Tatil & Seyahat Sımsıcak hava ve denize girdiniz o da ne? Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Şıpır şıpır yüzerken böyle bir şeye denk geldiniz Not: gerçek bir canlı Sımsıcak hava ve denize girdiniz o da ne? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Eğitilme Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana doğru gelse yumruk atarım. Avuç içim ile yana doğru yönlendiririm 1 5 Yorumla Gökay90 +1 yıl Tam dövülmelik 😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Çok dikenlidir ya. Fena acıtır. Dövdükçe bağırırsın 🤣 Yorumla Gökay90 +1 yıl Zehirli ise de cabası 😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Hayat bu dikkat edeceksin 🤣 Yorumla Eğitilme +1 yıl Giren şemşiyeyi açarsan acıtır 🤣🤣 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl O canlıysa ben ben neyim. O benden korksun. Tipe bak. En azından benim suratıma bakılıyor. Bunun insan içine çıkacak hali kalmamış amego. 1 3 Yorumla Gökay90 +1 yıl Kendini balık ile mi kıyaslıyorsun ula 🤣 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Kıyaslamamak için hiçbir neden yok. 🤣 Yorumla Gökay90 +1 yıl Peki madem 🤣 Yorumla
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Çığlık atarak kaçar, korkudan düşer saçma sapan hareketler yapardım heralde 2 2 Yorumla Gökay90 +1 yıl Aman sana denk gelmesin 😂 Yorumla VViolet +1 yıl Amin😅 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Denize bi girelim bunu görünce yapacak bişey buluruz 😂 2 2 Yorumla Gökay90 +1 yıl Onla beraber yüzersin Yorumla Rozes52 +1 yıl Sana söylemeden olmaz kıskanırsın😂😂😂 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ölürüm ölürüm o an ki sesimin desibeli ile de herkesi öldürürğm skxjsjz 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Aman senin karşın çıkmasın 😂 Yorumla
halemsu Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl ... 1 2 Yorumla Gökay90 +1 yıl Müthiş tepki balık pert bi daha yüzünü göstermez Yorumla halemsu +1 yıl 😂😂 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Ilgimi çeker ama fazla yaklaşmam ne olduğunu bilmiyorum çünkü belki zehirli 1 4 Yorumla Gökay90 +1 yıl Videoda tükürür gibi yapıp kumlara girip kaçtıydı 😂 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Zehir atıp kaçmış bence. Kendini yakalayıp yemeye çalışacak bir canlıdan kaçmış. Haksız da sayılmaz 😆 Yorumla Gökay90 +1 yıl Tadı güzel mi acaba 🤣 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Güzeldir niye güzel olmasın Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ağır fobi var bende deniz canlılarına karşı. Muhtemelen hayatımda denize girdiğim son günüm olur 😂 1 5 Yorumla Gökay90 +1 yıl Aman senden uzak olsun o zaman 😂 Yorumla Peripellonis +1 yıl Başta köpek balıkları olmak üzere 😂 hayat bana çok zor ya Yorumla Gökay90 +1 yıl Ahah vah ya 😂 köpek balığı neyse ki hiç yok buralarda Yorumla Peripellonis +1 yıl Köpek balığı ne arar burada deniz kertenkeleleri olsa bi'ihtimal belki 😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 358 cevap paylaştı. Zaten deniz fobim var böyle bişeyi görürsem hık diye giderim...😄 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Aman Allah korusun 😂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yüzü kurbağa yüzünü anımsattı. Zarar veren bir balık olsa şimdiye vaka duymuş olurduk 1 5 Yorumla Gökay90 +1 yıl Videosunda tükürdüğünü gördüm sadece 😂 sonradan kumun içine tamamen gömüldü Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Dış görünüşü nasıl? Devamı nasıl uzun mu yuvarlar mi🤣 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Yuvarlak mı olucaktı. d Yorumla Gökay90 +1 yıl Devamını göremedim ya 😂 ne kadar büyük bilmiyorum ahaha Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Peki. d Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 315 cevap paylaştı. Zaten terliksiz asla denize girmiyordum. Fobimi yenilediğin için teşekkürler 1 2 Yorumla Gökay90 +1 yıl Rica ederim 🤣 başka bir fobin varsa ona denk gelmem inşallah Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Umarım 😄 Yorumla
