDinlene dinlene gidersin gayet güzel olur senin için
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl12 yıldır Muğladayım çok güvenilmez insanlar var ahlaki anlamda para anlamında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni de alsana haftasonu gidelim bir yerlere benimde çok ihtiyacım var 😔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMuğla’da hiç mülteci görmedim, bence güvenilir bir yer.
10 YorumlaBen tek gidicem kiz arkadasimla gidecektim kavga ettik
10 YorumlaBunu bir ara bende düşünüyordum, sıkılırım diye gitmedim gidesim var aslında ama tek ne bileyim sıkıcı.. sevgili/flört/FB falan desen daha eğlenceli olabilir
00 YorumlaBen de kız başıma korksamda Balkan gezisi düşünüyorum en azından iki küçük ulkeyi eğer düşünürsen konusabiliriz
012 Yorumla- 1 yıl
@Müptezel7 kızların çoğu tipsiz kimsenin bisey yapacağını sanmam
Soran1 yılKnk ben arac kullanıyorum ve sadece kendi sürdüğüm araçla gidebiliyorum babamla gideceğiz zorla geliyor
1 yılBen Ankara'ya geliyorum staja. Bitince beni de atsana oraya deponu doldururum da sadece İstanbula yakın bir yerde indir yeter
10 YorumlaBence gidebilirsin dikkatli olduğun sürece ama bu devirde ne güven ne de yarına çıkmaya garantimiz var bilemiyorum:')
00 Yorumla
1 yılSıcak bunaltır , tek araba kullanmak sıkıntı olabilir , onunda dışında gidebilirsin.
10 Yorumla
1 yılGidebilirsin. Yapıştır gelsin. Özgürlüğünü dibine kadar hisset.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye gidemiyorsunuz yola çıkmadan önce aracı bakimdan gecirin yanıniza stepne alın acil durumda gereken esyanizi alın aracı yormadan devirli kullanın Allah'ın izni ile hiçbişi olmaz
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSize eşlik etsem muglaya kadar
1 yılSıkıcı olur ya yanında en fazla 1 kişi olmalı ne 2 ne 3 1 kişi olsun yeter
10 Yorumla
1 yılBir arkadaşını da alsan yanına daha eğlenceli ve güvenli olur
10 Yorumla
1 yılben tek tatile çıktım. Çok sıkıcı geçti. Tavsiye etmiyorum
10 YorumlaAmasraya git bende hep tek gidiyorum al kitabını git
01 Yorumla- 1 yıl
Amasra yolu duble yol oldumu? yıllardır gitmedim.
Gecerken beni de alsana, birlikte gecelim
14 Yorumla
Soran1 yılTamam ben fethiyeyi ayarladım otel
Soran1 yılAyın 16si
Soran1 yılPardon ,17 Şi ile ,21 i arasi ama babam da gelecek benim geleceğim dedi
1 yılGit ya nolucakki esin yokmu
12 Yorumla
Soran1 yılYok eşim
- 1 yıl
Ben gotureyim seni :))
Sıkılırsin ben gittim cok sıkıldım
19 Yorumla
Soran1 yılValla mi
Soran1 yılBen de öyleyim maalesef
Soran1 yılAma kafa dengi biri yok kanka ben de herkesle anlasamam bazı kızlar hep kendi isteği olsun istiyor ve baskı yapıyor sinir oluyorum en aazindan kafam rahat olur dedim
Soran1 yılİşte ona da gidemem başkasının kullandığı bir araca binemiyorum panik oluyorum korkuyorum sorma bu sorunjm olmasa turla giderdim hiç kasmazdim
Soran1 yılBabam gelecekmiş😅
1 yılNiye gidemiyesin koca kadınsın
138 Yorumla
Soran1 yılTek başına yolda başıma bir şey gelir diye korku basıyor
- 1 yıl
Senin özgüvenin mi düşük? ne gelecek başına 25 yaşında sen istemedikten sonra
Soran1 yılTürkiye'de yaşıyoruz
Soran1 yılManyak mi yok
- 1 yıl
Manyak heryerde de güpegündüz ne yapacaklar sana
Soran1 yılGit diyorsun yani tek başına dinlene dinleme yavaş yavaş giderim demi
- 1 yıl
Ankara antalya kaç km ki
Soran1 yılAntalya değil Muğla düşündüm
- 1 yıl
Güzel düşünmüşsün
- 1 yıl
Ben geçende İstanbul erzurum yaptım, 1. Gün 620km yaptım gittim dğzgün bir ıtelde uyudum sonra ertesi gün tekrar 600km yaptım
- 1 yıl
Mesafeye göre perişan olmadan git
- 1 yıl
7 saatlik yol senşn ki
- 1 yıl
Yolun ırtasında moka cer bişiler te, otobandan git
Soran1 yılOha benim memlekete gitmissin istanvuldan Erzurum'a nasıl gittin valla helal olsun ama ben yavas suruyorum 80 felan hızı sevmem
- 1 yıl
Arabayla, hız sınırı neyse öyle sürdüm, tani senin yol 7 saat, yolun ırtasında mola ver 1 saat, temeğini ye, çayını kahvenş şç devam et
- 1 yıl
Olmaz mı dadaş🤣
- 1 yıl
Dönüşte uçakla döndüm ama🤣
Soran1 yıl😂 ucak kokrum da var ya yoksa çok büyük rahatlık
- 1 yıl
Çok güldüm erzurum havalimanında)
- 1 yıl
Bi çağ jebap reklamı var reklamdaki jön bildiğin ayı, evrimi tamamlayamamış, kebaplara saldırıyor homur homur yiyor, finalde garson bunun ağzına kadayıf dolması sokuyor🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Yabancı biri görse adı çıkar erzurumun ı derece🤣🤣
Soran1 yılValla erzurumlulara kurban olsunlar Erzurum insanını da her yerde bulamazsın ben diyim 😅
Soran1 yılAy çağ kebabı çok severim tabi ben doğma buyume ankaradayim ama memleketimi sevoyorik
Soran1 yılSeviyorum
Soran1 yılO reklamı izlemedim 😅
- 1 yıl
Yok ben sevmirem, bi kere inanılmaz benciller, cağ kebabının tadı kötü ve araba kullanmayı bilmiyorlar
- 1 yıl
Ama iyisi de iyi oluyor, saygı terbiye olanları seviyorum.
- 1 yıl
Cahil heryerde kötü zaten memleketten bağımsız
- 1 yıl
Havalimanına gidersen izle🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ben çekip tüm arkadaşlarıma yollamıştım🤣
Soran1 yılBencil mi 😅 komikmiş
Soran1 yılMadem öyle gitme bir daha Erzurum'a
- 1 yıl
Sinyal verip sağa dönücem adam bana yol vermemek için mabadını yırtıyor, 2. Gün sinyal vermeyi buraktım🤣🤣
- 1 yıl
Kayağa gidicem sadece
Soran1 yılÇağ kebabına kötü diyen bir seni gördüm
Soran1 yılCağ
- 1 yıl
E kötü, bi tarafı yanık bi tarafı çiğ, bence tenecek ley değil
- 1 yıl
Yenecek şey*
1 yılBen gidemem arabayla giderim ama eğlenemem
10 YorumlaYalnız tatile çıkmak daha güzel
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi