Asiri yapmak istiyorum ama maalesef yapabileceğim biri yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılHayaldek gibi olmuyor, marşmelov kızartıp çay demleyip yemek yapacaktık sözde o niyetle gidip dönercide dürüm yemiştik karnımızı dışardan doyurduk hep😂 yazın sıcağında yapmıştık o sıcakta çadırda uyunmuyor sabah 6 olmadan güneş o naylonu kavuruyor ya yanıyosun istesende uyuyamassın🥺 sabahın köründe kalkıp yapacak bişeyde yok, su desen sıkıntı tuvalet desen sıkıntı konforlu değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk Kamp tatilimi, 7 gece 8 gün Ölüdeniz Aydede kampingde yaptım. Deneyimlerimi aktarıyorum;
NELER GEREKLİ?
6 Şubat 2022 Depremlerinden sonra, çadır almaya karar verdim. Kaliteli beş sene garantili çadırlar , Decatlonda bulunuyor sadece. Ben de Decatlonda aldım ve çadırım
https://www.decathlon.com.tr/p/3-kisilik-kamp-cadiri-mh100-fresh-black/_/R-p-313085?mc=8576111&c=BEJ_MAV%C4%B0_YE%C5%9E%C4%B0L bu olmakta. Şimdi kamp tatili, genelde yazın yapılır. Bu durumda çadırın, güneş ışığı ve sıcaklığı geçirmemesi gerekir ki rahat uyuyabilin. Bu çadırla, Ölüdenizin aşırı sıcaklarında sabaha doğru uyuyamadım sadece. Yani baya etkili. Çadır seçimi çok ama çok önemli. Kesinlikle de su geçirmeyen olmalı.
Çadırda yatmakta ise, zorlanmadım. Zira rahat büyüyen bir erkek evladı olmadım ve askerliğimi de 6 ay yaptım. Ama rahat ev ortamında büyüyenler, baya zorluk çeker. Ayrıca arabanız yoksa, kamp yerine kadar ortalama 15 kilo yükü taşımanız gerekecek. Yani sağlam bünyeye de sahip olmanız lazım. Ben silah kullanan birisi olarak, bu bünyeye de sahibim. Bu durumda arabanız yoksa, şöyle bir çanta da almanız gerekecek ki şişme yatak ve çadırınızı sığdırabilin. Ben, bu çanta ile Ölüdenize gidip geldim ve sorun yaşamadım.
https://www.trendyol.com/cakard/dingabags-9510-profesyonel-dagci-95-10-litre-sirt-cantasi-p-36381752
Daha sonra şişme yatak ve elektirikli pompaya sahip olmanız lazım. Yoksa şişirmekte zorlanırsınız ve şişme yatak olmadan uyuyamazsınız. Kamp pompası, linki
Bir tane de kamp sandalyesine ihtiyacınız var. Koçtaş'daki kamp sandalyesi, uygun ve sağlam. Hala kullanıyorum.
https://www.koctas.com.tr/koctas-basic-kamp-sandalyesi/p/2000032888
KAMP YERİ SEÇİMİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?
- Toplu taşımaya yakın olup olmamasına,(arabanız yoksa, çok önemli)
- Süper marketlere yakın olup olmadığına (Arabanız yoksa, bu çok önemli)
- Google yorumlarına ( olumlu yorumu çok olan yeri tercih edin)
- Ücretli olup olmadığına ( ücretli kampda kalırsanız, başınıza bir şey gelmez)
KAMP TATİLİ YAPILMALI MI?
Deprem ve savaşa riski yüksek ülkede yaşıyoruz ve bu yüzden herkes çadırda yaşamayı öğrenmeli.
