Tatil & Seyahat Bura hangi şehir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilene eig. İpucu doğu anadolu. 💫 Güncellemeler+1 yıl Cevaaap Tunceliii🌸 Güncellemeler+1 yıl Ee 3 kişi bildi nasıl seçicem😃😃 bi bey hanımefendiye öncelik tanımalı bence, bilenlerden Bura hangi şehir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Tunceli 1 0 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Van sanki ya, van gölüne benziyor gibi geldi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil Van gölü kocamaaan böyle görünmüyor karşı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tunceli haritada nerde onu bile bilmiyorum soruya bak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Türk değilsen olabilir bilmeyebilirsin tabiki🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türküm :) Yorumla Soran +1 yıl O zaman nasıl bilmiyorsun😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum öyle bir şehir nerdedir ne yapar hiç bilmem Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım. Kendi paranı kazanınca belki gezebilirsin🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi paramı kazanıyorum zaten ama Tunceli’yi gezeceğimi hiç sanmıyorum 😌 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
TunișՁθ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İzmir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğuda diye belirtmiştim Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 634 cevap paylaştı. ardahan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tunç eli Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl güzel yerler bir gün rotaya eklemem gerkir:D Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl elazıp 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tunceli Yorumla mitskii +1 yıl ah nasıl yanılırım Yorumla Soran +1 yıl Yakinlar bi sey olmaz😂 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Van gölü ve çevresi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok tunceli Yorumla ferhatımben +1 yıl Van da üniversite okurken böyle yerleri çok gördüm orada Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bitlis 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tunceli Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tunceli net 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla steelbullet23 +1 yıl Eig istemez Yorumla Soran +1 yıl Elazig limisin Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tunceli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tebrikler, erken bilindi👏🩷 Yorumla
iBocanBjk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tunceli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tebrikler erken bilindi🩷👏 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Avanos 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Doğuda dedim Yorumla Mrt_5555 +1 yıl İp ucunu okumamışım🙈🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Iğdır m7 Yorumla Soran +1 yıl Yok Tunceli🌸 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl 2. Şıkkım dı😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Hmm🙃 Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sivas değil mi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Değil, sivas içanadolu şehri. Burası Tunceli. Baraj munzur pulumur peri caylari Yorumla ByPoseidonn +1 yıl Çok severim dersimi Yorumla Soran +1 yıl Bende güzel bi yer yazlık tatil yeri Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Eskişehir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Abi eskişehir doğuda mı gözünü seveyim Yorumla Daiask23 +1 yıl Öyle geldi bana Yorumla Soran +1 yıl Tunceli Yorumla Daiask23 +1 yıl Memleketin her topragı dogası güzel Yorumla Soran +1 yıl Evet canım ülkem Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Urfa 1 8 Yorumla Soran +1 yıl O güneydoğuda Yorumla yusufbayb +1 yıl Ohaaa nerden bildin lannn Yorumla Soran +1 yıl Bilemedi Urfa değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitlis ya da van Yorumla UrfadanBiri +1 yıl Urfa'da öyle bi yer yok :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus lütfen @UrfadanBiri Yorumla Soran +1 yıl 😃 değil aşkım Yorumla Soran +1 yıl Tunceli Yorumla
VK2024 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Sivas mı 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Sivas doğuda mı kankam Yorumla VK2024 +1 yıl Nerde batıda mı Yorumla Soran +1 yıl İç anadoludaaa Yorumla VK2024 +1 yıl Ya bu 7 bölge kadar saçma bir sınıflandırma görmedim Kütahya ile Sivas nasıl benzer bir coğrafya olabilir ya da Artvin ile Bolu Yorumla Soran +1 yıl Çorumda karadeniz knk😃 Yorumla Soran +1 yıl Kütahya egede bu arada Yorumla VK2024 +1 yıl Düşün yani Ege be alaka Yorumla Soran +1 yıl Egenin şehri napayim😃 Yorumla VK2024 +1 yıl Hangi mal yaptı bu sınıflandırmayı merak ettim şimdi bakayım bir :)) Yorumla Soran +1 yıl Git bi bak😂 Yorumla VK2024 +1 yıl 1941 yılında İsmet İnönü başkanlığında 1. Coğrafya kongresinde yapılmış.Ne işe yarıyor merak ettim hani eyalet sistemi falan olur anlarım ya da ne bilim her bölgenin ayrı bir valisi olur falan İşlevsiz saçma bir şey Yorumla Soran +1 yıl Coğrafi şartlarla alakalı aynı zamanda iklimsel toprak özellikleri yükseltileri falan benzer olanlar aynı bölgedeler zaten Yorumla VK2024 +1 yıl Bir işlevi yok yani ne faydası var Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyimm Yorumla VK2024 +1 yıl Nerden nereye geldik ya :)) Yorumla Soran +1 yıl Ahahha evet😂sonuç olarak burası Tunceli Yorumla VK2024 +1 yıl Çok güzel yer severim Pülümür Munzur Yorumla Soran +1 yıl Aa bilemedin ama biliyorsun😂 Yorumla VK2024 +1 yıl Çok gezdim orayı hayran kaldığım bir yer Ceylan Karaca iç içe doğada insan ile tabiat Yorumla Soran +1 yıl Evet doğası çok hoş bende çok beğeniyorum egeyi andırıyor Yorumla VK2024 +1 yıl Ya başa döndürme şimdi :)) Yorumla Soran +1 yıl Hahahah Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elazığ ya da Bitlis. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tunceli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yaklaşmışım. Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla
SerseriRakıŞişesi Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Buldum da eig vercekmissin diye söylemiyorum mfmnd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tunceli
Van sanki ya, van gölüne benziyor gibi geldi.
