Tatile gitmek istiyorum ama nereye gitsem bilmiyorum ilk defa yurt dışı tatile gidcem?

18yaşındayım bordo pasaportum var ilk defa yurt dışı tatiline gitcem ama çok fazla gidilcek yer var hangisine gitsem bilmiyorum ben genellikle avrupayı istiyorum ve bence yunanistan tatil için çok ii bilmiyorum içinde nedense avrupa sevgisi var hem yaşam hem tatil ama asya kıtasındada singapur, tayland, güney kore, endonezya var istediğim bide ayını şekilde kalbimde avustralya ve yeni zelenda var çünkü bak benim için lüx şeyler doğal güzellikleri olan yerlerdir ve avustralyadaki kanguru adasıda var ama aga yani 1 ülkeye gidebilirim nereye gidiyim ha bide brezilyada rio karnavalları falan var olduğu zaman gidicem ama amerika kıtasındaki ülkeler biraz böyle suç gasp gibi şeyler çok fazla var tehlikeli yani düşünsene sen doğal güzelliklere bakarken yanindaki adamda seni soymak için bıçak var abi aynı şekilde hindistan içinde geçeli evlere bak afrika evleri gibi

Tatile gitmek istiyorum ama nereye gitsem bilmiyorum ilk defa yurt dışı tatile gidcem?