00 Yorumla
Bence o kadar iyi değil önce arkadaşlarla o anlık hevesle gidersin ilk gün güzel geçerde sonrasında ben ateş yakmam o yaksın ben yemek yapmam o yapsın gibi diyaloglar çok fazla oluyor ve o kadar sarmıyor, gidilcekse de en ideal 3 gün bence
00 Yorumla
+1 yılEvet tatillerimi uzun yıllardır kamp şeklinde yapıyorum çok keyifli oluyor yorucu oluyor ama o yorgunluk keyif veriyor bana. Tecrübelerimi paylaşabilirim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
100Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u +1 yılgitmedim maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisine neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Alın çantanızı sırtınıza çıkın.. inanın tek gider çok iyi kişiler ile arkadaş olur dönersiniz hatta dönemem istemezsiniz.. Birilerine ihtiyaç duydukça basit ve sıradan kalır hiç bir şey yapamazsınız benden söylemesi
10 Yorumla
+1 yılEvet yaptım ayıların bol olduğu kurtların uluduğu yerde yaptım hemde heyecan korku içinde mis gibi dağ havası aldık geldik
10 Yorumla
+1 yılSevgilim le yaptım , bir kaç kez de sosyal medya dan tanışıp tatil planı yaptık 5-10 kişi öyle süperdi
10 YorumlaYapmadım ama ilerde tek başıma yapmayı düşünüyorum :D
25 Yorumla
+1 yılYok bizim aile yabani gibi bir şeyden anlamazlar illa ben düşüncem illa ben hazırlıycam onları illa ben götürecem bu kız 10 parçaya ayrılamaz ahha ilerde kocamla gideriz hiç problem etmiyorum ☺️
02 Yorumla- +1 yıl
Evet aileyle gidilmez zaten ya
- +1 yıl
Sorun
Ne otururabiliyorsun ne de başka bir şey
En çok keyif aldığım aktivitelerden biri. Birgün çok sağlam yapacağım evet.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. Sonbahar kampını denemelisin en güzeli o bence kırmızı turuncu ormanlar dışarda yağan yağmur sen çadırda sıcak cikotani içerken kitabını okuyorsun aylara göre rota planı atarım istersen
10 YorumlaSürekli yaptığımı söyleyebilirim, balık tutmakla beraber baya keyifli stres atma yönünde çok işe yarıyor ateş başı, açık hava gece temiz bir gökyüzü, ama birazda yorucu
111 Yorumla- +1 yıl
Nerede yaptın
- +1 yıl
Nedense İstanbul ile kampı yan yana getirmek zor. Ben daha çok açık alanda deniz kıyısında kamp yapmak isterdim ama Avrupa'da. Çünkü doğası harika özellikle ormanlarına bayılıyorum ve güvenli. Peki kamp süresince duş vs çok sıkıntı oluyor mu?
- +1 yıl
Ohoo beni iki üç gün kesmez. Kafamı toparlamam için en az 10 gün şart sjhdhhdhdjsj. Aileme üstüne para versem kamp yapmazlar öyle bir rahata düşkünlük. Yani sanırım genel olarak İstanbul'u sevmiyorum çünkü kalabalığa, gürültüye ve sese gelemiyorum o yüzden gözümü korkutuyor. İzmir güzel ama orada yapılır. Büyük ihtimalle yakın bir arkadaşımla kamp yaparım ve Türkiye'de güvende hissetmem imkânsız o yüzden tercihim yine yurt dışı olur sanırım.
- +1 yıl
İzmir gerçekten harika geçen yaz oradaydım tüm sahilleri ve denizleri gezdim özellikle gece hayatımın en iyi deneyimlerinden biriydi. Yurtdışında yaşıyorum ve şu an rotamda İspanya var ama bir iki yıl sonrası için. dd
- +1 yıl
Şöyle bir fotoğraflarına baktım gerçekten harika. Gidilecekler listesine eklendi ✅
- +1 yıl
Aşırı iyi ama tek bir seferde hepsini gezmek imkansız. Yaşlanınca bir karavan alıp kalıcı olarak oralarda gezebilirim özgürce jsjsjsnsns
- Tatil & Seyahat konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılLise yıllarımda okulca gitmiştik çok sıkıcıydı benim için
10 Yorumla
+1 yılEvde çadırım ve kamp ekipmanlarım var. Defalarca gittim insana huzur veren harika bir deneyim
10 Yorumla
+1 yılYaptım ve çok güzeldi kafa dengi olduktan sonra her şey güzel
10 Yorumlaherkesin aklının bir köşesinde kamp yapmak vardır ama gerçekleştiren kişi sayısı azdır sanırım
10 YorumlaDeniz kampı yaptım çok eğlenceliydi farklı kültürden kişilerle tanışmak zevkli :) görev bolca almanızı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılTeklif eden arkadaşlarım oldu ama benim pek ilgimi çekmedi, tecrübe edinmek adına güvenilir biriyle yapılabilir.
