Fırtına uyarısı üzerine uçuşlar iptal oldu. Denize girmiştim. Arkadaşım aramış yanına geldim. Karavanı çok güzel, kedisi kirve. Isırma oyununa bayılıyor. 🤣😍 Karavan da yaşamak eğlenceli. Kirve şimdi kuşların sesini dinliyor 🤣

Fırtına uyarısı üzerine uçuşlar iptal oldu. Denize girmiştim. Arkadaşım aramış yanına geldim. Karavanı çok güzel, kedisi kirve. Isırma oyununa bayılıyor. 🤣😍 Karavan da yaşamak eğlenceli. Kirve şimdi kuşların sesini dinliyor 🤣

Karavanlara merakım yeni yeni başladı; ama bazı sebeplerden dolayı onlardan zaman zaman uzaklaşmaya meyilli oluyorum. İşitme engelliyim, engelli B ehliyetim var. Engelim nedeniyle çekme veya motokaravan kullanma konusunda herhangi bir bilgim yok. Çekme karavan kullanmama izin varsa, boyu 3,5 metreyi geçmeyen 750 kg altında herhangi bir araç olabilir. Motokaravan kullanmama izin varsa, motor hacmi 1950 cc'yi aşmayan ve 6m3'e kadar herhangi bir hafif ticari araç olmalı. Fiat Doblo XL ve benzer araçlar uyar; ama Fiat Ducato ve türevleri uymaz. En küçük tercihim ise Fiat Fiorino. Karavan kiralama konusunda zerre kadar bilgim de yok. İkisine izin yoksa, en kötü ihtimalle arabamın tavanına çadır bağlayacağım.
Çadır olsa iyiydi he😂😂😂
Cevap
3Cevap
Çok güzel yaşanır bence geziyorsun ve kaplumbağa gibi evini taşıyorsun
Tatil yapmak için güzel ama devamlı ise olmaz.
Evet, yaşayabilirim. Doğa ile içiçe olmayı seven bir yapım var. Keşke mümkün olsa da yaşasam...
Devamlı zor. Tuvalet duş sıkıntı olur. Tatil amaçlı ben de istiyorum.
Konforsz ve çok dar alanlar of bunaldm
Ama sen artist gibisin girdign her yeri cennet yaparsn
Saclarn perma mı
Rengi de bir tuhaf değişik bir sonbahar kızıl Bakır pembesi
Yakışmış
Bence bir süre yaşayabilirdim farklı deneyim olurdu hemde ortam değişikliği
güzel ama zor elektrik tuvalet derdi var
İstemezdim.
Güzel olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?