Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tercih meselesi Tabii ki yurt içinde bu paraları Ben vermem büyük ihtimalle küçük çocuğunuz var ve Aqua Park gibi eğlencelerden faydalanmak istiyorsunuz. Bu fiyata yurt dışı tatil rahatlıkla yapılır O yüzden tercih etmem✌️
03 Yorumla
Soran+1 yılyok çocuk vs yok. yetişkin oteli zaten bu da. 5 yıldızlı sadece
En İyi Cevaplar
+1 yılBu, kişisel tercihlerinize ve bütçenize bağlıdır. Bazı insanlar için kısa bir süreliğine lüks bir otelde konaklamak ve bu deneyimin tadını çıkarmak önemlidir, bu nedenle 90 bin TL gibi bir miktarı ödemeye değer bulabilirler. Ancak, bu miktar başkaları için çok yüksek olabilir ve tercihleri daha uygun fiyatlı bir konaklama yerine yönlendirebilir. Son kararı vermeden önce bütçenizi ve tercihlerinizi dikkate almanız önemlidir.
00 Yorumla
+1 yıl1. olarak kimlerle gideceğin çok önemli
2. olarak 4 gece için otel için ideal fazlası sıkıyor
3. olarak o kadar parayı otele verdikten sonra 4 gece için zaten zengin klasmanında sayilrisin
Ama paran varsa aklına da yattıysa gideceksin tabi ki18 Yorumla
Soran+1 yılailemle gideceğim. 4 gün gerçekten insana yetiyor böyle lüks otellerde. zenginlik konusuna gelirsek, o çok başka seviye bana kalırsa.
- +1 yıl
Tercih senin sahsen ben olsam ailemle daha böyle ev veya villa tarzı bir şey tercih ederim zenginlik konusu çok uzun tartışılacak bir konu o yüzden pas geçiyorum 😂😂😂
Soran+1 yılvillalara baktım. geneli denizden uzak. Tek özellikleri havuz ve benim zaten kendi oturduğum sitede havuz var. sırf havuz için şehir değiştirmek mantıksız geliyor. ayrıca genelde kendin uğraşıyorsun her şeyle villada kakırken. yeme içme vs ile. o yüzden villa tutmak mantıklı da gelmedi bana şahsen.
- +1 yıl
Yani aslında mantıklı insan tatilde yeme içme vs dusunmemeli bende bi taraftayim ama aile olunca annen baban kaç yaşında bilmiyorum bazen ters tepebiliyor ama yeme-içme konusunda senle aynı fikirdeyim ben deneyimledim aile ile otel biraz istediğin gibi olmayabilir
Soran+1 yılyok benim ailem kafa insanlar, sorun yok :) ama dediğim gibi lüks otelde tatil yaptınız mı bilmiyorum, sonuçta kral kraliçe gibisiniz :d en rahatı oluyor.
- +1 yıl
Yaptım ben ailemde de arkadaşlarımla da yaptım aile biraz daha sönük kalıyor birde şimdi otel fikri senden çıkınca herkesin eglendiginden emin olmak istiyorsun kendi tatilin biraz sönük kalabilir ama herkezde aynı şey olmaz tabi otel iyidir fiyatlar evet biraz pahalı ama parayı da biraz bunun için kazanıyoruz
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🖖
Soran+1 yılrica ederim 🙂
+1 yılTabiki de verilir. Fazlasini da veririm. Maddiyat yetdigi kadar harcanmali
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır vermem.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi 90.000 TL üçe bölünce 30.000 TL düşüyor. 30.000 TL ise zaten günümüzde iki asgari ücret etmiyor. Düz hesap iki asgari ücretle gidip düzgün bir tatili yapabileceksiniz üstelik dört gece.
Şimdi otele gittiniz nelerden faydalanacaksınız önemli olan bir de bu?- Sabah kahvaltı öğlen akşam yemek
- Her türlü kahve
- Sıpa masaj ne bileyim o tür şeyler işte
- Başka etkinlikler de olur böyle herkesin katılacağı hani etkinlik dansı falan
Şimdi belki başka şeylerde vardır ama dört gecesi zorda kalacaksınız ve böyle ise bence kalınır yani20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 317 cevap paylaştı. Tatilin amacına bağlı. Eğer deniz kum disko ve havuz istiyorsan 4-5 yıldızlı otele bu para verilip yapılır.
