+1 yılyorumları okudum da gerçekten siz ne iş yapıyorsunuz, kınamak için ya da kötü niyetten sormuyorum ama. Asgari maaşın 17bin tl olduğu ülkede 1 haftalık bir tatile 100 bin tl harcamak kaç aylık asgari maaşa denk geliyor. Ben 20 bin tl biriktireceğim yeterli olur diye düşündüm ama sizin ayırdığınız bütçeler pes dedirrtti bana
01 Yorumla- +1 yıl
biz 3 kişilik aileyiz yalnız. ve toplamını kastettim. valla ben de yorumlara şaşırıyorum. nerde o 50 bin, 150binler kazananlar,, normalde başka yorumlarda, paylaşımlarda aylık gelirler konuşulurken bu rakamlar dillendrlyordu..
En İyi Cevaplar
- Tatil & Seyahat konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi; 3 kişilik bir tatile gideceğinize, tatil firmalarının hisselerine yatırsanız; belki 5 sene sonra o firmadan kazanacağınız parayla dünyayı gezebilirsiniz 😃😃
02 Yorumla- +1 yıl
elimizdeki tüm parayla tatile gittiğimizi mi düşünüyorsun anlamadım :dd kendim borsada da diğer yatırım ürünlerinde de işlem yapan biriyim zaten.
- +1 yıl
Espri yapıyorum zaten, bu söylediğim bir capsti 🙂
- Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeniz, plaj, yan gel yat tatilini sevmiyorum. Ama tatilden zevk alacağından eminsen 3 kişi için 140 bin TL çok değil. yurt dışı turlarına bakabilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
tatil dediğin yan gel yat değilse nedir? gezmek görmekse o gezmek sadece. tatil dinlenmek için değil mi.
- +1 yıl
Ben gezmeyi görmeyi daha çok seviyorum, mesela tarihi yapıları görmeyi severim. Yan gel yat olunca sıkılıyorum daralıyorum.
- +1 yıl
çok az insna benim kadar iyi gezer :) ben de gezmeyi severim ama ona tatil demem. gezmek derim. tatil ile gezmek olayını ayırmak lazım.
- +1 yıl
Aklımı çelme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTatil yapmıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
sebep?
Göz önünde olan, popüler tatil beldelerinde şimdiden alırsan paketi belki yeterli olur. Hatta çoğu yere yetmeyecek.
Yorumlarda 140 bin 1 hafta tatile verilir mi eleştirileri olmuş. Gelir dağılımında ki uçurum nedeniyle bu eleştiriler anlaşılabilir elbette ama soruyu soranın suçu değil bu. 140 bin çok büyük bir para değil, asgari ücret günümüz gerçeklerine göre utanç verici21 Yorumla- +1 yıl
iki gündür şaşkınlıkla okuyorum yazılanları. sonra gidip otel fiyatlarına bakasım geliyor, bende mi sorun var diye ama geçen yazn fiyatlarını da biliyorum, ordan yıla çıkıp bu bütçeyi tahmin ediyordum... insanların maddi durumu tabii ki değişkenlik gösterecek ama bu kadar abartılması,,,, oysa bu fiyatlar, bir otelde kalmak, yurtdışına çıkmak için çok düşük kalıyor. hatta bir deval sonrası tanrı bilir ne olur. yani diyecek çok şey var da, ama İstanbul gibi bir şehirde nasıl yaşıyor bazı insanlar,,,. biz zorlanıyoruz şahsen İstanbul'da.
Geçen sene marmariste kaldığım otel her şey dahil yemek ve alkol 2 kişilik günlük 2000di 1 hafta 14.000e gelmişti bh sene fiyatlar 2 katına çıkmış günlük 4000 e geleceği için ya daha ucuz bir otel bakıcam ya da günlük harcamamı kısıcam çünkü ben oteli sadece uyumak için kullanıyorum ucuz bir otelin zararı olmaz. Her gece clubda olduğum için sadece uyumaya geleceğim otele gecelik 4000 vermem saçma olur 😂
25 Yorumla- +1 yıl
sadece uyumak için kullanıyorsan neden her şey dahillerde kalıyorsun ki. onlara gerek olmaz o zaman. Ben de geçen sene marmaristeydm. 5 güne 60 bin ödedik.
