Küçükken ailenizle, aklınızda iz bırakan bir yolculuk yaptınız mı?

Küçükken ailenizle, aklınızda iz bırakan bir yolculuk yaptınız mı?
Oldu:) Çocukken bir akrabamızın Efes otelinde düğünü vardı (6 yaşındaydım o zaman) sonra beni abilerimin arabasına bindirmişlerdi orada da abilerim birbirine oğlum neden burcuyu dizime oturtturdunuz diye atışmışlardı. Arada heba olmayayım diye diğer abim 2'sini cama ittirip yanına oturtmuştu beni:))
Teşekkür ederim 😊🌹
Çocukken halam hafız olmuştu taç giyme törenine gitmiştik. Beni araba tuttuğu için sürekli mola verilmişti. Otobüs tutulmuştu oraya gitmek için. O kadar insana rezil olmuştum. Yazık babamın kucağında gitmiştim üç saat kahrımı iyi çekti. Ama sonunda oraya gittik babamin gururunu hiç unutmuyorum canım babam. Ne kadar benim için kötü de olsa şimdi mutlu oluyorum o ölmeden önceydi anısı var çünkü.
Evet oldu. Trenle istanbuldan Erzurum’a gitmiştik o kadar uzun sürmüştü ki çok sıkıcıydı 😄
Babamla köye giderken bir sis vardı kanka geceydi bir de o yol aklımdan çıkmaz 😂
Cevap
17Cevap
Hayır benim öyle bir yolculuğum olmadı.
Babamla İzmir 'e arabayla giderken Susurlukta kalmistik kardan dolayi. Sozde Yeni yil icin supriz yapacaktik buyuklerime. Arabayi arkadan itip yere yapismistim yolda. O an sinirli olup simdi bunu gulerek hatirliyorum. :d Babam da kayip dusmustu gulmekten cevredekilere de yaymistim. Bir de o gun arabada kalmak gerekti, sabah olunca bir indik dizimize kadar kar vardi.
Vaktinde neseli olmayan anilar sonradan guzel gelebiliyor:) bu da oyle bir aniydi.
Coktaaann :D tesekkur ederim yine de:) Keske geri donsem o zamana
Çok küçükken kış ayından memlekete gidiyorduk. Neden gidiyorduk çok hatırlamıyorum. Sanırım bir cenaze dolayısıyla olsa gerek. Bolu'da tipiye yakalanmıştık. Sanırım çok uzun zaman orada mahsur kalmıştık. Aklımda kalan tek şey o bembeyaz görüntü ve buz gibi hava.
Araçla yapılan bir yolculuk anımsamıyorum ama köyden eve ailecek yürümüştük araçlar yolda kaldı diye, onu unutamıyorum. Çok eğlenmiştim
İz bırakmadı ya küçükken nefret ediyodum yolculuktan😂
Evet dedemin cenazesine gidiyorduk üç yaşında falandım
Dostlar sağolsun bi cenazesini biliyorum o kadar
Amin 🤲🏻 Benim de baba tarafından dedem, ben 5 yaşında iken vefat etmişti. Dedemi tanıyordum, hatta dedem en son bize gelip durduğumuz şehirdeki hastanede kalp krizi sebebiyle kaybetmiştik, durduğumuz şehirden memlekete bizimle gelen halamın arabada ağlaması da dün gibi aklımda ve çok büyük bir travma olmuştu 🙁
Mekanları cennet olsun Allah varsa günahlarını affetsin büyüyünce unutur diyorlar ya yalan hep
Renault 19 Europa ile yolculuk yapmak seri çılgın gidişi K7M efsane sesi aklımda 😅
Baya var hangisin anlatsamki cocuklum güzel geçeri ailemle yolculuk yapmayı sevigorduk neşeli ve mutluydum
Tabii ki. Tren yolculukları var, otobüs ve araba yolculukları var. Hepsinin yeri bende aynıdır. En çok da annemle yaptığım tren yolculukları
Küçükken araba tuttuğu için aile yolculuğunu pek sevmiyorum.
Evet, oldu. Ailemle Altınoluk’tan dönüşte araba bozuldu Bursa’da kalmıştık yolda.
Evet oldu, uzun yola çıkmıştık bir kaç sefer ailemle
Uzun otobüs yolculuğu, şoför amcanın beni çok sevip yanına oturması geliyor aklıma
İlk yolculuk diyelim. Annem den babama giderken ilk yalnız yolculuğum.
Çok degi ama 4 yaşındayken uçağa bindiğini hatırlıyorum
Hepsi berbat yolculuklardi hafızamı kaybetsem ne iyi olur
Evet annem babam ve kardeşimle bir yolculuk yapmıştık. Ne zaman hatırlasam duygulanırım.
İlk defa arabaya bindiğimi hatırlıyorum. Köyümüz belediye olsun diye kalabalık etmeye gidiyorduk. Arabanın arkasından etrafı izliyordum. Hatrımda halen.
Evet. Atların olduğu bir yere gittiğimizde. Ben kentsel bir şehirde büyüdüm. Banliyöler huzurlu ve büyüleyiciydi. At yarışı da vardı. Olağanüstü bir hatıradır.
İzmir yolculuğu herhalde
Rahmetli annem teyzem kuzenim ben otobüs yolculuğu yapmıştık aklıma o geldi
Çok teşekkür ederim
bir sürü var hemde 😄
Evet oldu.
Arabayla türkiye gelişimiz.
Düşündüm bulamadım maalesef
Paristi.
yok hayır hiç olmadı
ailemle beraber almanya ya gitmiştim
Ankara yolculuğu vardı
Hayır öyle bişey yok aklımda