Açık alanda uyudun mu?

Aklıma damda uyumak geldi. Çok keyifliydi 🥰🤣 Halen keyifli öğlen teknede uyuya kaldım. Denize gittim. Yüzüyorum. Hadi biraz da dalayım dedim. Paleti gözlüğümü giyip Lagoon içinde yüzerek dolaştım. Kırbaç balığı yengeçler, küçük balıklar ellerimin altından rüzgar gibi geçiyordu. Ekmek verince her tarafım balık doldu. Paylaşmak ne kadar güzel hissettiriyor. Midyeler, lastik gördüm. Dalıp tutup kaldırmaya çalıştım 🤣 çapa vardı. Çapayı kaldırmaya çalıştım. Deliyim ya, o çapa kalkar mı 🤣 su altı müthişti. Baya eğleniyordum. Yorulunca aaa orada tekne var. Kimse yok. Burada uyuyum dedim. Tekne kiminse güzelmiş 🥰

Açık alanda uyudun mu?

Uyuya kaldım güneşlenirken, arkadaşım aradı. Uçuşa geliyor musun? Geliyorum. Yola çıkmak üzereyim. Deyip kapattım. Motorla ofise geldim.

Açık alanda uyudun mu?

Uçuşa gittim. 1400 Mt re de dağın kenarında teleferik direkleri üstünde arkadaşım dolaşıyordu. Yanına gittim. Hava yakalayıp üste çıktım. Bunun kanadının üstünde dolaşıyorum basıyorum 😅🤣jajaja Bana canım kardeşim diyerek jajajaaj kanadı yıpratıyorsun 🤣 yıpranmayan kumaştan yaptırt dedim jajaja Sen de takıyor musun? Sonuçta insan yapımı satın alıyorsun. Özgürce mi kullanıyorsun? Ismail abi geldi. Solundayım diye bağırdı. Biliyorum abi deyip bunun alt soldan yanaştım. Sohbet edip denize doğru uçuş yaptım. Harikaydı deniz. Mavi turkuaz muhteşemdi, o özellikle 12 adalar tablo gibi gizemli bir hava veriyor. Ejderha çıkacak.

...
...
Açık alanda uyudun mu?
Açık alanda uyudun mu?
Açık alanda uyudun mu?

Uçuş bitti. Ofise geldim. Makarna var. üstüne SOS hazırlıcam derken. Pilot Arkadaşım Hadi bize gidelim dedi. Olur. Yol muhteşemdi. Deniz kenarından gidiyoruz. Kelebekler vadisine. Motoru ayakta kullanıp rüzgarı bedenimde hissetmekten, üşüttüm çıplak sürmekten. 🤣Jajaja ama çok keyifli Arkadaşlara gidip gün batımında çay içip. Kayısı yedim. Şu döneminde yemeye bayılıyorum. Tam tadında sert ve tatlı. Küçük bir bahçe, sebzeler ekili 🥰

Açık alanda uyudun mu?