- +1 yıl
ha bu arada her şey dahillerin plajı da kendine ait olur, clupleri barları restoranları eğlence geceler vs vs hepsi içinde zaten... senin kaldığın otel her şey dahil olmayabilir.
- +1 yıl
bazı oteller her şey dahil diye geçse de değil. Bir kere her şey dahilde 24 saat ye iç yüz, barı restoranı pastenesi kafeleri reviri doktoru vs her şeyine ulaşabilyorsn,. plajları sadece kendilerine ait oluyor. birçok havuz da cabası. Bir de belli günlerde gösteriler danslar falan filan bir sürü eğlenceler düzenliyorlar. yani her şey dahil özetle :)
+1 yılYazın tatil yerine çalışıyorum tatil haram bize Antalya ya tavsiye ederim ama otele göre değişir pahalı erken rezervasyon yapın derim
125 Yorumla- +1 yıl
3 kişi ise uygun bulunur ortak tatilse fazlası bile kalır
- +1 yıl
tatil yerlerinde çalışınca boş günler değerlendirilmiyor mu
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Turizm de çalışıyorum inan ki yoruluyorum
- +1 yıl
Millet tatil yapıyor biz hizmet
- +1 yıl
Boş gün dediğiniz izin günü onun dışında yok yoğun oluyor
- +1 yıl
izin günleri nasıl geçiyor. evet biraz da o hizmeti almak için geliyoruz :)
- +1 yıl
Elin yabancısı tatile geliyor türk de öyle biz amale gibiyiz yetip içip geziyor işte Adalet yok hayatın
- +1 yıl
Ben dinleniyorum genelde otele göre değişir
- +1 yıl
Yoğun olursa mesaiye giderim bana bağlı ücretli olarak
- +1 yıl
Hizmet ediyoruz ederim severim ama müşterilerin kimisi iyi kimi abaza
- +1 yıl
Neler gördüm
- +1 yıl
ama yani bu insanlar tatile gelmese sonuçta para dönmez dimi. adaletsizliği tma nerde görüyorsun anlamıyorum. hizmet sektörü aslında ülke para kazansın diye var. Bu bir anlamda iyi bir şey.
- +1 yıl
Ya öyle de hizmet sektörü dediğin gibi değil içine gir anlarsın
- +1 yıl
Kimisi kendini bir halt sanıyor mobbing yaşıyoruz
- +1 yıl
İyi bişey ama kendime geldiği kadar da gider var
- +1 yıl
İstek attım yazın xper yetmiyor benim isterseniz
- +1 yıl
Oradan da detaylı anlatıyım isterseniz Alanya ya bu sene gelin ailece mi yoksa kimle geleceksiniz bilmiyorum hak verirsiniz çalışanlara
- +1 yıl
Burdan 2 kişi olduğum otele gelecekti sonra kayboldular yok konuştuyduk
- +1 yıl
Olur, dinlemek isterim. çünkü ben de gidiyorum tatil otlelerşne çalışanlar hizmet sektöründe olanlar, dinlemek isterim onlardan da neler yaşadıklarını. evet çeşit çeşit insan tipi illa ki de vardır
- +1 yıl
1 hafta yeterli sana tatil kim var başka
- +1 yıl
Siz yazin
- +1 yıl
Yazamiyom isteği kabul edin
- +1 yıl
sana takip attım kabul ettin ama mesaj kutunu kapatmşsn dışarı. kendin de takip etmyon, nasıl anlatıcan :)
- +1 yıl
Yolladım gelmedi mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBodrumda 2 kişi 1 hafta 5 yıldızlı otel için 70 bine almıştık ocak ayında. Aynı yer şu anda 90 civarı sanırım. 3 kişi için 130 140 yeter yani bence ama şimdiden almanız lazım. Daha da yükselir sezon açılınca
17 Yorumla- +1 yıl
önceden ayarlamıyoruz. biraz yoğun geçecek yaz bizim için. iş güç bazı yapılacak şeyler var. yoksa yurtdışına çıkmak istiyorduk aslnda ama yurtiçini sıkıştırırız bir araya diye kararlaştırdık.
