İstanbul'da her yer çok kalabalıktı, gidenler kadar gelen olmuş. Siz nereleri gezdiniz?
⭕️ İstanbul’da bayram yoğunluğu böyle görüntülendi.pic.twitter.com/xXLr90rdqD
— Medyanın Elli Tonu (@Medyanin50Tonu) April 11, 2024

İstanbul'da her yer çok kalabalıktı, gidenler kadar gelen olmuş. Siz nereleri gezdiniz?
⭕️ İstanbul’da bayram yoğunluğu böyle görüntülendi.pic.twitter.com/xXLr90rdqD
— Medyanın Elli Tonu (@Medyanin50Tonu) April 11, 2024

Şu alanlardan 100 kişiyi çevirseniz inanın 100 kişiden 20 tane belki Türk zor bulursunuz. Neyse bu rezilliği çekmektense evde oturup televizyon izlerim daha iyi. Ayrıca Eko lütfen bayramlarda toplu taşımayı ücretsiz yapma yollar perişan oluyor.
En büyük canım bayramın ikinci günü marmarayla Üsküdar'a gitmekte yaptım. Bu kadar kalabalık hayatımda görmedim. Gördüğüm gibi zaten geri bindim Marmaray'a. Üstüne bi de hasta oldum. Ağır ter kokusu , ucuz parfüm kokusu, leş gibi izmarit kokusu. Varoşların şehri oldu artık İstanbul.
Cevap
68Cevap
Bayramda şehir dışındaydım, bugün bile dönüş yolunda trafik var. İstanbul'u boş olur sanıyordum.
Ben gezmiyorum tek olduğum için sıkıcı oluyor çünkü
Toplu taşımayı bedava yapmayın şu bayramlarda.. Cehennem gibiydi ortalık. Ne kadar esenyurt, esenler, sancaktepe vs. keko semtinden mülteciler dahil herkes gelmişti.
Evet, hepsi ücretsizdi. 😅
Halbuki istanbulun çoğu Balikesire geliyor trafik akın akın edremit Akçay Altınoluk güzergahı kilit çoğu geldiği için buranın trafiğini tikadilar güzelim şehrim küçük İstanbul oldu valla bayramda değil İstanbul'da çıkmak başka bölgelerde de cikamiyorsun sahil kesimi genellikle nefes alacak alan yok dışarıdakiler gezsin bayram sonrası biz 😂
Üsküdar planladim bugün güzeldi evet yoğun ama ben çok zorlandım denemez. Araçla gezen içinde dert, toplu taşıma içinde, yapılması gereken ücretsiz olmamalı ya da sadece TC için olmalı, mülteci çöplüğü için değil ama kim yapacak? Hiç kimse...
Bu bayram işlerimiz çıktığı için şehir dışına çıkamadık. Ve finansal olarak hazır değildik. Ama şikayetçi değilim, kendi şehrimde bayramları geçirmek büyük bir lüks.
Ben bayramda mutfaktan çıkamayan biri olduğum için günün geri kalan kısmı bı saati kadar oturma odası saat 22.00 deyincede yatak odası benim bayram böyle geciyo çok sukur
Nefret ediyorum bayramdan
Öyle
Erken uyammışsım
Bayramda turistik yerler filan gezilmez, aklı olan gezmez zaten. İnsan kalabalığı sel gibiydi. İstanbul çok kalabalık özellikle sahil kesimlerinde adım atılacak yer yok.
Pamukkaleye gittim bayramdan bir kaç gün önce şimdi baktım kapıda uzun kuyruklar oluşmuş pamukkalede çok mantıklı gelmiyor truzm yerlerine bayramda gitmek ama işte insanların tatil günleri
Bence İstanbul'a el atılmalı ve nüfus azaltilmali bazı ülkelerden çok nüfusu var
Ailem sağ olsunlar ne gezecek moral ne de istek kaldı.
Evde yatıyorum tatilin bitip çalışma hayatına geri dönmeyi bekliyorum.
Fenerbahçe kalamıştaydım bugün. Sakin ve dingindi bir o kadarda huzurlu.
Bayramda kalabalık yerlerde gezmekten nefret ediyorum
Amacsiz kalabalik isimli modern sanat filmi olmus xd
Gezmek isteyeceğim yerleri neden bayramda gezeyim ki
Başka zamanımız olmuyor çünkü
Hicbir yeri. Akli basinda olan istanbullu ozellikle bayramda ayağini dişari atmaz. Veya en fazla ilçesinin çarşisina iner.
Saçma eskişehir bursa der iken mudanyadayız
3 günlük güzel bir yayla kampı yaptım. Cumartesi pazar da dans gecelerinin olduğu sahil kampında olacağım
Dun İstanbul'a gelmeyi dusundum vaz gectim sonra Eskişehir e gittim orasi daha fena adim atmaya yer yok butun İstanbul orada sanki😂

