Tatil & Seyahat İstanbul'da doğal güzelliğe sahip Avrupa yakasında bir yer söyler misiniz? kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Araç park problemi de olmasın 😅 Güncellemeler+1 yıl Süper soru✅ İstanbul'da doğal güzelliğe sahip Avrupa yakasında bir yer söyler misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl İstanbul'da araç park problemi olmayan bir yer mi var :D 0 31 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Var yaa 😅 Yorumla muhammets8 +1 yıl Neresi Allah aşkına :D :D Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Orman içleri 😂 Arnavutköy tarafları Yorumla muhammets8 +1 yıl Silivri tarafına da git de hava sıkıntılı :D Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Evet hava kötü ya Yorumla muhammets8 +1 yıl Tüyap'tan Mimarsinan'a 1 saatte geldim düşün :D Şemsiye alıp yağmur yağışını bile izlesen doğal güzellik sayılır yani Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Evden de izlerim onu 😅 gçrmediğim yerler görmek istiyorum ama şansıma hava.. Yorumla muhammets8 +1 yıl Nereleri gördün mesela ona göre söyleyeyim o zaman :D Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Sen söyle ben gördüm görmedim diyim hangi birini sayim 😂 Yorumla muhammets8 +1 yıl Sen benden daha fazla görmüş olma şimdi :D :D Bütün sahil kenarlarını gezdiysen benim için kâfi gerçi :D Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Sahil değil ya, Kemerburgaz kent ormanlaro gibi yerler mesela Yorumla muhammets8 +1 yıl Florya Atatürk Ormanı, Belgrad Ormanı, Çatalca'nın neredeyse her yeri gezilebilir Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Belgrada gittim, Floryadakine gideyim bari teşekkür ederim :) Yorumla muhammets8 +1 yıl Rica ederim, sahile de in ama güzeldir oralar 🙂 Yorumla muhammets8 +1 yıl Bir ara gittiğin zaman söyle karşılaşırız belki 😄 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Sahile de gidiyorum ama ormanları daha çok seviyorum, yeşillik içine çekiyo insanı Yorumla muhammets8 +1 yıl Bir Trabzonlu olarak iyi anlıyorum seni dünya varmış denilen yerler Yorumla muhammets8 +1 yıl İstanbul dışına çıkacak olursan kesinlik İzmit yaylalarına çık derim Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl 😄😄 Evet Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Oraya da bir gün gideeim inşallah Yorumla muhammets8 +1 yıl Orman seven insan olarak kesin gitmeni tavsiye ederim. Çilek köyüne git mesela İnönü yaylasına git zaten çıkarken Yuvacık barajı eşliğinde çıkıyorsun Yorumla muhammets8 +1 yıl Bizim Ahmet Abiye uğra Manzara Restorant 😄 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl 6 aylık gezi planı çıkardın unuturum ben bunları 😂 Yorumla muhammets8 +1 yıl https://www.instagram.com/p/Crqz3Aeu-fB/ Küçük bir kesit de bırakayım buraya :D Yorumla muhammets8 +1 yıl Ben sana yardımcı olurum merak etme :D Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Rizede buna çok benzeyen bi yere gitmiştim, onu hatırlattıı Yorumla muhammets8 +1 yıl Aynı hissedeceksin zaten ben nasıl Trabzon'a gidince dünya varmış diyorsam burada da diyorum. Doğal kaynak suyundan tut ağaçlığına, yoldan böğürtlen toplanabilmesine kadar Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Çok iyi ya beğendim Yorumla muhammets8 +1 yıl Fotoğraf atıcam da hep toplu fotoğraflar var daha iyi anlardın ne demek istediğimi Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Ekledim listeye sağolasın :) Yorumla muhammets8 +1 yıl Ne demek :) Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşkım Sağ koltuk prensesin olabilir miyim 👉👈🤤 0 1 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Tabiikiii 😍 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Fatih, Beykoz, Beylikdüzü. 0 1 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Beykoz avr yakasında değilki, beylikdüzünde ne var sanki, fatih de çok kalabalık. Doğal güzelliği nerede hem tam mekan ismi yazarsanız.. Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kemerburgaz kent ormana gidin. 0 2 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Oraya gittim, gerçekten çok güzel bi yer. Öyle bi yer daha var mı Yorumla guzelseverim34 +1 yıl çatalca , sultan gazi dede var. sen hangi semttesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstanbul'da araç park problemi olmayan bir yer mi var :D
Var yaa 😅
Neresi Allah aşkına :D :D
Orman içleri 😂 Arnavutköy tarafları
Silivri tarafına da git de hava sıkıntılı :D
Evet hava kötü ya
Tüyap'tan Mimarsinan'a 1 saatte geldim düşün :D Şemsiye alıp yağmur yağışını bile izlesen doğal güzellik sayılır yani
Evden de izlerim onu 😅 gçrmediğim yerler görmek istiyorum ama şansıma hava..
Nereleri gördün mesela ona göre söyleyeyim o zaman :D
Sen söyle ben gördüm görmedim diyim hangi birini sayim 😂
Sen benden daha fazla görmüş olma şimdi :D :D Bütün sahil kenarlarını gezdiysen benim için kâfi gerçi :D
Sahil değil ya, Kemerburgaz kent ormanlaro gibi yerler mesela
Florya Atatürk Ormanı, Belgrad Ormanı, Çatalca'nın neredeyse her yeri gezilebilir
Belgrada gittim, Floryadakine gideyim bari teşekkür ederim :)
Rica ederim, sahile de in ama güzeldir oralar 🙂
Bir ara gittiğin zaman söyle karşılaşırız belki 😄
Sahile de gidiyorum ama ormanları daha çok seviyorum, yeşillik içine çekiyo insanı
Bir Trabzonlu olarak iyi anlıyorum seni dünya varmış denilen yerler
İstanbul dışına çıkacak olursan kesinlik İzmit yaylalarına çık derim
😄😄 Evet
Oraya da bir gün gideeim inşallah
Orman seven insan olarak kesin gitmeni tavsiye ederim. Çilek köyüne git mesela İnönü yaylasına git zaten çıkarken Yuvacık barajı eşliğinde çıkıyorsun
Bizim Ahmet Abiye uğra Manzara Restorant 😄
6 aylık gezi planı çıkardın unuturum ben bunları 😂
https://www.instagram.com/p/Crqz3Aeu-fB/ Küçük bir kesit de bırakayım buraya :D
Ben sana yardımcı olurum merak etme :D
Rizede buna çok benzeyen bi yere gitmiştim, onu hatırlattıı
Aynı hissedeceksin zaten ben nasıl Trabzon'a gidince dünya varmış diyorsam burada da diyorum. Doğal kaynak suyundan tut ağaçlığına, yoldan böğürtlen toplanabilmesine kadar
Çok iyi ya beğendim
Fotoğraf atıcam da hep toplu fotoğraflar var daha iyi anlardın ne demek istediğimi
Ekledim listeye sağolasın :)
Ne demek :)
Aşkım Sağ koltuk prensesin olabilir miyim 👉👈🤤
Tabiikiii 😍
Fatih, Beykoz, Beylikdüzü.
Beykoz avr yakasında değilki, beylikdüzünde ne var sanki, fatih de çok kalabalık. Doğal güzelliği nerede hem tam mekan ismi yazarsanız..
kemerburgaz kent ormana gidin.
Oraya gittim, gerçekten çok güzel bi yer. Öyle bi yer daha var mı
çatalca , sultan gazi dede var. sen hangi semttesin
Kumburgaz
silivri
Yeşilköy sahil