Tatil & Seyahat Bulundugunuz yerde hava nasil? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ilkbahar gelmis ama burada felaket yagmur yagiyor ve simsek cakiyor😃 Sanki sel goturecekmis gibi sjdcsdjb Niyeyse cok huzur verici bir hava jjssjsj Güncellemeler+1 yıl Güncel 47/85 Bulundugunuz yerde hava nasil? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ankara da sıcak 1 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bi kız var habire osuruyor :D öykkk leşş kız sen üşüttün mü :D 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ilac ver kiza Yorumla tamitamina34 +1 yıl sensin o :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahsbsbsjsjsj osuruklu gt Yorumla tamitamina34 +1 yıl Ayy yerim ben onu 😂 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ist da lodos ve berbat bi bas agrisi yapiyor 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Dün basık bi hava vardı biraz sıcak di 28 derece güneşli 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İzmir 26 derece bulutlu gösteriyor ama güneş var 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bugün çok sıcak 28 derece. Daha 3 gün önce 12 dereceydi 1 0 Yorumla
Muratyeniden2 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sen Neredesin? Kayseride hava bugün sıcaktı 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kayseriden cok uzakta Yorumla Muratyeniden2 +1 yıl Neresi? Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Hafif bulutlu ama güneşli daha çok. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ayrıca soracağım ama sorulmuyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl geri takip attim, takip atmissin aam sneinkide kapali oldugu icin yazamiyom Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Lan burası bunaltıyor adamı eeeeyyyy 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl gel buralara Yorumla avcikaan +1 yıl Hemen geleym Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cabuk Yorumla avcikaan +1 yıl Tabi efendim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet Yorumla avcikaan +1 yıl Hahah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aman seni götürmesin de burası gavur @mı gibi yanıyor 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂😂😂tut elimden goturmesin ahahaaha. Orasi neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İst kucağıma alırım merak etme Yorumla ShrekinS2 +1 yıl guvenmiyom sana dusurursun sen beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başımın üstüne alırım o zaman 😆 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ahahahahah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öyle bir huzur verici ki oooo dmskxmxdosmxkxkx 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Mk yeirnden gittin yagmur yagmaya basladi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dejsoksodksossk gidişime ağlıyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Buranin gunesi sendin demek ki🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki 😂😂😎😇 ama tabiki aynı yerde isek güneş doğardı Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bana bak bu melek emoji syeisni ters attin dimi. ayyyh evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djdosdndodjdid ters atmadım sana attım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hayir ters attin!! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl ters Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Ora nereymiş ya, İstanbul bulutlu ama yağmur yok 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıcak fabrikadayim 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Disarda ki ortami kast etmistim Yorumla m MarllboroRed +1 yıl Sicak Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşırı sıcak 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ay hic sevmem jscjsd Yorumla Konrad027 +1 yıl Oldu olası nefret ederim sıcaklardan Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bende vallaha Allah yardimcin olsun sjjs Yorumla Konrad027 +1 yıl Bide çalıştığım yerde fırın zaten daha da sıcak oluyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl cok kotu la harbiden Yorumla Konrad027 +1 yıl Kötünün de kötüsü Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Allah sabir versin Yorumla Konrad027 +1 yıl Aminnnnn Yorumla
6KissMe9 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Yaa çok güzel Neresi 1 12 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yurtdisi Yorumla 6KissMe9 +1 yıl HıımmBekliyorum bende Bahar yağmuru yağsın çıkıp sırılsıklam olmak için Yorumla ShrekinS2 +1 yıl senin gorusleri niye kim kaldirdi? Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ben kaldırdımSürekli bildirim geliyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl derken? kendi gorusunu kaldiramazsin Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Kendi görüşüm değildiBi başkası yorum yaptı Onları kaldırdım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ee sen dememismiydin X yer mi diye Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Yok işte onu başkası dediBu arada Hollanda nasılBen almanya veya Hollanda arasında kaldım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kim dedi la Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Bilmiyorum kiBiri salça olduBende kaldırdım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl okki Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ok Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. kapalı 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 474 cevap paylaştı. Huzur yagiyor 1 0 Yorumla
buraksmersinsert33 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evde tek olsam anadan doğma gezerim o derece sıcak 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 488 cevap paylaştı. Güneşli 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanıyeah. 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 381 cevap paylaştı. Ankara sıcak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ankara da sıcak
bi kız var habire osuruyor :D öykkk leşş kız sen üşüttün mü :D
ilac ver kiza
sensin o :D
Ahsbsbsjsjsj osuruklu gt
Ayy yerim ben onu 😂
Ist da lodos ve berbat bi bas agrisi yapiyor
Dün basık bi hava vardı biraz sıcak di 28 derece güneşli
İzmir 26 derece bulutlu gösteriyor ama güneş var