Eğer gidip bölgeyi gezeceksen çoğu vakti dışarıda geçireceğin için ortalama ihtiyaçlarını görmesi yeterli. Türkiye'de insanlar tatil yapmayı bilmediği için fiyatları abartı görüyorlar20 Yorumla
+1 yılAnasının nikahı çok fazla 35 40 tır tatile berceğim para antalyada zaten havuzlu apartta kalıyor babam onun yanına giderim.. 90 çok fazla ama 3 kişi diyosun 90÷3 o zaman mantıklı tek kişi 90 deseydin çok pahalı derdim de 3 kişi gidecekseniz o zaman iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de İstanbul'da havuzlu rezidansta yaşıyorum. O zaman boşa para verip şehir ya da ülke değiştiremeyim tatillerde.
- +1 yıl
İstanbul'da havuzlu residans da havuza girilmez bi kere bir sürü pis insan var mikrop kaparsın her yerin mantar olur antalya ile kıyaslama 😏
Soran+1 yılne alaka 😂😂😂 antalyada insanlar pis değil burada mı pis. Her hafta temizleniyor, sürekli bakımıdır, temizlidir, gözetmenidir vs vs... ayrıca gayet kaliteli kesim oturuyor. öyle köylü tipler değil antalya halk plajındakiler gibi 😀
+1 yıl- hocam haddime değil ama geniş bir günlük kiralık daire bulursanız bence daha iyi olur ben şahsen otel yerine sıcak suyu aktif eşyaları konforlu bir daire tutardım yemek konusunda otel de belki yemek vardır falan ama dairede siz malzeme alıp siz yaparsiniz ya da dışardan söyleyebilirsiniz bence çok daha iyi olur
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim öneriniz ve samimiyetiniz için. Ben de insanlar fikirlerini yazsın diye paylaştım zaten. sadece şu var ki villa ev vs tutuyorsan tatile gitmek gibi olmuyor sanki o. kendin pişir kendin ye işini evde de yapıyorum :)
- +1 yıl
Ama bide şöyle bişey var ben hayata bakış açım birkere geliyoruz kafasında olduğum için bence ne olursa olsun o tatili yapın Antalya Kuşadası falan farketmiyor yani bence genede sizin kararınız ama size tavsiyem fırsat bulursanız gitmediyseniz Kuşadası nda dilek Yarımadası ni bir görün derim
Soran+1 yılteşekkürler tavsiye için, o dediğiniz yere gitmedim ama kuşadasına gitmiştim. yine de öğrenmiş oldum sayenizde :)
+1 yılabla ne is yapiyosun hayvan sahiplenmek ister misin
22 Yorumla
Soran+1 yıloyy ne tatlı bu 😀
- +1 yıl
abla zengin gulusu yapma bcdcödncs
+1 yılNeden verilmesin tabii ki veririm, kendi zevkin için harcadığın parayı asla ekstra bir masrafmış gibi değerlendirme. Gezmek gibisi var mı be
11 Yorumla
Soran+1 yıl😍güzel yorum
7 ayFazla tabi. Bir 1+0 orta class oda, iki havuz, üç öğün yemek sadece. Deniz zaten bedava, eğlence oluyor bide tekne turları ekstra masaj ekstra.
Airbnbden aynı kalitede oda tutsan her gün aquaparka termal havuzlara gitsen yemeği de ya evde kendin yapıp ya da dısarıdan yiyip hallrdersin deniz bedava girersin. Dogsl güzellikleri tarihi güzellikleri gezersin sehir merkezini gezersin eğlencelere katılırsın çok daha iyi olur hem fiyat 3de 1 kadar olur hem de monoton hayat yasamazsın.
00 Yorumla5yıldızlı otel için çok değil ama 5gün için çok. Ben bu parayla 3ay tatil yaparım
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 gün aslında :)
Gelire göre değişir tabi. Bize lüks gibi gelir ama o fiyatlar:)
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum.
+1 yılYuh be paraya bak madem paran var tadını çıkar boş ver
15 Yorumla- +1 yıl
3 kız arkadaş mı gideceksiniz
Soran+1 yılhayır, ailece
- +1 yıl
Anladım iyi tatiller
Soran+1 yılteşekkür ederim🙏 size de
- +1 yıl
Bize olmayacak ama sağol yine de :/
Borç harç içinde olacaksa pahalı. Maddi sıkıntın yoksa bedava
11 Yorumla
Soran+1 yılzengin değilim ama ikinci şık
Otel kafa dinleme yeri. Çoluk çocuk yeri. Otele o paraları asla vermem. Pansiyonda kalırım sabah deniz, gece de eğlence yerlerine giderim
19 Yorumla
Soran+1 yılçoluk çocuklar yaşasın o zaman hayatı 😀
Soran+1 yılniye elini kolunu bağlıyorlar mı dışarı çıkıp gezme diye 😀
Soran+1 yıl:dd şu siteye ve yorumlara bakınca, neden otellerin yüzde 95i ful yabancı anlıyorum. hatta bu yabancıların bazıları TRde yaşıyor, TRde kazanıyor. olay basitmiş, bizim insanımızda tatil kültürü yok.