Cevap sahibi+1 yılÖümkün oldukça erken almaya çalışın o halde. O paraya illa ki tatil bulunur son dakika olsa bile ama ne kadar erken ayarlarsanız o kadar iyi yer bulursunuz. Ets de 72 saat kalaya kadar iptal sigortası var. Yanlış hayırlamıyosam %1-2 si ücretin. O şekilde de ayarlayabilirsiniz.
- +1 yıl
teşekkürler bilgi için. bakarım, ayarlarım belki bir şey.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. İyi tatiller şimdiden ☺️
- +1 yıl
sağolsın, size de :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler☺️
- +1 yıl
Bodrumun bence adı var ben gittim 6 7 yıl önce o kadar iyi değil bence
Yazlari ülkeme gelirim, ve köyde ciftlik evinde kalmayi tercih ediyorum. Yayla tarla hayvanlar vs bunlarla vakit gecirmek daha cok hosuma gidiyor.
Deniz tatili icin Ağustos sonu Guney fransa'da Monaco/Nice'de kalirim oda sadece 5 ile 7 gün arasi.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBodrum 5 gün 2 yetişkin 1 çocuk 75 bin rezervasyon yaptım Ağustos sonu
14 Yorumla- +1 yıl
Erken yaptığın için ucuz gelmiştir. biz erken yapamıyoruz. belirsiz tarih
- +1 yıl
Yer mekan belli mi
- +1 yıl
yok değil. ama Antalya olabilir. Ya da yine Bodrum filan. aslnda biraz da son anda beğendiğimiz otele bağlı
- +1 yıl
140 iyi para çok güzel otellere gidebilirsin
+1 yıl140 bin vereceğime bi motor çekerim altıma gezerim yamaha r25 vs olur ama eski model olur biraz 0 pulsar eder oh mis deniz manzaralı yol var bursada orada gezerim mis gibi viraj
01 Yorumla- +1 yıl
tamam da tatil böyle bir şey değil ki. motorunu da al, tatilini de yap.
Tatil yapmak için bütçe ayırmadım hiç.
140 bin lira üç kişiye normal şartlarda tatil yaptırır.10 Yorumla
+1 yılGideceğiniz lokasyona göre fiyatlar değişir
Bodrum ayrı, Marmaris ayrı, çeşme veya Antalya tarafları apayrı
Ha bir de bireysel değil de acente ile anlaşıp giderseniz daha uyguna gelebilir00 YorumlaYunan adalarına git, hem kapıda vize uygulaması da başlamış. Fiyatlar da çok uygunmuş. Sen yine de bir araştır derim..
02 Yorumla- +1 yıl
iki hafta önceden başvuru yapılacakmışmış da bilmem ne diyorlar. adı kapıda ödeme galiba.
+1 yıl1 yıl Çalışıp o parayı 1 haftada saçma tatile vermek 🤦🏻♂️ al arabanı çadırını denize yakın bir yerde kamp kur daha iyi 140 bin nedir
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılFazla bile
Ancak bunu tr deki otellere vermek yerine yurtdisinda mukemmel bir tatille gecirebilirsiniz00 Yorumla
+1 yılYeter...
Bu sene 7 günlük tatili beleşe getirme derdindeyim03 Yorumla- +1 yıl
beleşelik nasıl oluyor
- +1 yıl
Sendikadan
- +1 yıl
iyi bakalım. beleşe varsa güzel, kaçırma :d
+1 yılBiz iki kişi 75 bin lira harcadık iki kişilik tatil için ve 4 gün tatil yaptık Singapurda..
