Plajlarda erekte olmayı nasıl engelliyorsunuz veya engellemiyor musunuz?

Plajlarda erekte olmayı nasıl engelliyorsunuz veya engellemiyor musunuz?

Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sizin belkide anlam veremeyeceğiniz bir durum var. Plajda herkes bikinili bu ereksiyonu engelliyor. Bir örnek vermek gerekirse iki arkadaş eşleriyle denize gitti ve bikinili mayolu girdiler hiç birinde tık göremezsin. Ama şimdi örneği iyi analiz et. Aynı çiftler birbirine misafirliğe gittiler. Yemek yendi çay içiliyorken eşlerden birisi çay getirmeye gitti ve o bikini ile odaya girdi işte burada pantolon bile çaresiz kalır. Yani her şey yerinde denilen şey budur. Siz kendiniz bu hayali kurun o evdesiniz herkes gündelik kıyafetli ve içeei sütyen kilot girdiniz neler olur
Dışarda sokakta görsem bu ne diye daha çok bakarım. Ama plaj o kadar etkilemiyor. Ama her türlü erekte olmayalım hemen bir çift güzel bacak, kalça, meme görünce 😅 bir şey olmayacağını biliyorsam dizginleri elimden kaçırmam
Sana şöyle anlatim o kıpırdama işi kişiye özel bir şey olmazsa yerinden kıpırdamaz , orada herkes kendine bikini giymiş. Ama o bikiniyi giyip birine yaklaşıp sürtünse o haliyle o zaman kalkar
Ama bence yakın mesafede görmek de etkiliyor erkekleri şezlonglar yakınken falan
Benim pp de açık değil ki biyer😂
Sadece görülebilecek mesafede diye bakılıyor işte. Düşün yolda modifiyeli bir araba geçerken bile erkekler ooff üüfff deyip bakıyor , hatta plajdakilerden daha fazla ilgi çekiyor arabalar. Mesela şimdi sen ilgimi çekmiyorsun ama özele geçsek bana özel şeyler atsan ilgimi çekersin
Kadınların böyle giyinmesi çok normal bana göre, seksi giyiniyorlar diye bir sorun yok. Herkes kendine göre giyinmeli ve herkes saygı duymalı kadınlara..
Hayır giyinebilir mi demiyorum yani ereksiyon olmuyor musunuz plajda mesela
Selülitsiz vücudu lekesiz kadın yok ki..
Ya benek var ya bi şey var ya doğum lekesi ya selülit ya kilo var ya biçimsizlik var çok nadir yani fiziğini beğendiğim kadınlar.
Adam gibi bi Plajda çok güzel kız görürüz ama fiziği düzgün 5 taneden 2 tane kız görürsün.. Geçen sene heybelide kızlar geldi yanımıza biz burdan nasıl dönebiliriz diye tanıştık falan kızlar ürdünlüymüş meğersem 😅içlerinden sadece biri türkçe biliyordu 22 yaşındaydı diğeri ablası 28 onu beğenmiştim o da türkçe bilmiyormuş öyle kaldık 😅
şortta zaten ister istemez belli oluyor suya girince heleki erekte hali bi başka olyor ki saklamam aksine gururla yürürüm :-D kadınların ıslanında saki bal kutusunun cizgisi bbelli olmuyor :-D benimkide belli olsun dklfjklsdj
Hahahahah dimi yanii
tabi :-D biri avuçlarsa bakarsa yani saklamam :-d
Hiçbir etkisi olmuyor, çünkü gözüne herkes aynı geliyor, kapalılar daha çok etkiliyor 🤣
Valla banamisin demiyo:) artik alisiyon bi zamam sonra normal geliyo. bizim yazlari gittigimiz yer var sirkete ait aydin akbukte, icerisi full ingiliz ustsuz ve donsuz gunesleniyolar artik:)
Normalde fotografta gorunce etkiliyor, sertlesme oluyor. Ama nedense plajda gorunce cok etkilemiyor. Belki de herkes bikinili oldugu icindir. 2 sene once Antalya/Kas'ta plajdayken oldu sadece bir kez. Ama onda da durum farkliydi biraz.
Anlıyorum yani belki herkes öyle diye ya da çok yakın uzanan bir kadın yoksa falan
Evet, bir kez oldu dedigimde zaten kadin cok yakindi bana, 1-2 metre mesafe vardi aramizda, yuz ustu uzaniyordu. Ki sertlesince bariz belli etti sorttan, ben de farkettim. Ki o da bozuntuya vermeden uzun uzun izledi dakikalarca.
Anladım tabi yani yakın mesafe bence de etki ediyor ister istemez yani illa kadının da ilgisini çekmiş olabilir senin durumun 😂bakması normal yani
Evet oyle. Bir de baska bir zaman plajda tanistigim yabanci bir kadinin vucuduna gunes kremi ve bronzlastirici surmustum. Mesela o zaman direkt sertlesmistim ama tabi onu bikinili kadin gorunce sertlesmekten sayamam. Cunku onda fiziksel bir temas var, o ister istemez direkt etkiliyor.
Tabiki temasta normal zaten dediğin gibi diğerinde sadece yakından görmek var
Kesinlikle oyle. Ama kadinin giydigi bikini modeli de cok etkili bence. Mesela mayo giyen birini gorsem asla etkilenmem. Her bikini de etkilemiyor ama bazi bikini modelleri ciddi seksi oluyor :)
Kesinlikle onlar da zaten özellikle seçiliyor😂
Keske herkes ozellikle secse diyelim o zaman 😂
Erekte olmuyorum gayet normal ve sıradan geliyo bana. Bi de kadınlar giyinikken daha çekiciler. Çoğunun vücudu kötü ve estetik değil.