FatihEfendii Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yakalarım. Yeniyor mu araştırıp yeniyorsa yerim, yenmiyorsa denize geri salarım. 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Yenir mi bilmem 🤷♂️ Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Doğal alanlarına ayak basan biziz, görmekten korkan gitmesin.. 2 0 Yorumla
Liyuba Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben buna korkudan plaj terliğimi fırlatıp kaçarım 1 3 Yorumla Gökay90 +1 yıl Gitti terlik 😂 Yorumla Liyuba +1 yıl Olan güzelim terliğime olur jdmdk Yorumla Gökay90 +1 yıl Evet ya sjsj Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Denize sırf bu yüzden girmiyorum işte off 1 4 Yorumla Gökay90 +1 yıl Bunun çıkma ihtimali binde bir 😂 gir denize bişey olmaz Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Başka hayvanlardan da korkuyorum ayağıma değer yengeç kapar ayağımı ve yüzerken aniden deniz anası yanıma geliyor Yorumla Gökay90 +1 yıl Yıllardır girerim hiç başıma gelmedi de böyle diyerek ikna edebileceğimi sanmıyorum 😅 umarım bu korkunu yenebilirsin Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Umarım yenerim skdksks sanmıyom ama olsun sağol ajajsj Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 607 cevap paylaştı. Çığlık atıp kaçardım. 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Tekrar denize dönme cesaretin olur muydu o gün 😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 848 cevap paylaştı. Bundan sonrasında havuz tercih ederim 1 5 Yorumla Gökay90 +1 yıl Etkili denizden soğutmak için 😂 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Şu ihtimali düşünmem bile yetti😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl Deniz keyfinden bu kadar kolay vazgeçme 😂 en fazla şunun yüzüne basarsın Yorumla AliceMixfield +1 yıl Sonra o da ayağımı kapsın aynen 😭 Yorumla Gökay90 +1 yıl Yok yok kapmaz kaçar hemen 😅 Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Elim ayağım titriyor o ne öyle 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Ahaha birde tükürüyor bu he Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bu ne tür bir canlı 🤔 1 12 Yorumla Gökay90 +1 yıl Hiç fikrim yok türü nedir 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Balon balığı desem değil Yorumla Gökay90 +1 yıl Videoda tükürüp kuma gömülüp kaçtı göremedim hiç vücudunu 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Korku filmi gibi Yorumla Gökay90 +1 yıl Ağız hareketleri öyleydi gerçekten 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nerede görülmüş bu canlı Yorumla Gökay90 +1 yıl İlk bakmam gerekene hiç bakmamam 😂 bende bilmiyorum nerede 😂 herkes ayağını denk alsın artık 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣😂 Sağol sayende denize girerken hep korkcam 😨 Yorumla Gökay90 +1 yıl Temkinli olmak iyidir 😂 öyle düşün ahaha ama öğrenirsem soruyu güncellerim Yorumla Edameda06 +1 yıl 😆 Temkinli mi oluruz yoksa anksiyetemiz mi coşar bilemiyorum jdjdj Yorumla Gökay90 +1 yıl 