04 Yorumla- +1 yıl
uçak parası dahil mi? Bu arada geçen sene vs ise normal bu fiyat. biz de geçen yaz yurtdışına da çıkmıştk
- +1 yıl
Uçak dahil
- +1 yıl
Sizi takip ediyorum sorularınız güzel
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılYaz tatili için bütçe ayırmıyoruz yazlığımız villamız var marmariste yazın ordayız full eylülün sonuna kadar
00 YorumlaGedeceğin yer, otel, otelin özellikleri, tatil yapılacak süreye göre değişir. Yetedebilir yetmeyedebilir.
00 Yorumla
+1 yılÇok bile. 50k ile 4 kişi gidersin 1 haftalık tatile
03 Yorumla- +1 yıl
geçen sene bile toplam 60 bin gitti 5 günlük tatile. Bu sene nasıl olacak o dedğn. çadırda mı yatcaz
- +1 yıl
Nereye gittiniz 60 bine
- +1 yıl
Marmaris ama nereye gidersen git, iyi otel fiyatları aşağı yukarı böyle.
+1 yılkazancın ne kadar bilmiyorum, aylık 100 bin tl bile kazancın yoksa bence çok pahallı
02 Yorumla- +1 yıl
var
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
+1 yılAblacım ne tatili Allah askina. Maaş anca kursağımıza yetiyor
01 Yorumla- +1 yıl
kolay gelsin
- Tatil & Seyahat konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılRahat rahat kalırsınız hatta simdi rezervasyon yapin yarıya yakin kar edersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyler bu kadın milletinin yeyip içmekten başka dertleri olmadığı içn parayı böyle çarçur ediyorlar.
Nasıl olsa ev geçindirmeyecek
Kurulacak yuvaya iğne kadar faydası olmayacak. Biz erkekler bunlara bu kadar hak tanıdığımız için hata ettik. Verdiğimiz hakları kademe kademe geri almalıyız. Bu konforu haketmiyorlar gördük.
Bizim kurduğumuz medeniyetin içinde çalışıp bizim verdiğimiz maaşla bize yön vermeye kalkıyorlar.
Bu da bu hareketin başlangıcı olsun00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 594 cevap paylaştı. Yeterli bence beleşe getirmeyi düşünüyorum 1 haftalık tatili.
00 Yorumla
+1 yıl80000 e rezervasyon yaptım
15 Yorumla- +1 yıl
şimdiden yapanlar için uygun fiyatlar.
- +1 yıl
1 ay önce ayırttım ve ödedim evet
- +1 yıl
Kemer de
- +1 yıl
Ohaaaa 80 bin 😦
- +1 yıl
Ben erken rezervasyon yapamıyorum. Ne zaman boş dönem yakalarız o da belli değil. ama illabir hafta on gün ayırırız umarım
hiç tatil yapamadım valla yeter gibi ya
113 Yorumla- +1 yıl
galiba çoğunluk yapamamış. gelen yorumlardan öyle anlıyorum
- +1 yıl
aile?
- +1 yıl
yaşın bir önemi yok aslında da tatil kültürü ailece gitmek vs biraz da sanırım alışkanlık işi. ama yalnız da tatile gidilir. yüzmeyi vs biliyorsan, gayet de keyif alırsın.
- +1 yıl
İnan kaliteli bir yerde dünyanın her yerinden insanlarla aynı ortamda olmana rağmen kimse kimseye dönüp bakmaz gayet rahat olursun
- +1 yıl
sen hiç gitmediğin kafanda korku yaratıyorsun. adım atsan gerisi basit.
- +1 yıl
Anlıyorum ama bir yerden adım atmalı
- +1 yıl
teşekkür ederim. Sana da nasip olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok degilmi bi orduya yeter o para sakami yapion sen bacim hmm
06 Yorumla- +1 yıl
evett, KS'nin şakacısı benim artık
Cevap sahibi+1 yılBelli
- +1 yıl
ne diyeyim bacım, aç tatil bölgelerindeki otel fiyatlarına bak.
