Hic yurtdisina gittiniz mi? 1.5 gunlugune Misir'a gidecegim, heyecanliyim ama korkuyorum da?

Ben herkese her seyi sorup sorup her soylenenin ziddini yapmayi huy edinmisim🤷‍♀️ daha once 2.5 gunlugune tayland'a gittim, bangkok'u gezdim, 200 dolardan az para harcayip dondum. Simdi de Misir'a gidecegim, yarin, 1.5 gun kalacagim, cok heyecanliyim. Tayland cok guvenli bir yer ama misir icin pek ayni seyleri soylemiyorlar. Tek basima geziyorum. Az zamanda gezebildigim kadar yer gezip gelicem. Piramit bakicam,🤣 nil nehrine, carsiya, muzeye ve bir kule var oraya gidip gelicem. Hedefim 150 dolardan az harcamak ve kacirilmadan gasp edilmeden sag salim donmek 🤣 yine de hep yaptigim bir sey olmasina ragmen icimdeki korkuyu atamiyorum, bir yandan da heyecanla bekliyorum yeni yerler gormeyi. senelik iznimi beklersem gitmek icin, yilda saddce 1 kez yurtdisinda gezebilmis olurum, hic gezmemekten daha iyidir o yuzden kisa sureli gidip gelmeye calisiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Herkes 1-2 gunlugune bir yere gidilmez diyordu haklisin diyordum sonra yine yola cikiyorum
Hic yurtdisina gittiniz mi? 1.5 gunlugune Misir'a gidecegim, heyecanliyim ama korkuyorum da?