- +1 yıl
gençler tatil köyüne gitmez. tatil kültürünün anlamını bile bilmiyorsun. çocuklusundur tatil köyünü tercih edersin her şey elinin altında olsun diye. ekonomiden haberin yok milletin tatile gidecek ne zamanı ne parası var. yabancılara ucuza satıp türklere yüksekten satıyorlar ondan acaba gitmiyor olabilirler mi?
Soran+1 yıltatil köyü kavramını da ilk duydum. içinde bilmem kaç tane barı, gece kulüpleri filan var lüks otellerin. o kadar gittiysen bunları görmedin mi. düzenlenen gece eğlenceleri, konserler vs bunlar hep çocuklar için mi. neyse, en iyisi herkes kendi bildiği giib düşünsün. ama ben çözdüm tüm yorumlar sayesinde, niye oteller ful yabancı diye 😀
Soran+1 yılaynen, sen haklısın kardeş 😂
param olsaydı ve iyi bir kazancım olsaydı ben de düşünürdüm yani zorlanmıyacaksın veya yatırım gibi bir fikriniz yoksa neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılEğer 90 bin tl seni zorlamayacaksa verilir tabi birazda hayatı yaşamak lazım hep çalış çalış nereye kadar
10 YorumlaÇok parası olanlar verebilirler. Ben vermezdim açıkçası. Yazık günah o paraya.
20 Yorumla
+1 yılBebeğim Sen kararını vermişsin bizden Ne duymak istiyorsun ki. Ayrıca aylık 50.000 lirayı kenara koyabildiğine göre ne iş yapıyorsun aylık kazancın ne Bunu sorarım önce
08 Yorumla
Soran+1 yılpaylaştım sadece, insanların yanaşmasın merak ettiğim için. ayrıca ben tam karar da vermedim. yurt dışı da olabilir
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla maddi imkan anlamında bir sıkıntı yok Bana sorarsan 90 bin lira gerçekten çok para 3000 dolar yapıyor 3000 dolara bir Balkanlarda tur bile yapabilirsin Senin balkanlara İlgen var mı bilmiyorum ama benim balkanlara ilgim var fakat maddi imkanım olmadığı için gidemiyorum değilse başta Bosna Hersek olmak üzere balkanlarin tamamını gezmek isterdim
Soran+1 yılBalkanlara hiç ilgim yok ama yurtdışına da birçok kez çıktım. Balkanlara gitmedim ama
- +1 yıl
Nerelere gittin peki ülke olarak
Soran+1 yılbirkaç ay önce Rusyadaydım bir haftalık. Dönüşte Azerbaycana da gittim. Eğitim hayatımın bir dönemini ise Londrada geçirdim seneler önce, erasmusta. Pandemi sonra 2021de de ailece Orta Avrupa turuna çıktık. Almanyadan başlayıp, İsviçre, Fransa, İtalya ve İspanya olarak toplamda 5 ülkelik.
- +1 yıl
Siz ailecek elek üstü bir durumdasınız anladığım kadarıyla. Sosyoekonomik olarak... Mesleğin/ işi nedir peki senin? Merak ettim
Soran+1 yılAnne baba akademisyen benim. hatta ben doğmadan yurtdışında yaşamışlardı. o yüzden gezmeye vs açık insanlarız, sorun yok.
- +1 yıl
Ne güzel
Gezmek güzel şey tabi
Ama imkan meselesi işte
Sen de mi akademisyensin
+1 yıl7 gün için 80.000 verdim ultra her şey dahil fakat bu meblağ erken rezervasyondu 4 ay önce ödedim şimdi 130 bşnlerde
10 Yorumla
+1 yılDurumun varsa niye olmasın eğlenmek herkesin hakkı :D
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılAntalyadayım sayılı otellerin disinda hic bir otelin o kadar parayi hakettigini dusunmuyorum konaklamayi hallettikten sonra o paranin yarisina antalyanin hepsini gezersiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Ha amaç sadece denize girip kafam dinlemekse otel tatili mantıklı
- Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı.
s +1 yıl3 kişi için 90 bin çok değil ama kişi başıysa bilemedim. Maddi güce göre değişir
10 Yorumla
+1 yılYok artık siz cidden bu rakamları gözden çıkarıyormusunuz daha farklı alternatifler mevcutken açıkçası ben tercih etmem böyle pahalı bir oteli
13 Yorumla
Soran+1 yılevet, daha ucuz yerler var tabii ki. belirttim de ama bu bir tık pahalı olanlardan fakat çok beğendim kalite olarak.