Cevap sahibi+1 yılBen biliyorum herseyi sen rahat ol tatlim cocuk degilim
Cevap sahibi+1 yılYillarimi vermisim bu meslege
- +1 yıl
ee neden şaşırıyorsunuz o zaman bu fiyatlara
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlanyayı öneririm. Merkezi her yer yakın ve oteller görece daha ucuz...
011 Yorumla- +1 yıl
Ordami yasiosun
- +1 yıl
Alanya da olabilir.
- +1 yıl
Aynen Alanya olabilir
Cevap sahibi+1 yılevet alanyada yaşıyorum
- +1 yıl
Kücük ama guzel heryere yakin demi otogardan heryer yakin bnce uzantisi kisa sirin yer cokk gittim zamaninda
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Eski ki yaşam tadı yok her şey pahalı
- +1 yıl
Heryer oyle bi akdeniz tarafi degil ulke ekonomi olarak ucuo
- +1 yıl
🤷🏻♀️🤷🏻♀️👍
- +1 yıl
Orası öyle
- +1 yıl
Geçensene yapılan tatil bu sene aynı fiyata olmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen sene komple yaptığım tatiller 2 kişi 210 k tuttu...
01 Yorumla- +1 yıl
yerine zamanına göre olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazlığımız olduğu için oraya gideriz her sene
02 Yorumla- +1 yıl
her sene aynı yer sıkıcı olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılhiç sıkıcı olmuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden tatil için bütçe ayarladık şimdi bütçeye göre tatil bulmaya çalışıyoruz. yazlığı olanlar ❤️ ben
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 528 cevap paylaştı. Yeter az değil.. Tarih kesin ise şimdiden rezervasyon yaptır.. Yüzde 20 30 avantajın olur.
06 Yorumla- +1 yıl
şimdiden yaptıramıyorum işte. şimdiden yaptırsam yeterdi. mecbur gitmeden birkaç hafta önce yaptırırız. o zaman da kim bilir kaç olur fiyatlar
- +1 yıl
5 yıldızlı her şey dahil bir otel olsun yeter. öyle uçuk lüks bi yere gerek yok. daha değl.
- +1 yıl
hedef antalya aslında da otele göre rota da değişebilirim
Yaz tatili yapamıyorum sizin tatil için ayırdığınız parayla ben borçlarımı sıfırlıyorum demeyin sakın yapmasaydın diye borç yapmadan bişe sahibi olunmuyor ailem evim için harcadım o parayı borçlandım
00 Yorumla
+1 yılBiz yılda 140 bin kazanalım diye tatil yapmayanlardanız.
03 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum, kolay gelsin
- +1 yıl
İnsanın içinden gelmeli knk bende tatil kültürü yok :) Param olsa da pek gideceğimi zannetmiyorum. İyi tatiller size.
- +1 yıl
çok teşekkür ederim :)
+1 yılTatil için ideal bir bütçe, vizesiz ülkeler tercih edilirse: efektif bir tatil geçirilebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
var mı önerebilecğein bir yer gittiysen?
- +1 yıl
Karadağ öneririm
+1 yıliyi bütçe bence Karadağ da güzel bir tatil yapılabilirdi
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir o da
+1 yılyeterli hatta fazla bile ne kadar uçmuş fiyatlar ya
02 Yorumla- +1 yıl
Gidecek misin
- +1 yıl
bölgeden bölgeye değişir. Bir de otelin kalitesi de önemli. çok çok daha uçuk fiyatlarda oteller var
50-60 bin tl bile yetiyo yurt dışı için , enayi gibi yurt içi takılmaya devam edin
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama vize vs ile uğraşacak zaman bulamayabiliriz. önceden yer ayırıyoruz bile iş güç var diye son anda bir zaman sıkıştırırız. yoksa asıl hedef yurtdışıydı. İspanya italya vs bu sene olmasa da önümüzdeki yaz umarım olur.
