Hayatınızın ufak bir dönemi de olsa, deneyimlemek ister miydiniz? Ben isterdim. Her gün olmasa da 3-4 günde bir gözümü Ege kasabasının farklı bir manzarasına açmak isterdim.
Her ne kadar güzel bir fikir gibi gelse de ben yapamam. Konforuma oldukça düşkünüm, pek benlik şeyler değil 1 hafta anca yaşarım karavanda. Ayrıca çok da zahmetli temelli yaşamak isteyenler bu ihtimalleri düşünmeli. Zamanında çok araştırdım.
Nasıl bir karavanda yaşayacağına bağlı bu ben biraz daha buna farklı yaklaşırım çünkü. İşim bu ama yaşasam en az 7-8 metre olmalı bir karavan ufakları sürekliliği açısından zorluk yaşatır
Sıkı takipçileriyim desem yalan olur en son 2 katlı bir otobüsü karavana dönüştürmüşlerdi problem yaşıyorlardı ismini Alaska koyduklarını da hatırlıyorum ama son neler yaptılar bilmiyorum
Evet çok güzel olurdu. Ev güzelliğinde ama çılgınca farklı manzaralara uyanmak çok çok güzel olur :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
muazzam bir şey ben çok severim hatta karavanım vardı sattım kısa süre önce. çadırla devam edicem artık.. ancak tüm güzellikleri maddiyata dayanıyor bunu belirtmeliyim.