- +1 yıl
Umarım güzel bir tatil olur 👍🏻
Soran+1 yılteşekkür ederim, sağolun🙏
+1 yılAşırı pahalı milyoner olsaydım da gitmezdim. Dünyanın bir tarafında acliktan, savastan ölen masumlar var başka bir tarafta da 90 binlik şımarıklık.
04 Yorumla
Soran+1 yılherkes kendi hayatından sorumlu. aynı şeyi hükümet teki insanlara ya da ünlülere vs desen hadi neyse
Soran+1 yılama biz sıradan insanlarız. tamamen elimizi ayağımızı hayattan kesip ot gibi yaşayacak değiliz herhalde
- +1 yıl
Ünlü insanlar beni ilgilendirmiyor, kisi ünlü olunca farkli bir anatomiye bürünmüyor. Kastettiğim bu değildi nato kafa nato mermer şaşırmadım.
Soran+1 yılbelli kimin kafa NATO. haksızca para sömürenleri eleştir dedim ama başka yere çektin. neyse, yaşayın kendi kafanızı
+1 yılBir kişi, bir gece 7.500 TL, bu da yaklaşık 250 USD yapıyor. Dolar bazında normal. Borçlanmayacaksan verilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok, borçlanmayız. borç almayı da sevmem vermeyi de
giderim o parayı ihtiyaç sahiplerine bağışlarım. yapıyorum da zaten elimden geldiğince.
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle mutlu oluyorsanız, ne güzel sizin adınıza
Soran+1 yılanladım, herkesin mutlu olma yöntemi farklı tabi
+1 yılyatırımlarım yeri geliyor ayda 500 bin oynuyor ama bu kadar harcama yapmaya alışık değilim ben
15 Yorumla
Soran+1 yılhımm.
- +1 yıl
gençken paranı iyi değerlendir. harcayacağın şeyler iyi bir yatırımla ilerde daha büyük para eder unutma
Soran+1 yılyatırım tabii ki yapıyoruz. öyle borçla harça tatile gidecek bir insan değlm
- +1 yıl
ben şunu demek istedim gerekli harcama elbette yaparsın ama bu bana fuzuli geldi
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişi başı 30 bin yapar. Zenginseniz bir şey diyemem ama diğer türlü pahalı bence. Onun yerine daha ucuz otele girerim.
10 Yorumla4 ay her gün çalış sonra git 4 günde o yorgunluğu at. Hiç akıl karı değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılSiz yorgunuluğunuzu kaç günde atıyorsunuz
Soran+1 yılevde de uyuyinur o zaman. amann ne para verecen tatile :)
Soran+1 yılyok ben geçirmeyecem. Sen öyle yapmış oldun 😂
- Tatil & Seyahat konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılVermem ya o kadarda degil zengin olsamda vermem stzttss
04 Yorumla
Soran+1 yılzengin olsan sana bu rakamlar çekirdek parası gibi gelirdi :d
- +1 yıl
Ruhumuz fakir be 😂
Soran+1 yılbiraz öyle oluyor :d ama gecesine 600 bin isteyen oteller dahi var bu ülkede
- +1 yıl
Milyoner olsam veririm ahhshs
+1 yılVeririm ya para dediğin nedir ki ohhh ben rezil olacağıma param rezil olsun
Nasıl iyi attım mı🤣02 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyor pek :) gittiğini gören özeniyor ama derdim bu değil tabii ki, kalite önemli olan.
- +1 yıl
Şaka yapıyorum Antalyada çok güzel oteller var 5 yıldızlı her şey dahil ve o parayı hak ediyorlar ben verirdim pahalı değil bence.
90 bin çok para 4 gün için villa kiralasan o kadar etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılvilla bu kadar keyifli olmuyor ama :)
+1 yılTotalde 2m dolar param olması lazım o parayı verebilmem için yoksa aptallık
02 Yorumla
Soran+1 yılbir aylık kazancın bu kadar olsa?