+1 yılYetmez bence. Yani lüks bir tatil bekleme.
21 Yorumla- +1 yıl
çok lükse gerek yok ama orta üst 5 yıldızlı bir otel okdir
+1 yıl10 da birine 6 ülke gezmişliğim var 😅😅
013 Yorumla- +1 yıl
ne zaman?
- +1 yıl
Geçen yaz. Son 1 senede 14 ülke gezdim bu kadar harcamamışımdır ki gittiğim yerlerde alışveriş de cok yaparım
- +1 yıl
çok değişik. afrika ülkelerini mi geziyorsunuz. Ben de yurtdışına çıktım geçen yaz, gayet pahalı
- +1 yıl
Yüzde 90 Avrupa. Hatta pahalı denen Kuzey Avrupa ülkelerinden de birkaç ülke dahil.
- +1 yıl
ve hepsini 30 binle gezdin ha
- +1 yıl
Hayır balkanlar turunda totalde 6 ülkeyi 14 k ile gezdim. Diğerlerinde bütçe biraz daha fazla tabi. Örneğin Finlandiyada Kuzey ışıkları turu için daha fazla harcadım. Ama bana göre tatil otelde yatmak değil. Herkesin tatil anlayışı farklı. Ben yeni yerler görüp o şehrin sokaklarını yürüyerek gezmeyi seviyorum
- +1 yıl
Gectiğimiz yaz Alanya'da her şey dahil konseptli orta segment bi otelde paraşüt, dalış, rafting, ve birkaç aktivite dahil 4 gecelik bir tatile totalde 5bine gittim. Biraz araştırma ile cok uyguna getirebiliyorum tatillerimi
- +1 yıl
Ona gezmek diyorum. gezmek bu paylaşımın konusu değil aslında ama nedense insanlar tatille gezmek olayını ayıramıyor. Aynı şey sanıyor ikisini.
- +1 yıl
anladım, ne güzel. biz de beş bini bir öğün yemeye verelim :dd ne olursa olsun kalite farkı vs oluyor bu kadar büyük para farkı olunca
- +1 yıl
Tatil dediğiniz kısmı da aslında bir öncekinde yazdım. Otelin sabah öğle akşam yemekleri, kendine ait plajı, isteyene sınırsız içki gibi imkanları vardı
- +1 yıl
Tabiki kalite farkı illa vardır ama Türkiyede bu fırsatçılık varken bu fiyatları vermek bana enayilik gibi geliyo (meclisten dışarı) aynı parayla Tayland'a gider krallar gibi tatil yaparım en lüksünden
- +1 yıl
aslında arkadaşlar Karadağ vs örneğini verdi. girip baktğımda ucuz otelleri var evet ama segment bizim kaldğmz otellerle aynı değil. bizim kaldığımız çeşit oteller oralarda da pahalı.
- +1 yıl
Doğrudur. İyi eğlenceler şimdiden ☺ ama Tayland, Bali gibi yerler de aklınızda bulunsun. Ben gitmedim ama fiyatlara bakınca cok şaşırıyorum
+1 yılO parayı Türkiye’ye ayıracağına, yurtdışına çık
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
+1 yılTatil sevmiyorum, israftır bana göre, gerek yok.
09 Yorumla- +1 yıl
hiç çıktın mı tatile?
- +1 yıl
Bilinen tatillere çıkmadım, tatillerde neler yapılır onu da bilmiyorum. Benim tatilim genelde;annemin şefkatini, babamın merhametini hissetmem için kendilerini ziyaret etmem, kuzenler ve dostlarla beraber halı saha maçlarına gitmem, akrabalara uğrayıp çaylarını içmek, samimi olduğum arkadaşlarla bilardodur, okeydir VS. Oynamamdır, memleket turuna çıkmamdır VS. Bana göre tatil bu, otel odalarına yüksek mevlalar verip tanımadığım kızlarla ücret karşılığı birlikte olmak bunlar bana ters, tercih etmiyorum.
