Tatil & Seyahat Yaz gelmiş miss havası kokusu ile belli etti kendini yaz da özlediğiniz ne var? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Karpuz deniz yeşillikler de oturmak🙂 Güncellemeler+1 yıl Genç güzel yalnız olmak kolay değil hayatın tadını bari çıkarayım Yaz gelmiş miss havası kokusu ile belli etti kendini yaz da özlediğiniz ne var? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Balkonu açtım aylar sonra, gerçekten mutluluk verici. Ben bi tişört bir şort giyip dışarı çıkmayı özledim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Benim özlediğim hiç bir şey yok 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 319 cevap paylaştı. Henüz buraya gelmedi maalesef havalar 0-10 arasında değişiyor 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rahat kıyafetler giymeyi çok özledim. Buz gibi cold brewi gölgelikte yudumlamayı özledim. 1 1 Yorumla Düşünürbiribilir +1 yıl ** Sabahın köründe, buz gibi havada arabamı ısıtmaktan da çok sıkıldım. 😄 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yazı sevmiyorum çok sıcak 1 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Güzeldir yaz bu yaşlarda da daha güzel olur aşık ol sevgili yap 😀 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ormanda yürümeyi özledim 1 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl En sevdiğim aktive Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İzmir Ilıca plajında güneşlenme 1 3 Yorumla Duygusuzkadın1 +1 yıl Asosyal yazmayı unutmuşsun Yorumla KahveMavim +1 yıl Aynen😀😀 Yorumla Duygusuzkadın1 +1 yıl Seninle bir arada olsak asosyallik kalmaz sende Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sitede bunu nasıl anladın 1 21 Yorumla KahveMavim +1 yıl 😀😀😂iyiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burnuna iyi koktu mu haha😅 Yorumla KahveMavim +1 yıl Çık Bi temiz hava al yaz havası var dışarıda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bahcedeyim şu an asıl sne çık siteden sabah beri buradasın Yorumla KahveMavim +1 yıl Sabah baktım çıktım 😀ama şimdi yeni geldim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akşamı bulursun 😅 Yorumla KahveMavim +1 yıl Gitmemi mi istiyosun olmayayım mi sitede😃 Yorumla KahveMavim +1 yıl Hemen şimdi kopartır giderim😀😀 Yorumla KahveMavim +1 yıl Kapatır** Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takipteyim görücem😂😂 Yorumla KahveMavim +1 yıl Ha haa😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peşindeyim mavim 😂😂🥕 Yorumla KahveMavim +1 yıl Gözün ne renk😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maviş 😂 Yorumla KahveMavim +1 yıl Tamam anladım 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne anladın ne😂 Yorumla KahveMavim +1 yıl Arkadaşımsın arkadaş görüyorum 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha mavi göz mu sevmiyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guncellemene güldüm 😂😂 Yorumla KahveMavim +1 yıl Bende gülüyorum 😀😀herşeye öyle kafadayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balkona çık 😂😂 Yorumla
PilotOlmayaAday_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Deniz kum güneş ve tabii ki mısır 🌽☀️ 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 919 cevap paylaştı. Kavun karpuz. 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Papatya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Balkonu açtım aylar sonra, gerçekten mutluluk verici. Ben bi tişört bir şort giyip dışarı çıkmayı özledim.
Benim özlediğim hiç bir şey yok
Henüz buraya gelmedi maalesef havalar 0-10 arasında değişiyor
Rahat kıyafetler giymeyi çok özledim. Buz gibi cold brewi gölgelikte yudumlamayı özledim.
** Sabahın köründe, buz gibi havada arabamı ısıtmaktan da çok sıkıldım. 😄
Yazı sevmiyorum çok sıcak
Güzeldir yaz bu yaşlarda da daha güzel olur aşık ol sevgili yap 😀
Ormanda yürümeyi özledim
En sevdiğim aktive
İzmir Ilıca plajında güneşlenme
Asosyal yazmayı unutmuşsun
Aynen😀😀
Seninle bir arada olsak asosyallik kalmaz sende
Sitede bunu nasıl anladın
😀😀😂iyiydi
Burnuna iyi koktu mu haha😅