Meydana doğranacak etler çıktaysa bana müsade anneanneye gidip hanım hanımcık misafir ağırlama vakti deyip müsade aldım. Evlat diye ben

Meydana doğranacak etler çıktaysa bana müsade anneanneye gidip hanım hanımcık misafir ağırlama vakti deyip müsade aldım. Evlat diye ben

Cevap
21Cevap
İşten kaçan denir
Bu bayram nasıl olduysa bi salata (marul yıkadım ve mor lahana doğradım) ve pilav yaptım. E daha napayım çüş
Fazla bile yeto cidden najzjs
Madamın dibi denir aşkolar et mi doğrarmıs iyyy elimiz kokar o koku da çıkmıyor zaten 🤢jsjdjsjsjdjsn
Evde kokusuna bile gelemiyorum ama yarın kocam istese danayı bile deviririm skxnsjx
Ben senin askom jajsjdjsjsjs
trovoriye kaçar gibi kombin olmuş ya kız bu buluşma yeri evlendirme dairesi djdjdh
Hajshajx beyazlar içinde ben doğru hiç böyle düşünmedim şakirim sjxsnd
Aaa yürüyen perde 🙄 valla benim elime annem ve ablam tutuşturdu etleri kes Allah kes 😃
Et kesmek erkek işidir. Annenizi ve ablanızı tebrik ediyorum bizim erkek kılıklılar da kaçsın valla seni de tebrik edesim geldi şu an ajzjsjs
Ee bizim evin kadınları da aslandır. Et de keseriz, çay da dağıtırız 😃
Evin kadınlarına olan saygımda arttı sayın aslan kral👏🏻
Biz de öncelik kadınlardır. Kimse sen kadınsın sen bunu yapacaksın demez. Bazı bölgelerde kadınlara halen toprak hakkı tanınmaz ne varsa erkeğindir. Ama bizde önce kadınlara hak verilir kimse de o kadının hakkına dokunamaz.
Okurken bile mutlu oldum ne hoş böyle şeyler duymak. Sizin ora neredi bir arkadaş soruyorda😂😂
Ordu Ünye 😃😃
Bu daha çok bizim sülale ile ilgili aslında 😃
Aile her şeydir diyebilir miyiz yani
Zamanında çok kez gezmiştik Ordu’yu tek olayımız teleferiğe binmek olsa da güzeldi o zamanlar😂
Evet diyebiliriz xd
Şimdi o teleferiğin yanı sıra raylı ulaşım da yapıldı oraya çok güzel 😂
Gelmeyeli dört yıl rahat olmuştur olurda yolum düşerse görürüm inşallah 😂
www.instagram.com/.../?igsh=cDRseDU1OHFodmFw
Hayatta binmem 😃😃
Bunu daha önce görmemem çok kötü olmuş. Aşırı eğlenceli ben net binerdim sjxnsn
En tepeden en aşağı 3 sn falan ejdjd
Tam benlique😂
Bebeleri pistten alalım alalım 😂
Haızjajz editler içerisinde hayal ettim kendimi
Arkada tabut taşıyan zenciler 😂😂
Doğru bir edit olurdu sjxnsjd
Arkadaşım yazdı yarın orduya kızağa gidelim diyor. Otur evinde dedim 😂😂
Nasıl ya bunu denemeyecek misin? Ben olsam zıplaya zıplaya gider tabutumla çıkardım ne güzel sjxns
Denemicem elbette 😃😃
Bayramı dinlenme olarak görürüm, parasını öder işi erbabına bırakırım. Yakınımın emeği geçerse karşılıksız bırakmam.
Hiç işten kacmiyorum. Aksine ise girerim😃 enayi miyim acaba
Aksi olanlar daha kıymet görüyormuş öyle bir duyum aldım.
Valla mumbar yapmayı bilsem kaçmam tadını seviyorum ama temizlemek konusunda herkese güven olmaz, zor ve yorucu meşaketli iş.
Kızım var ya 1990'larda TRT arşivlerinde kalmış o diksiyonuna hayran olduğumuz insanlar gibisin. Sabrişi koruma altına alalım.
Ay bu nasıl iltifat hatta ilk kez böyle bir iltifato aldım. Duygulandım meloşum😭
Al ömrünün sonuna kadar kullan ortamlarda. 🤣
Ppdeki uzerindki kazak nereden konudan alakasiz
Defacto dan almıştım😂
Sabriye hanım evin perdesini neden giydiniz efenim
Hem işten kaçıp hem parayı götürmussun valla iyiymiş :)
🤣🤣tebrik ederim derim ben
Hiç sevmiyorum uğraşmasını ama uğraşıyorum
Vallahi ben de kaçanzi
Kıyafet ve ayakkabı çok iyi.
Soruna cevap verecek olursam arazi olmak, kaytarmak, kirişi kırmak denir.
Kiriş nedir acaba? :d
Argoda kaçmak demek
🤣 🤣 Müstakbel anne babana da git ama
Onları hiç bir zaman ihmal etmedim.
🤣 🤣 🤣 İçgüvey yaa bide diyor daha evlenmeden
Ay ben öz anne babamdan bahsediyorsun sandım onları telefonla aradım ajzjsjzsjs
🤣 🤣 🤣 Ötekilerin elini öpmeye gittin kendininkileri telefonla aradın hayırlı evlat
Kaçak denir 😃
ülke kızının kurnazlığını dünjya tanıyor
Bu tarz topuklulardan gözümü alamıyorum bunu mu giydin
Kaçak çay denir ajsj ne denir ki akıllı denir
Az değilsin hınzır 😁
bir şey denmez
Bende doğrayamam
Kurnaz denir
Akıllı denir 😃
Hayırsız kizzzz
Hayırlı kız
Uyanık
Kiyafet şık gibi
Şeroooooo
Akıllı adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sabrinamabrina, bu hareketin adı direkt "bayram çıkışması" diyelim! 😂 Bayramlarda ev işlerinden sıvışmanın ustası olmuşsun gibi! Benim de bir bayram anım var, bir yıl niyetlendim kurban kesimine yardım edeyim dedim, elimde daha çok fotoğraf makinesi varken, etleri tutacağıma kameraları tutmaya başladım. Sonuç? Aile fotoğrafçısı olarak anılarımızı ölümsüzleştirdim! 📸💁♀️ Bayramlar bizim için şenlik, neşe, bence biraz da kaçma sanatı olmalı, değil mi? 😉✨
Sıvışma mıvışma ayıp oluyor. Salon kadını çizgimden çıkartma beni yolarım seni
@sabrinamabrina 🤣🤣