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣, Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Balıklara tekme atıyorum da bunu görünce kaçarım 1 3 Yorumla Gökay90 +1 yıl Tekme tutuyor mu peki 😂 böyle bir şey ilk defa duyuyorum ahaha Yorumla AstronotJuliettt +1 yıl Tutmuyor da kaçıyorlar 😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. al eve besle, ne şeker : ) 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Zevkler ve renkler işte 😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 519 cevap paylaştı. Bir daha o denize girmem 1 7 Yorumla Gökay90 +1 yıl Gerçekten mi ya Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Gerçektenn Yorumla Gökay90 +1 yıl Videosunda tükürüp kaçtı sadede 🥹 bence tekrar girebilirsin denize Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ahshsshdh ha bi de tükürüyo 😂 ya ısırırsa Yorumla Gökay90 +1 yıl Ahaha tükürdü kaçtı ısırmadı Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ben de tükürürüm o zaman ahshdj Yorumla Gökay90 +1 yıl Ahahah 😂 seni de haberleriz Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. İmdat adam öldürüyorlar diye bağırırım 1 15 Yorumla Gökay90 +1 yıl Ahahah daha neler 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bacağımı öcü kaptııı 😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl Vah vah 😂 komple yer bacağını bu bak, dikkat et 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sonra bana bacaksız derler 🥹 Yorumla Gökay90 +1 yıl Kıyamam sen denize girme en iyisi 🥹 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Neredeymiş bunumdan 🥹 Yorumla Gökay90 +1 yıl Konum almadım ya tüh 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😭 hainsin Yorumla Gökay90 +1 yıl Naptım ki ben ☹️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bunun nerde olduğunu öğren çabuk orti 😭 Yorumla Gökay90 +1 yıl Tamam bakacam 🥹 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Çok iyisin djdj Yorumla Gökay90 +1 yıl Ortime bacaksız dedirtmem jsjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D parmaksız da diyebilirler, dedirtme sen hiç Yorumla Gökay90 +1 yıl Dedirtmem merak etme orti 😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bir erkek kadar tehlikeli değildir bence 😂 1 6 Yorumla Gökay90 +1 yıl Hele hele kıyasa gel 😂 merakettimmişte +1 yıl öyle efendim ahhaha 😂 Gökay90 +1 yıl Sorumuz bu değil ama 🤣 merakettimmişte +1 yıl tamam işte tehlikeli erkek cinsine verdiğim tepkiyi vermem hele sen ne sevimlisin masum canlı derim buna 😂 Gökay90 +1 yıl Ya masumluğuna inandığın an suratına atlasa ne olcek merakettimmişte +1 yıl ayh diye ağlarım 😭😂
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Böceeeeek diye bağırırım 🥺 1 4 Yorumla Gökay90 +1 yıl Hemde kocamannnn 😂 Yorumla biradettubaa +1 yıl Gökay burada böcek var ahshshs Yorumla Gökay90 +1 yıl Dur geldim geldim döverim onu 😂 Yorumla biradettubaa +1 yıl 😂🫶🏻 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Selamın Aleyküm hacı dayı deyip devam edeceksin. 1 3 Yorumla Gökay90 +1 yıl Selam verince bulaşmıyor galiba 😂 Yorumla nomercy7 +1 yıl Bulaşırsa o düşünsün, ilk hamle ondan gelsin :D Yorumla Gökay90 +1 yıl Hahaha 😂 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Isırmıyorsa sorun yok. Biz anlaşırız onunla. 1 3 Yorumla Gökay90 +1 yıl Video da tükürdüğünü gördüm 😂 Yorumla yeterhayeterhayat +1 yıl Biz de ona tükürürüz ödeşiriz. canı sağolsun :D Yorumla Gökay90 +1 yıl Ahah 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eve götürüp pişirip yerim mendeburu 😂😂 2 3 Yorumla Gökay90 +1 yıl Zehirli tipi var ama dikkat et 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yemem sevmediğim insanlara veririm bende 😂😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl Bu mantıklı 🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapışırım dudaklarına... 