10 Yorumla
+1 yılBen yaptım ama eksik ekipmanla donuyorudm az daha :D
10 YorumlaGayet zevkliydi serindi takımı yüksek bir dağın tepesiydi gece yaban omuzları etrafımızda geçiyor tek güzel yanı arkadaşlar ile yapılan gece sohbeti
00 Yorumla
+1 yılEskiden çok sık giderdim kampa. Kafa dengi birileri varsa yanında vakit güzel geçiyor
10 YorumlaEvet yaptim guzeldi sessiz sakinse daha guzel. oluyor kamp yeri. Temiz hava vs cok iyi geliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ya öyledir 🥲
+1 yılKamp yapmak için birisi gerekmiyor, tek başına kamp yapılabiliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok sıkıcı öyle ya
- +1 yıl
Kamp alanlarında çok insan oluyor.
+1 yılHayır daha önce hiç kamp yapmadım sen yaptın mı?
18 Yorumla- +1 yıl
Yapmak ister miydin
- +1 yıl
@Tulsa_King ne yapacağız beraber mi yapacağız
- +1 yıl
Tanımadan olmaz, sadece sordum
Niye hemen tepki gösteriyorsun - +1 yıl
@Tulsa_King Hayır yorumuma gelip salça alıyorsun da ondan dedim. İki tane polis abim var istersen onları göndereyim onlarla çok güzel kamp yaparsın
- +1 yıl
Olur gönder bekliyorum, yalnız bana geliş pahalı o kadar parası yoktur abilerinin yazık olmasın sonra
- +1 yıl
@Tulsa_King gelirlerse merak etme hiç pahalı olmaz nasıl geldiklerini nasıl gittiklerini bilmezsin sadece gelirler jop ucunu hissedersin
- +1 yıl
Hahahah sen çok hissetmişsin belli 😅
Vize alıp gelirler bekliyorum ama o jop ucu onlara girer ve geldiği gibi geri döner - +1 yıl
@Tulsa_King hadi gülüm hadi klavye delikanlılığı yapma bana uza
+1 yılyaptım güzel oluyo
yapıcak biri olsa birlikte gitsek
00 Yorumla
+1 yılgrup seks ile bitiyor genelde benden söylemesi, bitmeyeni görmedim hiç :D
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim şey. Kamp doğa ateş 🍷 şarap ve yıldızlarrr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla yapmam benim için lavabo çok önemli her yere s. çamam ben hususi wc olmalı. profil fotondaki gibi bi hatun bile teklif etse kabul etmem o kadar yani
00 Yorumla
+1 yılÇok istiyorum. Kamp yapılacak yer var ama yapacak cesareti henüz toplamadım.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Çok yaptım. Kafa dengi kalabalık bir ortamla çok güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılYapmadım ama yapmak isterim. Tura filan gidersen kamp için haber veriir misin?
00 Yorumla
+1 yılYapmadım ama sanıldığı kadar güzel olmayacağını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvett geçen hafta sonu yaptık ama hic romantize ettigim gibi bi deneyim değildi sbamxbakd ilk ve son
00 Yorumla1 gece yaptim arabada olmuyor ates basinda olmak iyi bocekleri cabasi
00 YorumlaEvet yapmıştım gerçekten muhteşemdi herkesin bunu muhakkak denemesi gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılen son kamp yaptığımda ağaçlara sigara içirtiyordum daha gitmem kampa felan
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir kez arkadaşlarla yaptım, güzeldi. Ayrı ayrı çadırlarda kaldım.
