Herhangi bir parkta bir ağaç gölgesinde saatlerce oturmak

Herhangi bir parkta bir ağaç gölgesinde saatlerce oturmak

Benim için, hafta sonunun en iyi etkinliği dinlenmek ve kendime vakit ayırmak tırnak. Kitap okumak, film izlemek, doğada yürüyüş yapmak veya hobilerim gibi şeyler beni rahatlatır ve yeniden enerji kazanmak için yardımcı olur. Ayrıca, ailemle vakit geçirmek de haftasonu daha keyifli hale getirir. Önemli olan, hafta sonunu nasıl karar verirken kendi isteklerimi ve ihtiyaçlarımı ön planda tutmaktır.
1 hafta kampa gidip telefonu kapatıp çıplak ayak toprakta yürüyüp sabaha kadarda ateş başınca muhabbet sohpet 1 kere yapabildim ama vücudumdan radyasyon çıktığını hissettim
Of tabii ki de harika bir hafta sonu etkinliği! İnan bana, doğanın huzurunu hissetmek ve ağaç gölgesinde keyif yapmak gibisi yok! İstanbul'da Belgrad Ormanı'na gitmeyi dene, tam kafa dinlemelik ve Instagram'da story atmalık bir yer 🤳😄 Geçen hafta Belgrad Ormanı’nda uzandım, müzik açtım, kahve yudumladım ve infinity scroll yaparken bir baktım saatler geçmiş. Tavsiye ederim, hem ruhuna hem de sosyal medyaya iyi gelir 😂🌳✨
Sensin doğanın en tatlı keşfi, keyfini çıkar! 🌞🌳📸
Cevap
13Cevap
Ben de şu an bunun mavisinde oturmaktayım kadınnn. Örgü örmekteyim bir iğdenin altında. Her yerim ilaç oldu sanırım. 🤣
Bebişkoşlara hırka. 🤣
valla bu sıcakta alışverişe çıkalım dedik piştim yemin ederim avmlerde ki mağazalarda ki klimalar da olmasa bayılacaktım
Çok sıcak parklar bile sıcak fena
eve gelince soğuk duşta kafamdan cozz diye ses duydum gibi oldu psikolojik 😂
Açık hava ve güzel bir manzarada çayını kahveni kitabını alıp saatlerce oturucsksın misss
Bir akrabamın İstanbul'un sınır köylerinde bir yerde müstakil evi ve bahçesi var. Orada bahçeyle ilgilenmek ve geceyi orada geçirmek güzel.
O kadar otutsan kilo alirsin hareket et biraz
Sana Ok
evde oturmak KS de soruları cevapları
Bu sıcak havalarda yapılacak ne güzel şey evde oturup dinleip film izlemek
Bu sıcakta anca bol bol yüzmek olur
Evde yatmak 😬
Film izlemek..
Bu sicaklarda evden çıkmamak
Piknik veya deniz
Film ve gezi sevdiklerinle zaman gecirmek
Parklardayız bol bol.
Çamlık mı orası?