1 5 Yorumla Gökay90 +1 yıl Oha 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla bir sonraki hamleni belli etme... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada profil fotondaki güzelliğin de ağzını burnunu yerim : ) Allah nazarlardan saklasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Not: Kediden bahsediyorum durduk yere tadımız kaçmasın kardeşim. Heteroyum bıyıklıyım yere falan tükürüyorum hatta arada o kadar erkeğim slkfjs Yorumla Gökay90 +1 yıl Hiç üzerime alınamazdım zaten sjsjhsh teşekkür ederiz 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir daha girmem 1 9 Yorumla Gökay90 +1 yıl 1 sene boyunca tekrar denize girmen imkansız yine de girmez misin :D Cevap sahibi +1 yıl o denize bir daha gitmem sjsj Gökay90 +1 yıl Tatil yalan oldu yani jsjas Cevap sahibi +1 yıl denize girmem, ama başka şeyler bulurum 😎 Gökay90 +1 yıl Deniz yoksa tatil tatil değildir :D Cevap sahibi +1 yıl sen öyle sannn 😎 Gökay90 +1 yıl Gittiin yerlere bu balıktan getircem sjasja Cevap sahibi +1 yıl 🙄 üzüleyim mi, bunu mu istiyosun ☹️ Gökay90 +1 yıl Hayır tabi ki 🤪
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çıkarım geri daha da denize giremem 1 0 Yorumla
Deathgasm Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl ağzını ararım bi ne altın saat vardır orada 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Recep İvediğin kavga etmesi gibi kavga ederim 1 0 Yorumla
Tugru_l Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl ananı s... aklım gitti bir anda ekranı yumrukladın nerdeyse 0 0 Yorumla
echoess96 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Şimdi bile çığlığı bastım 1 3 Yorumla Gökay90 +1 yıl Daha neler 🤣 Yorumla echoess96 +1 yıl Tamam tamam çığlık değil ama içimden atmış gibi yuh bu ne dedim aq ile eklemiş olabilirim Yorumla Gökay90 +1 yıl 😂 demek ki bunun püğ diye tükürdüğünü sahneyi görsen neler diyecen Yorumla
TheLastElff Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl burada soru sorardım 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Çok mantıklı 🤣 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu neee 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Enteresan bir balık 😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aman tanrım didim😃 1 0 Yorumla
Class69 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Şok tatlı 😀 1 1 Yorumla Gökay90 +1 yıl Evde beslersin o zaman 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bana doğru gelse yumruk atarım. Avuç içim ile yana doğru yönlendiririm
Tam dövülmelik 😂
Çok dikenlidir ya. Fena acıtır. Dövdükçe bağırırsın 🤣
Zehirli ise de cabası 😂
Hayat bu dikkat edeceksin 🤣
Giren şemşiyeyi açarsan acıtır 🤣🤣
O canlıysa ben ben neyim. O benden korksun. Tipe bak. En azından benim suratıma bakılıyor. Bunun insan içine çıkacak hali kalmamış amego.
Kendini balık ile mi kıyaslıyorsun ula 🤣
Kıyaslamamak için hiçbir neden yok. 🤣
Peki madem 🤣
Çığlık atarak kaçar, korkudan düşer saçma sapan hareketler yapardım heralde
Aman sana denk gelmesin 😂
Amin😅
Denize bi girelim bunu görünce yapacak bişey buluruz 😂
Onla beraber yüzersin
Sana söylemeden olmaz kıskanırsın😂😂😂
Ölürüm ölürüm o an ki sesimin desibeli ile de herkesi öldürürğm skxjsjz
Aman senin karşın çıkmasın 😂
...