00 Yorumla
+1 yılÇok şapşik birisin ya eğlenceli geçer seninle hadi çıkalım ceku xd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek başına yapabilirsin illa ki birisi gerekmiyor 😄 YouTube da çok var doğada tek başına kamp yapan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok hiic olmadi amaa guzel olurduu bencee.. her bir catininn altina giripte test etmekk varr yaaaaa <3
00 Yorumla
+1 yılBir kere yapmıştım sivrisineklere maruz kalmıştım alerji oldum kötü bir deneyimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkamp yaşam bçimim.. ama sen kaldıramazsın. çıtkırıldım birine benziyosun
02 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle demeyelim görünüşümle karakterim farkli qğfkqğfmqşd
Cevap sahibi+1 yılumarım öyledir:) maşallah diyelim.. ama zevli oldupu kadar meşakkatli iştir kamp.. öyle o güzel şeyini büküp yatamazsın.
+1 yılKampta giinirken bile istemedende olsa karşı cinse yakalandığımda oldu 😒😟
10 Yorumla
+1 yılBir defa İzmir çeşme tarafında yapmıştık arkadaşlarla
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere tecrübe ettim ve bana göre olmadığını fark ettim..
00 Yorumla
+1 yılKampa girmiştik arkadaslarla baya eglenceliydi sabah yürüyüşü, yemekler vs zaten cadirda değil binevi tesiste kalmıştık çünkü yaza daha yeni yeni gidiyorduk sakin huzurlu dakikalar geçirdik
00 Yorumla
+1 yıl3 Güne kadar kamp güzel sürüyor ama 3 günden sonra aynı yerde kalmak biraz bunaltıyor.
Not: Her şeyi unut ama Sinek ilacını unutma! ( kamu-spotu )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKul istedi bir göz, Allah verdi iki göz, hazırlan kamp ypıcaz🤣🤣🤣🤣
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen jamp için gerekli malzemeleri yaz, sayıyorum
1. Zeytnyaplı ince sarılmış dolma
2. Musakka
3 pilav
4. Ayran
Cevap sahibi+1 yılBunları hazırla geliyorum almaya seni
Tatil & Seyahat konusunda 564 cevap paylaştı. Antalya fethiye arasında harika kamp yerleri var.. Kaçırma
00 YorumlaKafa dengi insanlarla harika bi tatil ama pek anlaşamadığın biri varsa sadece cehennemde bi gün
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYapmadım pek bana göre değil
10 Yorumla
+1 yılHiç deneyimim olmadı.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 636 cevap paylaştı.
m +1 yılHayatımda hiç kamp yapmadım.
10 Yorumla Geçen bayram iğneadada yaptım
10 Yorumla
+1 yılEvet çok güzel oluyor
10 Yorumla
+1 yılKaradenizliyim bizim oralar zaten kamp gibi
10 Yorumla
+1 yılEvet arkadaşlarımla sevgilimle güzel oluyor
10 YorumlaBi gunluk kamp yaptim guzeldi
10 Yorumla
+1 yılEvet çok yaptım mis gibi
22 Yorumla- +1 yıl
Ay ne güzelll
- +1 yıl
Evet harika sen de yap
+1 yılHiç sevmem kampı rahat bozmaktan başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılGeçen yaz abim ile yaptık🤤
Çok keyifli geçti bizim için :)
Tavsiye ederim 🌺00 Yorumla
+1 yılPp sana aitse seninle yillarca kamp tatili yapmaya bir ormanda yasamaya raziyim
00 Yorumla
+1 yılGeçen hafta kampta idik. 10 kişi. Ama çadırlar iki kişilik idi ve hep ses geliyor du🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt