Çocukluğumdan beri gitmek istediğim yer ve orada yaşamak.
Sürekli oraların fotoğraflarına bakar dururum sizce de fotoğraflardaki gibi mi güzel ülke mi?
Sürekli oraların fotoğraflarına bakar dururum sizce de fotoğraflardaki gibi mi güzel ülke mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende bir sayfa takip ediyom instada ya da iki hatirlayamadim, boyle doganin icinde yesilligin bol oldugu daglarin arasinda falan, var oyle yerler tabi orasi oyle bir yer zaten ama ne kadar yasayabilirsin odaklanabilirsin ayak uydurursun bilemiyorum tabi, ben zaten yurtdisindayim da orasi biraz diger alman ulkelerine gore biraz daha farkli daha bi sistematik kural falan cok diye anladim. Tuvalet sifonu bile belli bir saat sonra cekemiyorsun rahatsizlik vermemek icin, yani tuvaleti gelse insanin vay haline herhalde bilmiyorum yani, nasil bir sifonsa acik hava konser veriyor herhalde cekince...
Cidden bunu ilk defa sizden duydum iyi oldu söylediğiniz 😃
Sacmalik knk olacak is degil yani nasil ayarliyor bu kadar insan onu anlamadim bende ksdjf millet ona gore yiyor herhalde, vucut bagirsak sistemini icini disini cozduler artik yedigim sey kacta cikar falan kafayi yer insan psikoloji mskoliji kalmaz insanda onu ayarlayacam diye🤣🤣
😂😂😂
Copleri bile her sey ayri, plastik plastiklere yemek artigi ayri vs ve yanlis atilirsa seni buluyorlarmis geri mi gonderiyorlardi falan tam hatirlamiyom hatta cezasi falan varmis aman hata yapayim deme yani yandin kdfjgdf oyle insanlik haliymis hiiiiic, girme o konulara yani😂😂
Cevap
13Cevap
Hayır pek güzel değil. Ben geçen gittim turist olarak. Ekonomi çok kötü ve türkiyeyi deli gibi kıskanıyolar. Buraya gelmek istiyolar ama Türkiye onları türkçe bilmediği için almıyo.
hakkında baya bir şeyler okumuştum daha önce
Yaz o zaman dmddmdk
6 ay önce gittim ve ülkeye trenle geldim hollanda Almanya üzerinden inanılmaz keyifli ve kartpostallardaki resimlerden daha enfes
almanya kolay vize alıp oraya geçebilirsiniz
Almanya'da yaşıyorum 2.5 senedir. Çevre ülkeleri ve belli başlı şehirlerini gezme fırsatım oldu. Almanya da İsviçre de Avusturya da ayrı güzel. Hele ki doğaları o kadar enfes ki...
Burdaysan bana bi yazar mısın?
@Nikmikyook yazdım
Evet harika ülke gezecek doğası harika güvende hissediyor insan birde orada insaan değer var
Fransadayım uzak sayılmaz
Gittiniz mi peki
Evet çok güzel ama yaşanmaz hayat şartları avrupaya göre çok farklı gezilecek yer
Neden yaşanmaz biraz anlatır mısınız Avrupa'ya göre nasıl farklı bi yer
İnsanları çok soğuk sert ve kaba geliyor bana göre
Ruhsuz yaşam var
Bak gezilecek mükemmel manzaralı yer var ama Türkiye de yaşamış biri orada çatlar
gidip görmelik bir ülke
maalesef öyle çoğu sadece gezilecek ülke ve yaşanmaz diyor
doğup büyümek lazım oralarda, onun harici gezilir maks xd
Ben gittim çok güzel 🏔️ dağlı felan
Gezi amaçlı gttüm ama yaşamak konusunu düşünmedim
Bende orada yaşamak istiyorum
Birkaç ay kaldım
Nasıl güzel mi
Herkes öyle diyor genelde soğukmuş zaten
Maalesef esmer değilim 😄😄
Beyaz tenliyim
Nasıl okuduysanız artık 😂😂