- +1 yıl
Yavaş öyle biri için bu otel çöp
+1 yılParan çoksa sorun yok. Ama yoksa gerçekten saçmalık.
06 Yorumla
Soran+1 yılyoksa zaten düşünmek saçma ama öyle ahım şahım zengin de değiliz. iki aylık tasarrufla gidilir ama
- +1 yıl
Yanlış yoldasın baby. Onun yerine gel bende kal kat kat daha iyi hizmet görürsün.
Soran+1 yıliki aylık tassarruf çok mu yani.
- +1 yıl
Hayır mevzu o değil. 90bin aşırı yüksek. Ne yapacaklar sanki bulutların üstünde mi ağırlayacaklar. Altı üstü s*lak bir oda işte. Daha deniz mevsimi bile açılmadı
Soran+1 yılsiz tatil bölgesinde mi yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Antalyada.
Gizli Üye(25-29)+1 yılParan varsa verilir neden verilmesin her şey keseye bakar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabiki verilmez o paraya airbnbde aynı kalitede oda tutup antalyaya otobüs bileti almak 1 gün şehri gezmek meydanları felan. 1 gun günübirlik Aquapark kiralamak. 1 gün turistik yerlere gitmek (antik, yapılar, şelaleler vb.) 1 gün günü birlik denize gitmek. Yemekleri ya dışarıdan yicen ya da marketten alıp evde kendin yapacan bu sekilde fiyat 25/30 bine iner ve daha az sıkılırsın ger gün farklı birdey yaptığın icin.
00 Yorumla
+1 yılKişi başı 30 oluyorsa olabilir sizi de zorlamıyorsa
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey dahil ise normal fiyat ama eder mi etmez ekonomiyi bu hale getirmek işte hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılher şey dahil güzel bir otel ve üç kişilik fiyat bu ise çok normal
00 Yorumla
+1 yılVermem veremem de zaten Bill Gates değilim ki ya da Elon musk ya da ne bileyim dolar milyarderi değilim ki kim verir o parayı oraya kredi çekmek gerek biriktirilen para da verilmez çünkü insan acır. Ne bileyim ya vermezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz orta sınıf bir ailenin aylık maaşı aslnda
- +1 yıl
Evet ama fazla ya haddinden çok fazla yine de
+1 yılTabiki hayır , ev kiraladım ben o paraya 😃 üstüne kalır, onla da tatil yaparım
00 YorumlaKemerde aylık 20 bine evler var, gittiğimde bir aylığına kiralıyorum.
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumuma göre bakarım kasmazsa evet veririm 1 aylık maaş bile olsa veririm yani sen kendine göre hareket et
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır vermem otelle işim olmaz tatil için eve çıkmak ya da çadır kurup kimseye para kaptırmamak daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yıl4 gece için 90 bin verilir mi saçmalamayın ya aklınızı başınıza toplayın o parayla gidip çok daha eğlenceli şeyler yapabilirsin en kötü bungolava bile gitsen daha az masraflı daha güzel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılmesele alınan hizmet biraz da. daha ucuz oteller de var tabii ki
- +1 yıl
maddi olarak aşırı rahatsan elbette git ama aşırı bir lüks hayatın yoksa kesinlikle gerek yok diye düşünüyorum her şey dahil olarak daha uygun fiyata da eğlenebilirsiniz mesele alınan hizmet değil mesele beraber olmanız 🌼
- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılveririm
100 bine kadar normal tatil için20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl60 a rezerv yaptim. 2 ay once simdi 110 olmus.. demekki veren var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşuanki halimle hayır
ama aylık gelirim bir millet vekili maaşı olsaydı olabilirdi00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 kişi içinse gayet iyi ama o fiyata daha uzun kalabileceğiniz yerlerde illa ki bulunur.
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten 45 üstü mü
Cevap sahibi+1 yılHıhı 45'lik plağım ben
- +1 yıl
Özelden bir şey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Peki o hâlde
+1 yılPara var huzur var sen zaten harcamayı göze almışsın bana laf söylemek düşmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sizin kendi yanaşmanızı sormuştum aslında. ama ne hikmetse insanlar daha çok fikir danıştım gibi cevaplamış.
