Ben 29 yaşındayım ama kız arkadaşım 25.05.2006 doğumlu yani şu an 17 yaşında ama Haziran ayında 18 olacak otellere veya apartlara girebilir mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sence de bu kadar küçük biriyle olman doğru mu?
bence sorun yok
@organickimyaci46788 sana göre.
18 yaş resittir
@Tatlı_sinir neresi yanlış olabilir?
Yaş farkı olması zorlama olduğu anlamına gelmiyor sonuçta 2 3 ay sonra 18 yaşında bizim amacımız zaten sadece cinsellik f*ck kız nişanlı. Nişanlısıda yapıyor kızın ailesi kızı nişanlarken utanmamış ben sik... ken mi utanıcam
bro kız güzel mi
30 yaşında tanıdığım var 14 yaşında kızı aylarca si.. k ti , ama kız 13 te başlamış , ama kurallar, kanunlar var zaten sende biliyorsun.
😱 doğru mu söylüyorsun gerçekten öyle bir kız mı
Bende 14 yaşındayken tanıştım o günden beri devam ediyoruz 4 yıl olacak
evlendikten sonrada full si.. ker sin onu.. güzelse tadından yenmez..
dört yıldır kızı hadi ordan mi
s*ktin mi
Biz iffetimizi korumak için herşeyi yapalım elimize erkek eli değmesin millet günaha batsın kız erkek Allah biliyor ya. Herkesin günahı kendi azabı olucak
@Tatlı_sinir iffetimi koruycam diye "hayatı " kaçırma bence.
@IVuRKaNI saçma sapan konuşma bu hayatı kaçırmak değil
@IVuRKaNI ayrıca sanane
@Tatlı_sinir seni de sik... ler bi gün 😊😊
bal gibi öyle , insanın ne kadar yaşıyacağı bile belli değil , bir arkadaşım trafik kazasında 1 ay önce hayatını kaybetti.
Seni s. ktikleri gibi mi
Aklın bu kadarına çalışıyorsa tabi bunu anlarsın yoksa alındın mı
soran söylediğin şey doğru değil,
@Tatlı_sinir 😊😊😊😊 o kadar çok kız sik... timm ki evli bekar dul nişanlı türbanlı çarşaflı hepsi de çok namusluydu
Senin kadar namuslulardır eminim.
kaç kız sık.. tin
valla @Tatlı_sinir arkadaşa katılıcam yani hem yazıyosun bu başlığa hem hakaret etmeye çalışıyorsun, seni zorlayan yok canın istiyo ki yazıyorsun , merak ediyorsun adam haklı
@IVuRKaNI ben direkt onu hedef alan bir hakaret etmedim genel konuştum herkes zina yapıyor ama herkes kendi günahını öder diye yazdım iyi oku , o soran da iyi okusan ama yarası olan gocunur üzgünüm saldırma çabaları bundan olsa gerek aşırı komik...
@Tatlı_sinir bence çok gereksiz konuşuyorsun sadece dikkat çekmeye çalışıyorsun sik... medim diyorsun ama kim bilir neler yapmışsındır yapmadıysan da yapılsa hayır demezsin bence uzatma gereksiz yorumlarla doldurma
@Tatlı_sinir istemeyen hiçbir kadın/kız si... kiş vs kelimeler olan erkeklerin de olduğu bir konuya yorum yazmaz, yazıyorsa istiyordur , yani hem buraya yazıp hem "konuyla alakam yok" gibi bir şey söylemen asla gerçekci değil. erkekler ne istediğini biliyo kasma kendini fazla, bu tür konuşmalar varken yazmaya devam ediyorsan adam "gel seni de si.. ke yim der" ve haklıdır.
@soran ramazanda gunahlarımı yüklendiğin için çok teşekkür ederim 🙏 sayende yapmadığım şeyler için iftira yediğim için günahsız çıkıcam ramazandan , dikkat cekiceğim bir şey yok ben sen değilim ayrıca yorumumdan rahatsızsan ilk başta kaldırsaydın seni hedef bile almadım genel konuştum hakaret ve iftiraya başladın bu kadar basitleşme...
@Tatlı_sinir bak buna çok gülerim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@IVuRKaNI yazarım yazmam sanane sen bu tanıya hangi zekayla veya teoriyle varıyorsun çok merak ettim ama uğraşamıycam isteyen sensin belli kimse yüz vermemiş sana
@soran çok gulen çok ağlar ama vakti gelince.
adam seksten si.. kiş ten bahsediyor , bu hakaret değil hakaret eden sensin.. senin si.. kiş konusuna gelip kimseye hakaret etme hakkın yok.. istiyosan konuşursun istemiyosan zaten istese de kimse yazmaya zorlayamaz.
@IVuRKaNI ulan ben hakaret etmedim zeka seviyen yetiyorsa okuduğunu anlarsın
@IVuRKaNI yazma Allah aşkına tamam sen çok zekisin çok haklısın hadi by
benim burdan birini bulayım si.. keyim diye niyetim yok, o yüzden soran kişi ile senin aranda olanı konuşuyorum. adam konusunu açmış sende gelmişsin.. benim öyle bir düşüncem olsa kendi konumu açarım. buna bile aklın-zekan yetmiyor.
@IVuRKaNI tamam sen çok akıllısın 😂 eğitime ne zaman ara verdin acaba sana soran ile mutluluklar sal beni yazmaaa
@Tatlı_sinir bi sik... tir git ya yaa
lan bu kadın tam bir mal :D sal beni diyo sanki tutan var :D
O s. k kimde var acaba... Rahatsız olup yorumu kaldırıcak yürek yok mu sende laf altında kalmaktan mı korkuyorsun yazık
@IVuRKaNI mal sana benzer bence eğitim seviyeni yükselt dost tavsiyesi
özelden konuşun yeter la
@Tatlı_sinir boş yapma "eğitim seviyesi" diyen insanın eğitim seviyesi ile sorunu vardır. seninle tartışamıyacağım hiç bir konu yok ama cahilsin hakarete başlarsın cevap veremeyince
@organickimyaci46788 bunda nerde o cesaret özele gelecek burdan bile konuşamıyo hakaretten başka yazabildiği bişey yok.
@IVuRKaNI hakaretin manasını ogren lütfen bu kadar cahil kalsa ayrıca senin gibi hakaretten başka bir dil bilmeyen eğitimsiz biriyle özelden konuşmak zorunda değilim ve konuşmuycam sana cehaletinle mutluluklar
ben senle konuşmam ki zaten, sadece senin özelden konuşmaya cesaretin olmadığını söyledim. bu kadar hakaret eden birine selam bile vermem ben. seks i kötü görüp seks ile ilgili bir konu olduğunda kendinde "hakaret" etme hakkı gören kız/kadın hepsi cahildir kezboştur.
@IVuRKaNI 😂😂😂
tamam sal beni artık...
@IVuRKaNI 😂🤦😂tmm
18 yaşından küçükse otele götürme 15 te olur sıkıntı olmaz..
Kardeşim seni kafanmi güzel xinsel den ceza evinin yolunu tutarsın.
18 olunca girebilir şu an giremez
18 e girdiği günden 1 hafta sonra gitsek alırlar mı sonuçta 18 olmuş oluyor
Alırlar
18i doldurduysa gidebilir evet
otele götürme
elbette girer.