Hahahaha su akar yolunu bulur. Şimdiden vazgeçtim. Hayal ettiğin adamın hayalindeki kız nerede Hani? Otursan anan bile kızar. Kalk iki eline bez al deyip azarlar 🤣🤣
Bugün dans ediyordum kızın birisi enerjne hasta oldum dedi. Instagram mı aldı gitti. O kadar. Ben de dans etmeye bulutların tadını çıkar aya devam ettim 🤣
Öyle. Vallahi yaşıyorum bu hayatı 😍 izleyerek zaman harcayamam. Zaman çok çabuk geçiyor. Ne oluyor ya yine gün batımı diyorum likya yolunda ya da longboard sürerken
Umrumda olmadı ki. O an dağda yım müzik ile dans ediyorum. Bulutlar muhteşem. Birazdan uçucam. Bulut içinden geçicem. Dediğim gibi de oldu. Bulutun içinde süzüldüm MUH TE ŞEM DI 😍 Haa kızla aşağıda konuştuk sonra ben gelip giderim Fethiye ye dedi. Peki dedim. Halen bakmadım instagram mesajlarıma. Ya bir ara bakarım kim ne yazmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Antalya
evimin önü boğaz ama plaj olarak soruyorsan florya plajına
glappsides loof beach :) magusanın denızı mis gibidir türkiyenin hiçbiryerinde öyle temiz deniz yok
Fethiye de yüzdün mü ya da kaç tane farklı plaja gittin ki eminsin
Ben de işte arada küvete giriyorm
Ooo sen çok keyfine düşkünsün 🤣
Hiç gitmedim kumla sayılır mı
Bursa kumla mı? Sayılır bence
Evet bursa kumla
Sayılır 🤣
Ama orası küçücük 🥹 peki madem
Silifke taşucu Plajı gibi mi olmalı. Bir kaç km. Git git bitmeyecek 🤣 ne yapıcan? Sen de mi arabaya ip bağlayıp suda board kullanmayı seviyorsun ✌️
Gün batımında ormantik ormantik yürücem ya biri sana yüzme bile bilmediğimi söylemeli boarddan da düşerim ben
Vay Aşk kuşları sizi. Yüzemezsen sevgilin hoop kurtarır. Kahraman görsün gönlün 🤣
Hayır hayır senaryo yanlış hocam boğulurken beni kurtarmaya gelen benim kısmetmdir yaz dizisi çekecem
Yok diyorsun. Etrafı iyi kolla bari derin de olmasın. 🤣 Bakarsın sandığın kişi korkak çıkar, tahtalı köye bku bkuna gitme 🤣🤣
Doğru diyorsun. Nasipteee varsa eeeee bu gadarrrr
Doktor civanımdaki sümbül gibi iyi hesapla 🤣 deli
Ya ben canımı yolda bulmadım en iyisi ben köşede oturaym 🥹🥹🥹
Hahahaha su akar yolunu bulur. Şimdiden vazgeçtim. Hayal ettiğin adamın hayalindeki kız nerede Hani? Otursan anan bile kızar. Kalk iki eline bez al deyip azarlar 🤣🤣
Klasik anneler işte.. bekarlık sultanlıktır hiçbir erkeği kendimle ödüllendirmek istemedim falan diyormuşum haklı çıkar beniii çabuklk
Şampiyon konuştu 🤣 meksika dansı ile trübinlerde alkış kopuyor 🤣 hemen de ödül yaptın kendini. Yerinde durman o yüzden 🤣
Hadi emree emree teşekkürlerrr kolay bi şampiyonluk olmadı yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerm ben piyasadan pes edip çekildim ckdmdpeğ
Eski ayağı kesiklerden bir Sen kalmıştın sende bırakıyorsun bu piyasayı 🤣 yoruldun mu sen
Yoruldum🥹 uğraşmıyorum artık
Elimden ne kuşlar geçmiştir senin 🤣 sende en sevdiklerini davranış neymiş?
