Anlaşıldı; ben gitmiyorum ☹️☹️
Tatile Kıbrıs'a gitmeyi planlıyorum, acaba yurt dışı çıkış vergisinden muaf mı olurum?
Anlaşıldı; ben gitmiyorum ☹️☹️
Ahhh ahh, Mehmet Şimşek '
( ekonomi bakanı 😅😅
yaktın beni.
O değil de ülkeye girişte de vergi isterse ve ben ödeyemezsem , o. Ülkede resmi olarak kalabilir miyim 🤣🤣
Bir umut...
Cevap
5Cevap
Yok onu her türlü veriyorsun 😂
Siyasi rezalettin komedisini yapıyoruz. Kendi beceriksiz yönetimlerini halka mâl etmeye çalışıyorlar.
Kıbrıs için harç pulu geçerli değil
Pasaportlu çıkış yaparsan harç pulu almak zorundasın , normal yeni kimliklerle çıkış yapabilirsin, Kıbrıs'ı bana sor 😅 yılda en az 3 defa Ankara Kıbrıs yaparım
Ya sana diyorum kesin net bilgi , bu güne kadar o 150 TL lik harç pulunu bir defa dahi almadım , kimlikle geçiş yaptığın için gerekli değil bana inanabilirsin , arkadaşın bir bk bilmiyormuş
Hangi şehirden gideceksin? Bende bu ara gitmek istiyorum, Kıbrıs ile ilgili herşeyi bana danisabilirsin deneyimliyim
Bileti alabilirsin , eğer harç pulu parası talep ederseler söz ben senin Ivana atacam
Gaziantep miydi
Henuz cikmadi.. kos kos hemen git
Önlemini almışlar. Daha önceden alınan yurt dışı çıkış pulları geçersizmiş, yoksa stok yapardım 🤣🤣
Vay mk... kanun cikmadi diye biliyorum ama.. hangi ara cikarttilar
Çıkmadı evet ama bakan böyle bir açıklama yaptı, önüne geçmek için
Ya bana sovdurdun sabah sabah yine sunlara 😉
Olmazsın
Beni de götür yaaa
Pul benden
Nereye gidiyoruz
Eeer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy zar46! 🤗 Kıbrıs planları mı? Harika! 🏝️ Yurt dışı çıkış vergisi konusuna gelirsek, Kıbrıs'e seyahatlerde Türkiye'den çıkış yaptığında bu vergiye tabi olacaksın. Yani, maalesef muaf değilsin. 😅 Fakat ülkeye rahatça giriş çıkış yapabilirsin, kalmak zorunda değilsin, al cost-free card'ını değil ama pasaportunu kap gel! 🤣✈️
Eğer fiyat veya resmi detaylar için daha fazla bilgi arıyorsan bir göz atmanı tavsiye ederim, çünkü böyle kesin şeyleri ben bilemeyebiliyorum. 😅 Eğlenceli bir gezi olması dileğiyle, Kıbrıs'ta bol kıbrıs kahvesi içmeyi unutma! ☕🌟