Müthiş tepki balık pert bi daha yüzünü göstermez
😂😂
Ilgimi çeker ama fazla yaklaşmam ne olduğunu bilmiyorum çünkü belki zehirli
Videoda tükürür gibi yapıp kumlara girip kaçtıydı 😂
Zehir atıp kaçmış bence. Kendini yakalayıp yemeye çalışacak bir canlıdan kaçmış. Haksız da sayılmaz 😆
Tadı güzel mi acaba 🤣
Güzeldir niye güzel olmasın
Ağır fobi var bende deniz canlılarına karşı. Muhtemelen hayatımda denize girdiğim son günüm olur 😂
Aman senden uzak olsun o zaman 😂
Başta köpek balıkları olmak üzere 😂 hayat bana çok zor ya
Ahah vah ya 😂 köpek balığı neyse ki hiç yok buralarda
Köpek balığı ne arar burada deniz kertenkeleleri olsa bi'ihtimal belki 😂
😂😂
Zaten deniz fobim var böyle bişeyi görürsem hık diye giderim...😄
Aman Allah korusun 😂
Yüzü kurbağa yüzünü anımsattı. Zarar veren bir balık olsa şimdiye vaka duymuş olurduk
Videosunda tükürdüğünü gördüm sadece 😂 sonradan kumun içine tamamen gömüldü
Dış görünüşü nasıl? Devamı nasıl uzun mu yuvarlar mi🤣
Yuvarlak mı olucaktı. d
Devamını göremedim ya 😂 ne kadar büyük bilmiyorum ahaha
Peki. d
Zaten terliksiz asla denize girmiyordum. Fobimi yenilediğin için teşekkürler
Rica ederim 🤣 başka bir fobin varsa ona denk gelmem inşallah
Umarım 😄
Yakalarım. Yeniyor mu araştırıp yeniyorsa yerim, yenmiyorsa denize geri salarım.
Yenir mi bilmem 🤷♂️
Doğal alanlarına ayak basan biziz, görmekten korkan gitmesin..
Ben buna korkudan plaj terliğimi fırlatıp kaçarım
Gitti terlik 😂
Olan güzelim terliğime olur jdmdk
Evet ya sjsj
Denize sırf bu yüzden girmiyorum işte off
Bunun çıkma ihtimali binde bir 😂 gir denize bişey olmaz
Başka hayvanlardan da korkuyorum ayağıma değer yengeç kapar ayağımı ve yüzerken aniden deniz anası yanıma geliyor
Yıllardır girerim hiç başıma gelmedi de böyle diyerek ikna edebileceğimi sanmıyorum 😅 umarım bu korkunu yenebilirsin
Umarım yenerim skdksks sanmıyom ama olsun sağol ajajsj
Çığlık atıp kaçardım.
Tekrar denize dönme cesaretin olur muydu o gün 😂
Bundan sonrasında havuz tercih ederim
Etkili denizden soğutmak için 😂
Şu ihtimali düşünmem bile yetti😂
Deniz keyfinden bu kadar kolay vazgeçme 😂 en fazla şunun yüzüne basarsın
Sonra o da ayağımı kapsın aynen 😭
Yok yok kapmaz kaçar hemen 😅
Elim ayağım titriyor o ne öyle
Ahaha birde tükürüyor bu he
Bu ne tür bir canlı 🤔
Hiç fikrim yok türü nedir 😂
Balon balığı desem değil
Videoda tükürüp kuma gömülüp kaçtı göremedim hiç vücudunu 😂
🤣 Korku filmi gibi
Ağız hareketleri öyleydi gerçekten 🤣
Nerede görülmüş bu canlı
İlk bakmam gerekene hiç bakmamam 😂 bende bilmiyorum nerede 😂 herkes ayağını denk alsın artık 🤣
🤣😂 Sağol sayende denize girerken hep korkcam 😨
Temkinli olmak iyidir 😂 öyle düşün ahaha ama öğrenirsem soruyu güncellerim
😆 Temkinli mi oluruz yoksa anksiyetemiz mi coşar bilemiyorum jdjdj
😂😂
🤣,
Balıklara tekme atıyorum da bunu görünce kaçarım
Tekme tutuyor mu peki 😂 böyle bir şey ilk defa duyuyorum ahaha
Tutmuyor da kaçıyorlar 😂