Yok be o kadar kuş falan geçmedi adımız çıkmış 9a inmez 8e oldu böyle de bilmiyom sormwdım hiç
Aaa bilmiyorum ne? Hiç sevgilin olmadı mı 🤣
Oldu ama çok olmadı o kadar kuş denecek kadar olmadı
Çocuğu anlaşamıyoruz mu dedin yoksa havada 720 dönüp uçan tekme atarak mı gönderdin 🤣
Tekme atmam patim acır 🥲 beni üzüyorsun dedim ee biraz da senim çapkınlıkları dinleyelimmö kcmdldmdl
Bugün dans ediyordum kızın birisi enerjne hasta oldum dedi. Instagram mı aldı gitti. O kadar. Ben de dans etmeye bulutların tadını çıkar aya devam ettim 🤣
Yaşıyosunnn bu hayatııı fuat abiiiiiii
Öyle. Vallahi yaşıyorum bu hayatı 😍 izleyerek zaman harcayamam. Zaman çok çabuk geçiyor. Ne oluyor ya yine gün batımı diyorum likya yolunda ya da longboard sürerken
Hayat mı bu lan adalet mi o sırada ders çalışan ben🥹 sus tek kelime dahi etme kıskanırım eee kız yazdı mı konuşuyonuz mu yw bombayı ver sen
Orada motorla gazlamak vardı şimdi vınnn
Umrumda olmadı ki. O an dağda yım müzik ile dans ediyorum. Bulutlar muhteşem. Birazdan uçucam. Bulut içinden geçicem. Dediğim gibi de oldu. Bulutun içinde süzüldüm MUH TE ŞEM DI 😍 Haa kızla aşağıda konuştuk sonra ben gelip giderim Fethiye ye dedi. Peki dedim. Halen bakmadım instagram mesajlarıma. Ya bir ara bakarım kim ne yazmış
İlgini çekse umrunda olurdu amaaa birazcık vermek için vermişsin gibi kafa 10 senin mükkkk
Aaa motor ne kullanıyorsun?
Henüz tam kullanmıyorum ehliyet sürecindeyim çok yüksek bir şey değil başlangıç motoru olarak uyguna benelli aldım ama yatıyor evde
Güzel Di kız da zamanı yanlış seçmiş geldi. Ben o sıra başka şeylerle ilgileniyorum. Ne yapayım kızı
Ah ah eşek misin sen ya fonepelwpep git kıza bak ınstagrama cevap bekliyor olabilir üzülmesin onu anlıyorum ckmspspww
Benim hayatım karnaval gibi. Kimseye zorla gir demiyorum. Gitme de demiyorum. Ve şu an ınstagrama da girmek istemiyorum. Deli misin 🤣
Motor ne kullanıyorsun?
Bayıldın sanırım Hadi iyi geceler 🤣 hoş kal 🌹
Deliyim gözü kara deliyimmmm yakarım romayı da ykarım motor sorusunu üstte cevapladım bak
Hala bayılmadım iyi gecelerr
Aaa ben onu görmedim pardon🤣 motorunu da kendine benzetme aldığın herşeyi yatırmaya mı geldin. Turşu mu kurucan 🤣
Öğreneyim tam anca öyle şimdilik yazın piyasası artıyor diye önceden aldım koydum kcnsoempw yatmıyorum ben yatmıyorum hem hıhhhh
Sen harbi piyasacı olmuşsun 🤣 hiç binme değeri daha da artar 🤣🤣 yatır yatır. Dua et bol bol 🤣
Olmaz öyle binmek için aldık tadı çıkmaz kcndodkdp ama şimdi benim için uyku vakti cici geceler sana
Bir kaç sene sonra sürersin. Inanıyorum sana 🤣 iyi geceler hoş kal 🌹
Halk plajına paralı olan😄
Ikram da veriyorlarmıydı 🤣
Vermiyorlar. Paramla alıyorum
Kocaeli Kandıra Seyrek plajı
Ya kemerdi ya şileydi hatırlayamıyorum
Beysehir karaburun🤷🏻♀️😄😄👍👍🧿🧿guzeldi
Kleopatra