Tatil & Seyahat Ailenizle en son ne zaman tatile gittiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ailecek tatilleri sever misiniz, en son ne zaman gittiniz? Ailenizle en son ne zaman tatile gittiniz? Cevapla Tatil Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. ben ailem ile bir şey yapmam.. zaten onlara da aile demem.. tek başıma antalyaya gitmiştim 2 yıl önc e 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Ağustos'ta Erdek'e tatile gittim. Son zamanlarda ailemle tatile gitmekten sıkıldım. Hiç arkadaşlarla veya yalnız tatile gidemedim. 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl 2 yıl önce önümüzdeki ay sonu geliyorlar yine beraber bir tatil yapacağız 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 2 sene önce gidip trafik kazası yapmıştık 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. hiç gitmedim 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 655 cevap paylaştı. Hiç tatile gitmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben ailem ile bir şey yapmam.. zaten onlara da aile demem.. tek başıma antalyaya gitmiştim 2 yıl önc e
Ağustos'ta Erdek'e tatile gittim. Son zamanlarda ailemle tatile gitmekten sıkıldım. Hiç arkadaşlarla veya yalnız tatile gidemedim.
2 yıl önce önümüzdeki ay sonu geliyorlar yine beraber bir tatil yapacağız
Hiç gitmedim.
2 sene önce gidip trafik kazası yapmıştık
Her yaz gidiyoruz mutlaka
Tatil gibi değil ama 2 gün önce
Hiç ailecek gidemedim 🥹
1 ay once yurtdisina ciktim
hatırlamıyorum.
2015 en son
2 sene önce falan
Yazları gidiyoruz
Hiç ailemle gitmedim