Dışarıda iftarımızı yaptik, temiz sahil havası alıp tatilimizi değerlendiriyoruz 💪 siz en son nereye gittiniz 🌸

Dışarıda iftarımızı yaptik, temiz sahil havası alıp tatilimizi değerlendiriyoruz 💪 siz en son nereye gittiniz 🌸

Bayram üstleri uzak bir yere ya da alışverişe çıkmam iyi ki de çıkmıyorum çünkü bugün Bakırköy pazarında resmen dehşet dakikaları yaşanmış yaşanılanlar ortada en güzeli önceden alışverişini , kuaförünü , halledip evden semtinden çıkmamak oluyor
Pazar alışverişi yaptım, kuaföre gittim, markete uğradım. Daha sonra eve geldim ve kendime ziyafet hazırladım. Ardından ev işlerini tamamladım. İnsan yalnız kalınca, yaptığı her işten keyif alıyormuş gerçekten.
Arkadaşlarla cafe'ye gittik, lunaparka gittik. Sonra arkadaşımın evinin bahçesinde hortumu açtık ve altında dans ettik. Evet ıslandık baya. Ama eğlenceliydi.😄
Teşekkür ederim:)
Whatsapp durumlara bakarsan görürsün bütün gün gezdim aksam misafirler bakimlar filan 😂😂
Zahmet olacak ama🤣
@вуηαяcσѕ valla napiyim bak gördüğün gibi ben yapmasam bile yapıp getirenlerim var😅
Cevap
10Cevap
Ben en son parka akmıştım
Az önce geldim eve. Konser vardı tanımıyorum ama gittim arkadaşlar ısrar edince. Güzel geçti lakin yorucuydu
Eğlencen bol olsun 😌
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😌
İyi gezmeler kardeşim yaz gelsin akariz bir yerlere 😂
İnşallah kardeşim 😂
Len emre 😂
Seviliyosun kardeşim 😂
Saol kardeşim 😌
Kaç gündür evden çıktığım yok bayramda yaparız bişiler
Pendik meydan , sonra Bağdat caddesi en son Cadde bostan sahilindeydim yeni geldim
En son karşıya Sirkeci ye , bu hafta emirgan korusunda lale müzesine gideceğim
İyi gezmeler hızırcım 🤗
Bende en son teyzemlere gittim
Afiyet olsun, arkadaşımla kahve içmeye gitmiştim bu akşam geldim bende...
şu an sıra gecesindeyim iyi mi
Sabah iş görüşmesine
Home office’den muayeneye döneyim diyorum :D
Alıştım bir yandan diğer yandan sıkıldım :D
Olamadı :D
Uykular haram oldu 😅
Kaderin cilvesi djdjs
Yarın İstanbul'a akacağım
birtek berbere akmıştım en son
Ev iş arası gidip geliyoruz.
Hayata aktık abulom
En son markete aktım az önce