Yok değil Van gölü kocamaaan böyle görünmüyor karşı
Tunceli haritada nerde onu bile bilmiyorum soruya bak
Türk değilsen olabilir bilmeyebilirsin tabiki🌸
Türküm :)
O zaman nasıl bilmiyorsun😂
Bilmiyorum öyle bir şehir nerdedir ne yapar hiç bilmem
Hm anladım. Kendi paranı kazanınca belki gezebilirsin🌸
Kendi paramı kazanıyorum zaten ama Tunceli’yi gezeceğimi hiç sanmıyorum 😌
Anladım
İzmir
Doğuda diye belirtmiştim
ardahan
Tunç eli
güzel yerler bir gün rotaya eklemem gerkir:D
elazıp
Tunceli
ah nasıl yanılırım
Yakinlar bi sey olmaz😂
Van gölü ve çevresi
Yok tunceli
Van da üniversite okurken böyle yerleri çok gördüm orada
Bitlis
Tunceli
Tunceli net
Evet
Eig istemez
Elazig limisin
Tunceli
Tebrikler, erken bilindi👏🩷
Tunceli
Tebrikler erken bilindi🩷👏
Avanos
Doğuda dedim
İp ucunu okumamışım🙈🙈🙈
🤭🤭🤭
Iğdır m7
Yok Tunceli🌸
2. Şıkkım dı😊😊😊
Hmm🙃
Sivas değil mi
Değil, sivas içanadolu şehri. Burası Tunceli. Baraj munzur pulumur peri caylari
Çok severim dersimi
Bende güzel bi yer yazlık tatil yeri
Eskişehir
Abi eskişehir doğuda mı gözünü seveyim
Öyle geldi bana
Tunceli
Memleketin her topragı dogası güzel
Evet canım ülkem
Urfa
O güneydoğuda
Ohaaa nerden bildin lannn
Bilemedi Urfa değil.
Bitlis ya da van
Urfa'da öyle bi yer yok :))
Sus lütfen @UrfadanBiri
😃 değil aşkım
Tunceli
Sivas mı
Sivas doğuda mı kankam
Nerde batıda mı
İç anadoludaaa
Ya bu 7 bölge kadar saçma bir sınıflandırma görmedim
Kütahya ile Sivas nasıl benzer bir coğrafya olabilir
ya da Artvin ile Bolu
Çorumda karadeniz knk😃
Kütahya egede bu arada
Düşün yani
Ege be alaka
Egenin şehri napayim😃
Hangi mal yaptı bu sınıflandırmayı merak ettim şimdi bakayım bir :))
Git bi bak😂
1941 yılında İsmet İnönü başkanlığında 1. Coğrafya kongresinde yapılmış.
Ne işe yarıyor merak ettim hani eyalet sistemi falan olur anlarım ya da ne bilim her bölgenin ayrı bir valisi olur falan
İşlevsiz saçma bir şey
Coğrafi şartlarla alakalı aynı zamanda iklimsel toprak özellikleri yükseltileri falan benzer olanlar aynı bölgedeler zaten
Bir işlevi yok yani ne faydası var
Ne biliyimm
Nerden nereye geldik ya :))
Ahahha evet😂sonuç olarak burası Tunceli
Çok güzel yer severim
Pülümür Munzur
Aa bilemedin ama biliyorsun😂
Çok gezdim orayı hayran kaldığım bir yer
Ceylan Karaca iç içe doğada insan ile tabiat
Evet doğası çok hoş bende çok beğeniyorum egeyi andırıyor
Ya başa döndürme şimdi :))
Hahahah