Tatil & Seyahat İzmirliler yardımınıza ihtiyacım var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İzmir'de görülmesi gereken yerler neresi?kalmak için hangi temiz aile semtlerini önerirsiniz? İzmirliler yardımınıza ihtiyacım var? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 655 cevap paylaştı. Nerde kalacaksın ona göre anlatalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belli değil siz hepsini anlatın en iyisi Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Tarihi kültürel olarak mı İzmir'e ait şeyler mi şehir merkezinde 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Her anlamda Yorumla Jurjum +1 yıl Kaç gün kalıcaksın Yorumla Soran +1 yıl Belli değil tahminen 1-2 hafta Yorumla Jurjum +1 yıl Alsancak konak bayraklı da falan otel bak Yorumla Soran +1 yıl Temiz semtler mi? Yorumla Jurjum +1 yıl Tabiki bayraklı folkartlardan dairede tutabilirsin narlıdere güzelbahçe falanda olur bostanlı Bornova buralar elit Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler 🙏🏻 Yorumla
mehmetapaydin35 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Ben İzmir'de yaşıyorum ama her yeri aynı temiz değil ne yazıkki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Doğa sessiz sakin derseniz kemalpaşa derim su perisi otel var mükemmel bir yer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nerde kalacaksın ona göre anlatalım
Belli değil siz hepsini anlatın en iyisi
Tarihi kültürel olarak mı İzmir'e ait şeyler mi şehir merkezinde
Her anlamda
Kaç gün kalıcaksın
Belli değil tahminen 1-2 hafta
Alsancak konak bayraklı da falan otel bak
Temiz semtler mi?
Tabiki bayraklı folkartlardan dairede tutabilirsin narlıdere güzelbahçe falanda olur bostanlı Bornova buralar elit
teşekkürler 🙏🏻
Ben İzmir'de yaşıyorum ama her yeri aynı temiz değil ne yazıkki
Derken?
Doğa sessiz sakin derseniz kemalpaşa derim su perisi otel var mükemmel bir yer
Selçuk efes var
Benim bağ evim var kalabilirsin ücretsiz😂