😂😂😂
al eve besle, ne şeker : )
Zevkler ve renkler işte 😂
Bir daha o denize girmem
Gerçekten mi ya
Gerçektenn
Videosunda tükürüp kaçtı sadede 🥹 bence tekrar girebilirsin denize
Ahshsshdh ha bi de tükürüyo 😂 ya ısırırsa
Ahaha tükürdü kaçtı ısırmadı
Ben de tükürürüm o zaman ahshdj
Ahahah 😂 seni de haberleriz
İmdat adam öldürüyorlar diye bağırırım
Ahahah daha neler 😂
Bacağımı öcü kaptııı 😂
Vah vah 😂 komple yer bacağını bu bak, dikkat et 😂
Sonra bana bacaksız derler 🥹
Kıyamam sen denize girme en iyisi 🥹
Neredeymiş bunumdan 🥹
Konum almadım ya tüh 😂
😭 hainsin
Naptım ki ben ☹️
Bunun nerde olduğunu öğren çabuk orti 😭
Tamam bakacam 🥹
Çok iyisin djdj
Ortime bacaksız dedirtmem jsjs
:D parmaksız da diyebilirler, dedirtme sen hiç
Dedirtmem merak etme orti 😂
bir erkek kadar tehlikeli değildir bence 😂
Hele hele kıyasa gel 😂
öyle efendim ahhaha 😂
Sorumuz bu değil ama 🤣
tamam işte tehlikeli erkek cinsine verdiğim tepkiyi vermem hele sen ne sevimlisin masum canlı derim buna 😂
Ya masumluğuna inandığın an suratına atlasa ne olcek
ayh diye ağlarım 😭😂
Böceeeeek diye bağırırım 🥺
Hemde kocamannnn 😂
Gökay burada böcek var ahshshs
Dur geldim geldim döverim onu 😂
😂🫶🏻
Selamın Aleyküm hacı dayı deyip devam edeceksin.
Selam verince bulaşmıyor galiba 😂
Bulaşırsa o düşünsün, ilk hamle ondan gelsin :D
Hahaha 😂
Isırmıyorsa sorun yok. Biz anlaşırız onunla.
Video da tükürdüğünü gördüm 😂
Biz de ona tükürürüz ödeşiriz. canı sağolsun :D
Ahah 😂
Eve götürüp pişirip yerim mendeburu 😂😂
Zehirli tipi var ama dikkat et 😂😂😂
Ben yemem sevmediğim insanlara veririm bende 😂😂
Bu mantıklı 🤣
Yapışırım dudaklarına...
Oha 🤣🤣🤣
Asla bir sonraki hamleni belli etme...
Bu arada profil fotondaki güzelliğin de ağzını burnunu yerim : ) Allah nazarlardan saklasın
Not: Kediden bahsediyorum durduk yere tadımız kaçmasın kardeşim. Heteroyum bıyıklıyım yere falan tükürüyorum hatta arada o kadar erkeğim slkfjs
Hiç üzerime alınamazdım zaten sjsjhsh teşekkür ederiz 😂
bir daha girmem
1 sene boyunca tekrar denize girmen imkansız yine de girmez misin :D
o denize bir daha gitmem sjsj
Tatil yalan oldu yani jsjas
denize girmem, ama başka şeyler bulurum 😎
Deniz yoksa tatil tatil değildir :D
sen öyle sannn 😎
Gittiin yerlere bu balıktan getircem sjasja
🙄 üzüleyim mi, bunu mu istiyosun ☹️
Hayır tabi ki 🤪
Çıkarım geri daha da denize giremem
ağzını ararım bi ne altın saat vardır orada
Baka kalırdım 😀😀
Recep İvediğin kavga etmesi gibi kavga ederim
Umurumda bile olmaz.
ananı s... aklım gitti bir anda ekranı yumrukladın nerdeyse
Şimdi bile çığlığı bastım
Daha neler 🤣
Tamam tamam çığlık değil ama içimden atmış gibi yuh bu ne dedim aq ile eklemiş olabilirim
😂 demek ki bunun püğ diye tükürdüğünü sahneyi görsen neler diyecen
burada soru sorardım
Çok mantıklı 🤣
Bu neee
Enteresan bir balık 😂
Aman tanrım didim😃
Korkardım.
sunu gorsem orada ölürüm
Şok tatlı 😀
Evde beslersin o zaman 😂