Bakımsızlar
Hıı o durum da kötü olur tabi ki 😂ama ben yakında görüp etkilenirseniz dedim
Aahahhahaha
Ereksiyon halinde olmak ayrığ bir şey değil asıl mesele alt ile üst organın uno değişim kartını kullanmış olmasıdır
Plajda ereksiyon olmuyoruz. Herkes öyle olduğu için. Normalde vücudunu merak ettiğim arkadaşlarımın her yerini görüyorum ama o etki olmuyor
Öyle bir dürtü şahsen oluşmuyor. Dokunulmadan veya hissettirmeden kuş bile kanat çırpmıyor. Zaten kerata suyu görünce boynu bükük takılıyor 😜
Aklımızdan gecmiyor sosyal alan plajlar yatak odası değil
Sanırım herkes senin gibi düşünmüyor
Benim bir sorunum yok olanlar tecrubesizlerdir galiba
Yani tabi genel olarak sordum zaten
Öyle tahmin ediyorum
Benim sorunum yok şükür 🙂
Tecrubesizler engel olamaz benim sorunum yok fsfs
Agagshsj sende ereksiyon olmuyo mu
Hıı kucağına otursa zorr engel olursun 🤣
Hahah istemediğin biriyse😂
Annemde erkekleri zorladığı için beni de alıştırdı bu duruma artık
Fişini çekiyoruz 🤣😄 hava kararınca tekrar takıyoruz
😅😂😅🤣😂🤣😂
Engellemeye çalışmıyorum, zaten bir süre sonra normalleşiyor durum
engellemek mümkün değil, o yüzden sırtımı yakarım hep güneşlenirken, kumda çukur oluşur
Yapmaaa kıyamamma
Oluyoruz da yukarı doğru yön verince pek anlaşılmıyor hareket etmeyi kesiyoruz bir de
Anladımm😅
Valla kadınlar bu konuda şanslı bizim başımıza sokakta da geliyor nasıl duzeltecegimizi şaşırıyoruz:)
Partnerimin tanga giymeyini çok isterim. Seksi ateşli olsa fena olmaz
Sürekli görünce insan alışıyor ilk defa gidecek olursan ve güzel de bir kadın olursa erekte olabiliyor
Bizim burada deniz yok, ereklenemeyeceğiz.
Hahahahah🤣🤣🤣
Bakmıyorum o sıra odak noktam sadece deniz
Cidden miii
Göz kayar ama ya
yanındaki kişiler sıkıcıysa kayar
Ben düşünüyorum önünde yanında seksi bi hatun şezlongta güneşleniyor yüz üstü bakmam diyen erkek olmaz😂😅yanında kralı olsun farketmez
Yanlış düşünüyorsun o zaman ☺️
Ben çok gördüm öyle senin gibi diyenleri😂😂
Valla bende çok gördüm çok dikkat çekerim diyenleri dhddj
Ya adam karısının yanında köle gibi olsa bile soğuk terler döktü çıldırdı beni izlemek için renkten renge girdi o kadar kudurdu ki beni 15 dk iyice izleyip sonra gidip odada karısını bcrdi😂😂kadın da bana anlattı yani anlicağın oluyor böyle şeyler
Anladım mesela bazıları da pembe damacanaya kaldırıyor çokta şey etmemek lazım
Haahah onlar için seks Afrika zaten biz normal erkeklerden bahsediyoruz😉
Yani anlayacağın denizi dinlemeye gelmişken ve denizde eğlenmeye gelmişken birisinin benim dikkatimi çekme ihtimali çok zor çünkü ben oraya bir nedenden ötürü gelmiş olurum ikinci ve üçüncü şeyler çok şey değil
Pekiii hadi bakalm umarım senle bi plajda denk gelmeyiz🤣🤣😅
Gelsekte seni fark etmem merak etme sen denizde kitap okumayı tercih ediyorum yüzdükten sonra
Hahah ya neden inat ediyosun olabilir bu ayıp değil ki😂😂
Ses atıyorum yazmak zor geldi
Canm senin de kafan güzel benim gibi şu an ben öyle anladım konuşma şeklinden😅😅
Imm uyuyunca kafan güzel sesi veriyosun o halde ama tamam benimki güzel pes ediyorummm tamam 🙌🏻🙌🏻🙌🏻teslim oluyorum 😂😂😂sensin mükemmelsin adamsınnn süpersinn oldu mu😁😁
Sen bu ses işine iyi alıştın ama bak bundan sonra senden hep sesli yorum isterim alıştırma beni😉😂😂
Ben zaten genelde ses atıyorum da ulu orta attığım için bir kaç kere hesabımı kitlediler
Hıı o da mı yasakmış
Direk atlıyorum üzerlerine
Neyin üzerine atlıyosun 😂
Plajda mı🤔
Yapma yaa öyle boşalmak için sürtünürken görmüyo mu seni kimse
Plajda kalkmaz.
Hiçbir erkek engel olabilirim diyemez ben dahil
Zor gerçekten 😀
neyi engellmek anlmadim
Benim alet durmaz yerinde ya fena seksi çamaşırlarq bayılıyorum ya
Salarim nde istiyorsa olsun cokta fifi
Dua ediyoruz olmamak için