Yurt dışında kaldığım çok oldu ve gerçekten güzel deneyimler yaşadım. Ayrıca güvenilirlerdi. Yurt içinde asla kalmam. :D
Seyahat ettiğiniz şehirde konaklamak için hostelde kalır mıydınız?

Yurt dışında kaldığım çok oldu ve gerçekten güzel deneyimler yaşadım. Ayrıca güvenilirlerdi. Yurt içinde asla kalmam. :D
Seyahat ettiğiniz şehirde konaklamak için hostelde kalır mıydınız?
Turistik gezi ile gittiğimiz her ülkede otellerde kaldık ve çok memnun kaldık... Çünkü kafile ile gidilince seçkin yerlerde kalınıyor.. Hele Kahirede kaldığımız otel muhteşemdi her şeyi ile.
Kaç gün kaldınız Kahire de?
Anladım, çok teşekkür ederim. :)
Böyle bir hostel olursa en azından bir günlüğüne kalmak isterdim. Fakat, Türkiye'de pek iyi bakmıyorum buna. Gerçi İstanbul'da bir ara güzel bir hostel vardı. Ortamı, dekorasyonu, puan ve yorumları çok güzeldi ama pahalı geldiği için o fiyata başka yeri tercih ettim.
Yurt içi yurt dışı fark etmez. Ben parkta bir bankta otururken bile gözlerimi kapatıp, nefes egzersizi yapamıyorum. Gece gözlerimi kapatıp asla uyuyamam.
Kalırım tabiki apartlar da dahil
Ne demek ^^ rica ederim
Cevap
5Cevap
Kalırdım sanırım fark etmez pek
Çok rahatsız edici görünüyor.. Kapı yok baca yok.. Herkes uyuduğunu görüyor..
Tam tersine, yurt dışında böyle şeyler sorun olmuyor. Zaten herkes karma odalarda kalıyor.
İsteyene erkek kadın ayrı odalar da var ama kapsüllerde perde veya panjur tarzı şeyler var. Uyuduğumu gören yok yani. 😅 Yurt dışı için böyle. Yurt içini bilmiyorum.
Hayır rahat edemezdim herhalde oraya gelenler herkes birbirini uyuduğunu görecek
Bizim ülkedeki hosteller hijyen ve güven açısından iyi değil.
Daha önce hiç öyle bir yerde kalmadım ihtiyacım da olmadı. Zaten pek seyahat eden biri değilim.
Kalmam kalamam 😅
Evet kalırım hem daha ucuz
Şartlar onu gerektiriyorsa evet kalırım
Kalırızz yapariiiiz ederiiiz
Benim tercihim olmazdı.
kalmam
Kalırdım niye kalmim
Kalınabilir
Kalırım galiba
Olabilir.
Kalmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?