- +1 yıl
Peki ya sen?
- +1 yıl
tanımadığım kızlarla vs birlikte olmak biraz abartı ve ortamın doğallığından kopuk bir fantezi. o iş öyle olmuyor. Tam tersi gayett resmi, ve ferah bir ortam oluyor. özetle bir şeyleri deneyimlemeden sevip sevmediğinden emin olamazsın. Bir tatil yap ki gerçekten sevmediğine emin ol :)
- +1 yıl
Param yok tatil için, olsa da vermem. Bikinili kızlarla dolu çevrede donla denize de girmem. Denize girmedikten sonra tatilin anlamı da yok... Eşinin bikini ile milletin içinde zevkle dolaşması, kendilerini rahatsız etmeyen deyyuzların veya insanların gözü önünde hayvan gibi çiftleşen mel'un kişiliklere sahip insanların olduğu ortamda tatil matil yapamam ben.. söylesene bana böyle manzaraların olmadığı bir tatil yeri var mı? Varsa söyle paranın canı cehenneme.. Bana böyle manzaraların olmadığı bir yer söyle giderim ben.
- +1 yıl
😂😂😂😂bu kafayla gitme tatile sen. diğer insanlara yazık olur
- +1 yıl
Aydaaa gerici mi olduk şimdi.. Tüh
- +1 yıl
napıyorsun, ful dalga mı geçiyorsun, anlamadım ki 😂
- +1 yıl
Yoo nereden çıkardın
+1 yıl140 bin ne yaptın sen tatlım boyle
02 Yorumla- +1 yıl
ne yaptım :o
- +1 yıl
Çok ya
+1 yılBana verin o parayı kliniğimi açayım😂😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
bu parayla açtığın klinikten ne olacak. iki boya birkaç tmair işi yaptırana paran biter
- +1 yıl
Boya tamir parası vermicen ki. Kendim yapıcam. Fizyoterapist olmadan inşaat işi çok yaptım. O yüzden. Boya, elektrik-su tesisatı işlerini falan kendim yapıcam. Ben sadece içine koyacapım eşyaya masraf yapıcam. O parada alacağım eşya ve ekipmanlara çok rahat yeter
- +1 yıl
eh iyi. 3 kuruş para. çevrendekilere toplayıver :d ne işe yarıyor akrabalar
- +1 yıl
Bendeki akrabalar hiç bir işe yaramıyor
+1 yılBodrumda 250k gözden çıkarın
01 Yorumla- +1 yıl
bakalım. Bir de yaz dönemi ne olur kim bilir
+1 yılVallla kaç hafta ona bağlı
02 Yorumla- +1 yıl
bir hafta yeter
- +1 yıl
Fazla bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni de alın aranıza masraflarınızı karşılarım çok yalnızım arkadaş arıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
yalnız da keyiflidir tatil. paran varsa yaparsın
+1 yılBalkon sefasi , buzlu su, cicek ve böcek.
02 Yorumla- +1 yıl
ful yaz mı
- +1 yıl
sıcağı hiç sevmiyorum
+1 yıl140 bin tatil için ayırıyorsan lüks yere git
02 Yorumla- +1 yıl
lüks dediğinin sınırı yok. Bi günde 150 bin vereceğin oteller de var. bize orta üst oteller yeter. sonuçta yurt dışı da değil
- +1 yıl
Günlüğü 30 bin olan yerde kal her imkandan faydalan ucuz kıytırık yerde tatil yapılmaz o parayla
He az en az 1 milyon lazım
01 Yorumla- +1 yıl
şaka mı yapıyorsunuz, tatil bölgelerinde otel fiyatları için bu paralar hiçbir şey
Paramız yok o yüzden tatile gitmiyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Gorurebilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılparayi nasil kazaniyosunuz
