Bknz; erkek için tatil "haftasonu pikniğe gitmek"
Kadın için "şehir değişikliği"
Ya da bana mı öyle geliyor.
Bknz; erkek için tatil "haftasonu pikniğe gitmek"
Kadın için "şehir değişikliği"
Ya da bana mı öyle geliyor.
Tatil dediğin en az 1 hafta deniz kum güneştir ve her şey dahil bir otelde sınırsız şekilde en iyi hizmeti almaktır…. Sabah öğle akşam açık büfenin dibine vurursun sevdiklerinle sonra otelden sahile inenen kadar yolluk kokteyilini alırsın ardından denize girer yüzersin azcıkta oynaşırsın denizin içinde 😅 sonra çıkar şezlongda uzanırken kahveni söylersin gelir denize karşı içersin kahveni öğleden sonra kaydıraklı havuza gidersin o merdivenleri çıkmak her zaman ızdıraptır zaten…akşam oldu mu alırsın alkollü ya da alkolsüz kokteyilini o akşam ne gösteri varsa onu izlersin ya da gece sahilde dolaşırsın ardından odaya geçip bir posta da seviştikten sonra da uyursun 😊
Kültürel olarak belirlenmiş cinsiyet stereotipleri, kadınların ve erkeklerin tatil anlayışlarının farklı olmasına neden olabilir. Ancak her bireyin kişisel tercihleri ve ilgi alanları, tatil anlayışlarını belirlemede daha belirleyici olabilir. Bu yüzden herkesin tatil deneyimi kişisel tercihlerine göre şekillenir.
Tam da anladığın gibi onların cebinden bir şey çıkmadığı için tatil hayalleri de büyük istekleri de büyük Bu yüzden bayanlarda her yönden aşırı bir tatminsizlik hakim bir de beraber olacak ya da evlenecek yaşa gelene kadar babasının evinde görmediği her şeyi senden bekliyor
Benim için tatil telefon kullanmadan geçen her saat dilimi. Orman olsun dağ olsun deniz oldun kutuplar olsun heryer uyar. Sadece iş olmasın yeter
Cevap
33Cevap
Tatil denince eşim köye gidelim kafasında, ben yazlığa gidelim deniz kum güneş kafasındayım aramızdaki fark bu...
Gerçi köyde plaj evimizin altında ama aynı olmuyor işte... Gelen giden çok oluyor. Tatil dediğin şezlong malak gibi yatmak ve denizde açılıp, açıkta saatlerce kalmaktır.
Sen bu işi biliyon abla
Rahatıma düşkünüm ondan kardeşim
Şhir değiştirmeme gerek yok benim için tatil hiçbir iş yapmayacağım anlar geçirmektir. Mesela piknikte eşyaları hazırla topla mangal yak vs hep iş ben piknik sevmem. Ama otel candır. Yatağımı bile toplamıyorum aşırı lüks bana göre. Bazen villa tutalım diyor bizimkşler çok mantıksız yine yemek temizlik yapacaksam ne anlamı var ki farklı bir evde olmanın.
İki bulaşık yikarsan ölürsün
Hımm
İhtiyaç meselesi. Örneğin bir ev kadını tatil için ev işlerinin olmadığı rahatça gezip tozabileceği yeni yerler görebileceği tercih eder. Bir satış yöneticisi adam ise böyle daha sakin kamp gibi doğal bir yerde insanlardan uzak bir şeylerle uğraşacağı bir yerde tatil yapmak ister. Günlük hayatta bulundukları alandan ortamdan insanlardan veya işlerden uzaklaşmak görür tatili
Benim için tatil deniz olan bir yer demek. Bu tatil yaz ise yüzmek demek. Mangal işleri bana göre değil. Yapamayacağımdan değil ama yazık ya kadınlara çıkıyorsun mangala salatası yok ayranı yok bulaşığı. İlerde eşim kendi isteği ile gitmek istemediği sürece teklif etmem. Tatil benim için deniz kum güneş 🤣
Kadınlar durmaz ki illa gidecekler her gün zaten gördükleri şeyleri bir de başka şehirde görmek isterler. Kadınlarla tatile gidilmez aşırı sıkıcı net 😃
Biz bize gidek
Kalkın lo gidek
Sen kesin bekârsındır 😬
E piknik tatil sayılmaz ki piknik pikniktir 😄 bence tatilin tadı şehir veya ülke değişikliğindedir, hazırlıcan çantanı çıkacaksın uzun yola misss..
Ne demek piknik sayılmaz esefle kınıyorum
😏😏
Erkek için, tatilde uyuyup dinlenmek.
Kadın için, her yeri talan edip daha yorgun dönmek.😂
Erkekler biraz şeydir, gezme konularında üşengeç.
Ne yapak uyumayak mı 🫠
Biz deniz yüzme deriz
Kadınlar yüzme yemek yeme gezme tozma para harcama har vurup harman savurma
Ahahf
Boşuna kazanmıyoruz tabi harcıycaz
Şehirdışında piknik olsa? İki tarafında gönlü olsa 😂😂
Mantıklı gibi 😄
Hayat sadece siyah ya da beyaz olamaz 😂
Yeni yerler görmek yeni yerler keşfetmek yeni şeyler öğrenmek bilinen yere gitmekten daha mantıklı belki yeni yerlerde yeni şeyler öğrenerek olayın akışına göre yeni anılar yeni şeyler katacaksınız kendinize
Ben kafa dağıtmaya gidiyom genelde ege taraflarına nisanda yine gidicem 😏
Şöyle zengin olamadık
Zortt zenginlikten diil arkadaşımlarim o taraflarda
Benim için öyle değil, sevdiğim insanla olsun heryer tatil bana evimin balkonu da olur evim de tatil olur bana
Erkekler için kadınlardan ayrı erkek erkeğe geçirdikleri her vakit tatil zaten erkek erkeğe o kadar eğleniyorlar ki biz kadınlar kadın kadına başaramıyoruz bunu 😂😂
Biz genelde sizle vakit geçirmek isteriz ama dediğine şaşırdım
Hala siz evli çiftleri kast ediyorsunuz tamam şimdi anladım biz beyler genelde bir yere gideceğimiz zaman mutlaka kız arkadaşlar olmasını isteriz 😂 bekarlıği kast ettim bnde
Anldm abla bn kıl payı Z kuşağına girdim bizde deli gibi kız isteriz piknik te gezmede hele bir arkadaş 3 kişiyse ve üç kız arkadaş ayarldysa o kraldır herkesin yaşanti halı başka
Z kuşağı 99 da bitmio mu
Yani 2000 de başlamıyor mu
Ben Z yım abla sana göre
Bende ne biliyim x y falan herkes sadece Z kuşağı dio başka bişey demio
Kadınlar tatile gidince çalışmak istemez. Çünkü tatil onlar için tam tatil olsun isterler.
Pikniğe gidince kadınlar normalden çok yoruluyor mesela 😂
Haftasonu pikniğe gidecek hiç tanıdığım erkek olmadı nedense. Bana birisi tatil dese Ege boylarını gözümün önünde görüyorum.
Çünkü erkek piknikte de kendini hamal arıyor erkek ne yapıyor piknikte Allah aşkına mangalın başına geçmekten başka
Ben tatil diyince deniz olan bir şehire gitmek olarak algılıyorum. Ne pikniği, ne mangalı 🙄
Bence bunu kadın erkek olarak ayırmamak lazım kişiden kişiye değişen bir şey tatil anlayışı
Tatil anlayisim, ruhumun dinlenmesi.. piknikte de dinleniyor benim icin tatil sayilir.
Erkekler için beyaz atlet ağızda siğara ki sigarayı hiç sevmem 😂önünde mangal oldumu yeterli 😂
Kadın için tatil pek tatil olmuyor şehir dışının amacı biraz hava değişikliği
Tatil anlayışım hic bisey düşünmeden öylece durabilmek.. kafa dinlencesi = tatil
Yoo ben hiç tatile gittmek istemem 🤣🤣🤣
Demeki aynı düşünmüyoruz
Kadınlar daha detaycı ve mükemmelliyeyçi erkekler ise basit ve klasik
Piknik tatil değildir tatile gitmek demek şehir değiştirmek demek
Benim tatiller uzadıkça uzuyor... gidesim gelmiyor artık o yüzden.
Pardon da piknik yapmak tatilden sayılamaz. Oldu olacak o zaman alışverişe çıkmayı da tatilden sayalım 😂
ne o ben hafta sonu şehirden 1 km uzaklaşsam dahi buna tatil diyorum
kadın mı oldum yani? saçmalamışsın biraz
Tatil anlayışı her haftasonu aynı şeyi yapmak değil bana göre sakinleşir dinlendiğim her yer bana tatil
Erkekler anı yaşamayı sever kadınlar gösteriş yapmayı.. işte bütün mesele bu!
Tatil nedir yeniliyor mu 🙄
Çay sonrası yenur
Aa deme beya🙄
Benim tatil anlayışım deniz kum güneş
Piknik iyidir dhdu
Kadınların ufku geniş İmanlı Atayiz Beycim, erkekler düz adam 😂
Sebebi belli onlar kadın biz erkek kafa yapısı farklı.
Bebişgileyin tatiy anlayışı da tüm gün evde uyumak
Evet açıklamaya katılıyorum şehir dışına çıkınca "tatil" gibi hissediyorum
Haftasonu pikniğe gitmek tatil mi sizin için gerçekten 🙄 😂
Tatil dediğin tanıdığın bildiğin herşeyden uzakta farklı bir ülkede yeni anılar toplamak piknikmiş şehir değiştirmekmiş köye gitmekmiş bunlar tatil değil bana göre
Çünkü erkek havalı ve lüks yerleri tercih eder genelde kadınlar doğru seçim yapamadığı için farklı anlaşılıyor
Kadınlar kasıntı ve kezban olduğu için :///
Haahhf
Kadınların tatil anlayışı: erkeksiz! 😃
Bensiz bakkala bile gidemez 🤨
Bakkala sen git zaten yalnız djdj
Vöcöcö
Mutlu muyuz mağaramızda djdja
Tabi 🧌
Benim için şehir turu artı kahve ksjsksk
Şehri turlayıp ne yapacan aceebaaa
Mutlu olcam jsjsjs
Ac şehir turu videosu izle işte dhdh
Bana göre tatil villa bahçesinde kebap yellemek.
Pikniğe çıkmak bir aktivitedir şehir dışına çıkmak tatildir yeni yerler keşfetmek
Kadınlar 259 hormonla erkeler 8 ana 1 yardımcı 9 damarla yönetilir.
Fizyoloji olarak aynı olsalar bile yaratılışları tamamen ayrıdır
Sadece tatil değil bir çok konuda aynı anlayışta olmaları zaten beklenemez.
stres atmaya gideriz adamı strese sokar kadınlar tatilde 😬
İki farklı cinsiyet iki farklı doğa iki farklı anlayış demek
Kadınların beyni ile erkeklerin aklı başka çalıştığı için olabilir mi?
Kral erkekler sakinlik ister kadınlar şamata
Bırakmıyorlar agzumuzda cuara mangal yelleyek dhdh
Erkekler doğa kadınlar sosyal seviyor ondan
Tatil anlayışı ihtiyaca göre değişir
Farklı düşünme gücüne dayanıyor sanırım
Bence tatil deniz kesinlikle insanın girince giresi geliyor çıkası gelmiyor.
Piknik ne zamandan beri tatil olmuş
Ormana pikniğe gitmek
Sana öyle geliyor herkes aynı değil.
Çok doğru söylüyorsun. Tam olarak öyle.
Cinsiyetten çok vizyon meselesi gibi geliyor
Fark sen kendi paranla çıkıyorsun kadın başkasının parasiyla
Tatil diyinde aklıma kumsal deniz geliyor 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?