Burayı
Daha bayramin ilk gunu sabahtan haber kanallari İstanbul'a gelin İstanbul bosaldi diye pompalamaya basladilar her bayram ayni seyi yapiyorlar
@Cefternal evet eskidendi o
@Cefternal bugun de cıkmış İstanbul'da bayramda boyle yogunluk gorulmedi diye haber yapiyorlar djbfjdndjcn ilk gun İstanbul bos mutlaka gelin diye milleti tesvik ediyorlardi ejdnjx slk bu haber kanallari
@Cefternal kişi değil, medya kanalları
Daha çok yeşil alanlar parklar sanırım daha uygun geliyor tarihi yerler de olabilir ama trafik ve kalabalık pek çekmeye değer gibi değil
Bugün İstanbul cehennem gibiydi. Böyle günlerde toplu taşıma bedava olmamalı. Metrolara pusetlerden binilmiyordu.
Zaten bedava
Bedava olmamalı demişim sayın doktur hanım
Ayy kusura bakmayın
Yok çok fena alındım doktur hanım. Bir de bana görüş yorumu yazmanın bir bedeli var. Baya cüretkar gördüm sizi
Nöbetten yeni çıktım ve uykusuzum o yüzden doğru düzgün okuyamamışim. Bedava olmamalı yazdım dediğinde baya bir utandım
Aa, siz dün de nöbette değil miydiniz ya? Nedir bu genç dokturlara zulüm böyle
Dün akşam başladı bugün bitti 24 saatlik
Anladım doktur hanım. Benim size sormak istediklerim var hem sizinle alakalı hem sektörle alakalı. Buna izin verir misiniz acaba
Tabii sorda neden doktur
Daha tatlımsı geliyor, dilerseniz doktor hanım derim :) Buradan mı sormalıyım?
İstek at
bu yüzden çıkmadım bayram bitince çıkıcam üst üste gezmenin anlamı yok
Ben ilçeden çıkamadım, trafikten insan yoğunluğundan.
Gezmemeyi tercih ediyorum zaten yeteri kadar trafik çekiyoruz
Toplu taşımalar tıka basa dolu, aklı olan oturur evinde, ya da yakın yerler tercih eder.
Bayramda gezmeyi pek sevmiyorum herkes işine dağılınca gezmek daha güzel bence
Neyseki gitmedim ama bayramda toplu taşıma beleş olması çok saçma
Beşiktaş’a giden tanıdıklar ağzına kadar dolu dediler
kalabalık diye gitmedğm bu sefer bugün yarın gidicem
Gezip stres atacağım diye çıktığın yol stresine stres Katar oturun evinizde dizi, film, kitap sosyal medya takılın daha iyi dinlenir stres atar huzur bulursunuz
Bu ücretsiz ulaşım fikri pek iyi bir şey değil bence bayramlarda
Şükür bayram tatili işkencesi bitti bende döndüm İstanbul'a 1sayi ilave edin
Valla bu insanları da anlamak güç, bayramı bayram olmaktan çıkarıp tatil yapma günleri yaptılar.
Gerçek İstanbullular bayramda dışarı çıkılmayacağını bilir
sırf bunu bildiğim için evdeydim. kalabalığa gelemem ama gel gör ki İstanbul da yaşıyorum...
Ben dün eşim ile oğlumun ısrarı ile Gülhane Parkı'ns gittin. Gitmez olaydım.
ahahaha
@ebru_çitlenbik nasıl yaptım o hatayı
millet eskiden bayramda es dost ziyareti yapardi simdi mekan geziyor
Tatile gidemedi çoğu insan kaldı İstanbul'da. Yoğun olması normal
Bayramda dışarı çıkılmaz ulaşım bedava diye herkes dışarı çıkıyor eziyet resmen
Vay! Kalabalık İstanbul'da
Mülteci kampı resmen güzelim İstanbul
Ulan hani İstanbul boşalmıştı? Herkes dışarda
Perişan olduk ya
Bu istanbulun hali ne olacak çok merak ediyorum
bir de İstanbul boşaldı diyorlar
İstanbul da değilim eheheh mutluluk