İnsanlar bir garip?

dün öylesine Endonezya Bali'deki otellerin bir fiyatına bakayım dedim. Abi kafayı yersiniz:D böyle hizmetçili uşaklı, villalı havuzlu acayip konsept oteller var deniz manzaralı falan 4 gecesi 174 euro. biz şimdi yalovada bi bungalov tuttuk iki gecesi 8 bin lira:D yemin ederim moralim bozuldu. yav manyak gibi antalyada kıçı kırık otellere 5 yıldızlı diye millet 80-90 bin bayılıyor. açık büfe kahvaltıda sıraya girmek için manyak paralar harcıyoruz. yurtdışına gitmek pahalı geliyor. değil abi değil bunu insanlara anlatamıyorum:D evet bali ucuz ama uçak bileti pahalı doğru. ulan yine bile türkiyeden ucuza denk geliyor:D şu kore biletimin borcu bitsin ilk işim bali veya phuket olacak. dünya gözüyle görelim yaşayalım vallahi hayatın başka anlamı ve amacı yok. yeni evlenecek olan arkadaşlar size sesleniyorum. düğün falan yapmayın vallahi bak, baliye falan balayına gidin bilet alıp. dayımın amcasının oğlunun kuzeni düğününüzde iki göbek atacak diye masraf yapmayın boşuna. nikah yaptım balayına ohride gittim iyi ki de gitmişim:D aklım hala gidemediklerimde

İnsanlar bir garip?