Ben herkese her seyi sorup sorup her soylenenin ziddini yapmayi huy edinmisim🤷♀️ daha once 2.5 gunlugune tayland'a gittim, bangkok'u gezdim, 200 dolardan az para harcayip dondum. Simdi de Misir'a gidecegim, yarin, 1.5 gun kalacagim, cok heyecanliyim. Tayland cok guvenli bir yer ama misir icin pek ayni seyleri soylemiyorlar. Tek basima geziyorum. Az zamanda gezebildigim kadar yer gezip gelicem. Piramit bakicam,🤣 nil nehrine, carsiya, muzeye ve bir kule var oraya gidip gelicem. Hedefim 150 dolardan az harcamak ve kacirilmadan gasp edilmeden sag salim donmek 🤣 yine de hep yaptigim bir sey olmasina ragmen icimdeki korkuyu atamiyorum, bir yandan da heyecanla bekliyorum yeni yerler gormeyi. senelik iznimi beklersem gitmek icin, yilda saddce 1 kez yurtdisinda gezebilmis olurum, hic gezmemekten daha iyidir o yuzden kisa sureli gidip gelmeye calisiyorum
Hic yurtdisina gittiniz mi? 1.5 gunlugune Misir'a gidecegim, heyecanliyim ama korkuyorum da?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes 1-2 gunlugune bir yere gidilmez diyordu haklisin diyordum sonra yine yola cikiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya şu Tayland hakkında azcık bilgi ver bende gitmeyi çok istiyorum
Cok tatli ve yardimsever bir halki var. Tabii istisnalar olabilir ama geneli sana diyebilirim ki kendileri iki goz iki cesme aglarken bile sana yardim etmeye calisan, hosgorulu bir halk. Firsatin ve durumun olursa mutlaka gez.
Uçağı oteli vs yeme içme nekadara mal olur.
Birde kısaca dikkat etmem gereken şeyleri yazarsan sevinirim
Cok temiz bir hostelde, bangkok metroya yakin bir yerde kadinlar odasinda 3 gun iki gece icin 769 baht (750 tl civari) odedim. Ucagi inden alirsan 15 bine kadar olur gidis donus. Katar havayollari turkmenistan havayollari filan var ucuz ama guzel. Air arabia rajat olmasa da kalkisi inisi vakitli, fena degil. Turist sim 1 hafta sinirsiz interneti 10 saniyede aciyorlar 350 baht civari. Motorlu taksiler ya da uber kullanirsan normal taksiden daha ucuz oluyor. Yeme icme ise yerden yere degisiyor
Dikkat etmen gereken sey gununu kacirmamak 28 gubden cok durursan gunluk 1900 baht cezasi var. Gumeuk kurallari sanirim 1 karton sigara 1 litre icki siniri var onlara dikkat etmen bir de pazarlik yapman lazim bolca
Immm otel çok iyimis ya ,
Kart bilgisi için saol.
Yararlı oldu teşekkür ederim
Bir özendim ya harikasın valla
Tesekkur ederim🥺keske serbest bir isimiz olsaydi da canimizin istedigi gibi gezebilseydik, haftalik iznimde gidicem ben
Arabistan'a gittim.