- +1 yıl
Bana kalsa ailecek denize giderdik otele para vermek şart değil ama sen bilirsin tabii
Para cok olunca verilir
50 Yorumla
+1 yılkıbrısa git daha iyi hem uçak bileti ve transferi de içinde
02 Yorumla
Soran+1 yılKıbrısa gittim hiç beğenmediğim bir yer
- +1 yıl
Sen bilirsin ama Antalya'da öyle çok iyi bir yer değil
Açıkçası türkiyedeki otele okadar para vereceğinize Bali ye gidin çok daha güzel olur
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kategoride oteller Balide filan daha pahalı. gecesi 30 bin 5 yıldızlılar hatta oralarda
+1 yılVerirsin verirsin bebeğim naptım tekem benim 😂😂😂😂
00 YorumlaO parayla yurt dışına çıkılır bir otel için çok fazla olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaHayatta Vermem Daha Paraya Daha Başka Çareler Buluna Bilir
00 YorumlaEgerki değiyorsa veririm.
10 Yorumla
+1 yıl4 gece çok kısa tatil 10 günden az ol az ki
10 YorumlaAkıl işi değil 3 gece için 100bin vermek
10 YorumlaUltra her şey dahile git
03 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyor
Soran+1 yılultra
+1 yılAbla okadar paran varsa bana da versene
015 Yorumla- +1 yıl
😀
Soran+1 yılsana niye veriyorum? anan mıyım baban mı 😂😂😂😂
- +1 yıl
Soran+1 yılsen ver. Sana ponçikleşsin daha da 😂😂😂
- +1 yıl
Bebeğim senin bir günlük tatil için ayırdığım para, benim bir aylık maaşımdan bile daha fazla. Nasıl verebilirim bu durumda?
Ama bak şunu yapabilirsin.
Bu poncik kıza 3-5 bir şeyler gönderip
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen de benimle evlenebilirsin.
Hepimiz mutlu oluruz böylece 😛
Soran+1 yılBen parazit sevmiyorum ya. kusura bakma 😂😂😂😂
Soran+1 yılsen 18lik çıtır ponçiğe bikaç bin versen bile mutlu eder seni gibi duruyor. iki fakir daha mutlu olursunuz 😂😂😂
- +1 yıl
Kibirinde boğulacagin günü bekle sen
Hazineden gecinmeci
Ezik ruhlu
Kendi kabuğunu beğenmeyen
Vicdanı körelmiş
Boğazına dek nimete battığı halde
Yok yok diye havlayan
Mankurt...
Nasıl oldu mu şimdi
Soran+1 yılhahahaha böyle çatlarsın işte. seni parazit seni. geleceksin parazitlik yapacaksın ama karşılığını aldığında anan dikilmiş gibi havlayacaksın. kudurmaya devam et. Bu kadar insan yorum yaptı, herkese hakkettiği karşılığı verdim. Sen gibi hadisizlere de hakkettiği neyse o karşılığı veririm. sonunda böyle patlarsınız işte. sözde espri yapıyordun güya 😂😂😂😂
- +1 yıl
Kibirinde boğul xiktigimin kibir budalası Selanikli Yahudinin dölü
Soran+1 yılgörüyorum kimin kudurduğunu. Sen gibilere kibir mi beslenir allahın paraziti seni. Ya haddini bilecek baştan ya da anırmayacan sonradan böyle. itin doğurduğu.
- +1 yıl
Kibirinde boğul lanetli Yahudinin kusmuğu...
Sen Türk olamazsın yavrum
Sen Olsan olsan Selanikli lanetli bir Yahudi olursun. Çünkü bu kadar kibir Lanetli bir Yahudide bulunur sadece. Türkte bulunmaz
Soran+1 yılöz be öz Türküm ama sen kalıbımı basarım en safından arap oğlu arapsın. Selanik Selanik dediğine göre çok önemli birine laf atıyorsun. parazitliğinden de belli zaten tipik arap artığı olduğun. böcekten türeme.
- +1 yıl
Sen Türk olsaydın bu toprakların son 1000 yılının müslümanlıkla harmanlandığını bilir İslamiyet'in de Arap Yarımadası'nda doğduğunu bilirdin Sen Türk olamazsın Türk İslam'a düşman olamaz senden olsa olsa Selanikli Yahudi dölü olur Sen kendini Türk zannetmeye devam et. Kemalizmin artığı ezik ruhlu mankurt seni. Bu milletin parasıyla maaş alıp sonra da bu milletin Kadim değerlerine küfreden kendi kabuğunu beğenmeyen ezik ruhlu sürüngen seni az kaldı az devriniz bitiyor Az kaldı
Soran+1 yılsenin şu yorumun herkese ibret olsun. kime laf attığın herkes iyi anlar seni utanmaz terbiyesiz. arabın pçi!!!
- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat