Tatil & Seyahat Hangi ülkede yaşamak isterdin? KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Amerika Almanya Danimarka Rusya Nijerya Suudi Arabistan Yeşil buruni adaları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl TÜRKİYE harici...👍👍👍 Güncellemeler+1 yıl Yaşamak isterdiniz diye sordum zaten Türkiye'de yaşıyorsun Hangi ülkede yaşamak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Amerika en sevdiğim ülke olduğu için orada yaşamak isterdim.. ama imkansız gibi tabi.. para lazım bunun için 1 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Türkiye olmasında hangi ülke olursa olsun Hindistan'da bile razıyım 6 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 806 cevap paylaştı. Türkiye güzel aslında Arkadaşlar insanin vatani gibisi yok büyük konuşmayın la 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bu seçeneklerden Amerika ama İsviçre çok istiyorum 1 0 Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Arabistan da, arap kadınları güzel oluyomuş merak ediyorum o nedenle arabistanda yaşamak isterdim 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gezmeye hepsi olur yaşamak için tek aşkım Türkiye daima. 1 0 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aslında Almanya 🇩🇪 ama gideceğim ya bu şehirde ölesim geliyor:( 1 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Bnde boguldum vallai Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 800 cevap paylaştı. Sırf film ve oyunlarda çok geçen ve sıradışı olan bir ülke olduğu için Amerika Birleşik Devletleri'nde herhangi bir güzel yer olabilir. 0 0 Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Arabistana bir oy bile cikmamiş :D seriat diye yirtinan yobaz bile eminim amerikayi işaretlemistir. 0 0 Yorumla
Elsi30 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Danimarka huzurlu ve sakin bir hayat için en güzel ülke…üstüne tanımam 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hani Japonya 🙄 1 5 Yorumla KingARHTHUR +1 yıl 残念ながら私は日本の女の子が好きではありません Yorumla Firu_Zen +1 yıl Ahaha küfür mü ettin nettin🤦♀️ Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Japon kadınlarını sevmiyorum dedim 😇🤭 türk kızları gibisi yok şu dünyada Yorumla Firu_Zen +1 yıl Kadın erkek olarak düşünmedim. Ülke olarak yaşamak için düşündüm😄yalnızlık ruhuma işlemiş🥹 Yorumla KingARHTHUR +1 yıl 🤟👍👑 Yorumla
tolga77q Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Japonya sanırım sebebi japonlar asosyal saygılı ve kendi hallerindeler çoğu bende kendimi onlarda gördüğüm için japonya diyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 439 cevap paylaştı. İtalya da yaşamak isterdim 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 388 cevap paylaştı. İsviçre ve yeni Zelanda 1 0 Yorumla
pinkring Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl italya yok :( 1 7 Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Bazı Ülkeleri bilerek koymadım 😇 özellikle italyan erkekleri yüzunden🤭🤭 Yorumla pinkring +1 yıl insanları umrumda değil italya italya olarak sevilmeli 😂 Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Allora che diciamo Italia ti amo Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Sei un amante dell'Italia Yorumla pinkring +1 yıl sono un amante italianooooo 🫶🏼 milleeee millleeee Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Ben bir İtalyan aşığıyım Yorumla KingARHTHUR +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl İsviçre 2 1 Yorumla ayrılık006 +1 yıl gerçekten gitmenizi tavsiye ederim. harika bir ülke. size nasıl ulaşabilirim? Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 358 cevap paylaştı. İsviçrede... 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Rusya 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 779 cevap paylaştı. Amerika 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 394 cevap paylaştı. İsviçre 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nijeryan 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Amerika 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Amerika en sevdiğim ülke olduğu için orada yaşamak isterdim.. ama imkansız gibi tabi.. para lazım bunun için
Türkiye olmasında hangi ülke olursa olsun Hindistan'da bile razıyım
Türkiye güzel aslında Arkadaşlar insanin vatani gibisi yok büyük konuşmayın la
Bu seçeneklerden Amerika ama İsviçre çok istiyorum
Arabistan da, arap kadınları güzel oluyomuş merak ediyorum o nedenle arabistanda yaşamak isterdim
Gezmeye hepsi olur yaşamak için tek aşkım Türkiye daima.
Aslında Almanya 🇩🇪 ama gideceğim ya bu şehirde ölesim geliyor:(
Bnde boguldum vallai
Sırf film ve oyunlarda çok geçen ve sıradışı olan bir ülke olduğu için Amerika Birleşik Devletleri'nde herhangi bir güzel yer olabilir.
Arabistana bir oy bile cikmamiş :D seriat diye yirtinan yobaz bile eminim amerikayi işaretlemistir.
Danimarka huzurlu ve sakin bir hayat için en güzel ülke…üstüne tanımam
Hani Japonya 🙄
残念ながら私は日本の女の子が好きではありません
Ahaha küfür mü ettin nettin🤦♀️
Japon kadınlarını sevmiyorum dedim 😇🤭 türk kızları gibisi yok şu dünyada
Kadın erkek olarak düşünmedim. Ülke olarak yaşamak için düşündüm😄yalnızlık ruhuma işlemiş🥹
🤟👍👑
Japonya sanırım sebebi japonlar asosyal saygılı ve kendi hallerindeler çoğu bende kendimi onlarda gördüğüm için japonya diyorum
Amerika'da yaşamak isterdim.
Amerika'da yaşamak isterdim
Bazı şeyler hariç ülkemden memnunum.
İtalya da yaşamak isterdim
Kültür efekti çok farklı
Relaks hayat
İsviçre ve yeni Zelanda
italya yok :(
Bazı Ülkeleri bilerek koymadım 😇 özellikle italyan erkekleri yüzunden🤭🤭
insanları umrumda değil italya italya olarak sevilmeli 😂
Allora che diciamo Italia ti amo
Sei un amante dell'Italia
sono un amante italianooooo 🫶🏼 milleeee millleeee
Ben bir İtalyan aşığıyım
🤣🤣
hiçbiri, nerede benim Japonyam?
Macera dolu Amerika Amerika
memnunum burada
Bunların arasında Danimarka
Cennet vatan Türkiyem
İngiltere neden yok burada
Nijerya o da zenci erkekleri için 😋😋😋
İsviçre
gerçekten gitmenizi tavsiye ederim. harika bir ülke. size nasıl ulaşabilirim?
Amerika
İngiltere..
Amerika daha özgür geliyor.
İsviçrede...
Amerika
Japonya
Rusya
Almanya
Amerika
İsviçre
Amerika
Almanya