21 Yorumla- +1 yıl
çalışarak :d
+1 yılUzun zaman oldu yaz tatiline gitmeyeli
00 YorumlaO fiyata villa tutulur havuzlu vb.
00 Yorumla
+1 yılVeeyyyy neyyy heeeey huuuup
00 YorumlaBu sene 40_45 bini bulur gibi
00 Yorumla
+1 yılBu yaz 1 hafta için 2000tl yeter de artar bana
00 Yorumla
+1 yıl140 bin TL baya bir şey yapılır
00 Yorumla
+1 yılBen 3 bine hallediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sırada köye gidince tatile çıkmış sayan bne dkdk
11 Yorumla- +1 yıl
bu iyiydi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara, boh sende galiba😄
027 Yorumla- +1 yıl
:/ keşke öyle olsaydı da maalesef.
Cevap sahibi+1 yıl130k harcayacaksın tatile
- +1 yıl
kanka ülkedeki yoksulluk sınırı 54 bin lira.
Cevap sahibi+1 yılAsgari ücret 17002
- +1 yıl
yoksulluk sınırı 54 bin. İstanbul'da ev kiraları, başına yıkılmayacak cinsten ve merkezi bir yerdeki evler için 20 binden başlıyor.
- +1 yıl
dolayısyla bu rakamlar aslnda hiçbir şey ama maalesef sanırım düşük gelirli grup için çok geliyor
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman ver130k yı zengo
Cevap sahibi+1 yılEvet bana çok geldi😄😄
- +1 yıl
Ben orta sınıfım. zenginleri görsen bi de ne düşünürsün.
Cevap sahibi+1 yılBende ortayım ama 130k çok
- +1 yıl
54 bin yoksulluk sınırına göre mi ortasın? üstünde mi gelirin yoksulluk sınırının
Cevap sahibi+1 yılbayağı üstünde:)
- +1 yıl
o zaman sorun yok. iki aylık maaşın bu rakamlar.
Cevap sahibi+1 yıliki aylık mı::)))
Cevap sahibi+1 yılsenin hayallerini yıkmak istemem ama çok daha az diyelim:)))
- +1 yıl
max iki aylık diyelim. yani 80 bin alıyorsan niye 130 bin sana çok geliyor. değişik
Cevap sahibi+1 yılonu 3 le çarp ama keriz değilim vermem o parayı
- +1 yıl
çok affedersin de paranı kazanıp ne yapıyorsun ot gibi mi yaşıyorsn. hiç mi yurtdışına çıkmazsın, tatil yapmazsın. ayrıca para boh sende diye yorum yapmışsın ama iki ayda o kadar kazanyoruö diyorsn. çelişkiler dünyasndasnz.
Cevap sahibi+1 yıl2 haftada kazanıyorum senin tatil parasını. Dünyanın yarısını gezdim ama tatile 130k vermem, tatil anlayışımız farklı artı o paraya en az 3 ülke gezerm ben, bir de yorumumun para olan kısımlarını silersen sevinirim
- +1 yıl
ya sen dalga mı geçiyorsun 😂😂😂😂 dünyayı gezmişsin bu rakamı çok görüyorsun ama bu rakama yakın maaş alıyorsun. Ya sizin ben çelişkilerinize ne diyeyim. kanat takıp öyle mi uçtun ülkeden ülkeye. uçak biletleri bile ne kadar olmuş. Ben de çok yurtdışına çıktım kardeş. para harcamadan dünyayı gezmek ne çeşit bir fantezidir 😂
Cevap sahibi+1 yılBen yapabiliyorum😉
- +1 yıl
hostessin o zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet bacaklarım da çok güzel😉😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılBari host deseydin malum maviler biliyorsun eril kişilik oluyor😄
Cevap sahibi+1 yılHesabın niye zayıf anlaşıldı
- +1 yıl
:/ abi ne yaşıyorsunuz anlamış değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılGömlek ütülüyorum ondandır canım😄😄
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası