Benim yurt dışı planım vardı tarihi yerler için ona sen nereye gitmek istersin diye sorduğumda bana rusya Ukrayna diyor hani neden? Bu ikisi tarihi ya da doğa güzellikleri ile anılmıyorki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadınları için abarttıklarını biliyorsun bir çogunun
Ben de İtalya'yı gezmek istiyorum bil bakalım neden he bir de koreyi 🤭
Bilmem lakin ben italyaya tarihi için tercih etmiştim insancıklar için ülke değiştiremem
Sevgilin insancıklar için gezmek istiyor gibi
Böyle biri sevgilim değil konuştuğum biri olarak kalır sadece
Hmm öyle kalsın
orada daha iyi gacilar var cunkiiiu
Kanka daha iyisini ararsan bitmez bunun sonu yok ben bir arayışta olsam bende bulurum değil mi
Aynen daha iyisi yok bir de Ruslar abartılıyor
Kültürel olarak Rusya güzel ülke.
Aynen kesin
Evet Rusyada yaşıyorum. Bazı şehirlerde savaşın kokusunu ve hissiyatını görebiliyorsunuz, eski sovyet döneminden kalma alışkanlıklar, kültürler, yapılar.. Doğası mükemmeldir, hele biraz Sibiryaya doğru giderseniz nehirler, dağlar ve ormanına hayran kalırsınız. Soğuk ülkedir, batı tarafı daha medeni yaşarken doğu tarafı daha geriden gelirler. İnsanları soğuk görünürler fakat muhabbete girdikten sonra amacınızın kötü olmadığını anladıklarında güler yüzle sohbete devam edebilirsiniz. Kadınları güzeldir, her kadın kendi ayakları üzerinde durur ve çalışırlar. Seviyorum güzel ülke, Türklerin ön yargısının tamamen dışında bir ülke.
Kültür olsun vs olsun tercihim dışında bir ülke ki şunu da söyleyim dünyanın her yerinde güzellik var bizim ülkemizde dahi her şekilde güzellikler var kadının kendi ayaklarında durma konusu ise tamamen toplum ile alakalı biliyorsun değil mi bizim kızlarımıza o şanslar daha yeni yeni verildiği için
Rusya denilince akıllara hemen kadın gelmesi toplumun abazalığının göstergesi, Rusya kültürel anlamda temeli sağlam ülkedir. Keşfedilmesi, gezilmesi, görülmesi gereken bir ülkedir. Çoğu insanın kadın anlayışı ön yargı oluşturuyor başka bişe değil.
Sonunda mantıklı düşünen bir erkek ilginç tavsiye ettiğim yer varsa giderim bu arada
Sankt Petersburg şehiri güzeldir oraya gitmeniz iyi olur. Her şehirin kendine ait güzel yerleri var. Baykal gölü mükemmeldir, Enisey nehiri -50 havada bile donmaz mesela. Kalashnikov silahının üretildiği şehirde büyük ailem yaşıyor onlar o fabrikada çalışmışlar eskiden ve devlet hepsine ev verdi. Moskova güzel.. Tren yolculukları çok zevkli oluyor, ananemlere gittiğim tren 3 gün sürüyordu.
Savaş mağdurlarını ziyaret edecek işte
Surşyeye filistşne gitsin
Rus kadınları doğal güzellik 😂
Tabi canım çok doğal daha yalnız orada doğa yazıyor
İskandinav kadınları doğanın bize verdiği muhteşem hediyelerdir. Birde bu cümleyi yorumlarmısın rica etsem 😂
Abazasın günümüz estetiğine alışamamışsın
Sen ne hakla ve ne sebeple bana abaza diyorsun? ya qaşarı düzgün konuş senmisin günümüz estetiği gtüm
Ağlama istersen ve ayrıca evet günümüze uyuyorum ama bu ayrıcalık değil
Ayrıca ben bir hakla değil olduğun için söylüyorum
Güzel kadınlar olduğu icin
Bunun için ülke değiştirmek mantıksız
Bıldır bıldır kadınları varya xxdd
İnternet yetmiyor galiba 😂
:D
Rus ve Ukraynalı kızları görmek icjndir
Gönüllü asker olmak istiyordur belki
😂😂😂😂😂 kendi ülkesini savunsunda
Bu güzeldi 😁
Burdaki kadınları savunmaya değer bulmuyordur belki
O zaman bana yürümesin
Yelpazeyi geniş tutmakta fayda görüyordur belki
Savunmaya değer bulmadığından bahsettik yoksa cidden kim kime bakmış umrumda değil
Şaka bir yana canım kadın tercihini slavdan yana kullanan erkekler ılık oluyorlar biraz o yüzden salla
Hevesimi kaybettiğim için üzmuyorda konu 😂
Kadınlar için
Valla keyfi bilir
Ukrayna ve Rusya kadınlarını her erkek merak eder
Türkler diye belirtsen iyi olur Avrupa’da rastlamadım
Avrupa'da yaşıyorum buradakiler de aynı
Az at ya 😂
Almanyada yaşıyorum
Almanya’daki Türklerden bahsediyorsun mülteci dolu resmen Suriyeli gibi
Ayrıca güzelliğe ulaşmak bu kadar basitken bu açlığı neden yaptığınızı anlamıyorum zaten
Alman arkadaşım var rusyada çalıştım konusunu açınca bana kalkıp soruyor kadınlar nasıl diye
Şu kadınları gereksiz abartıyorsunuz dünyada binlerce güzel kadın var bir de onlar gibi tek tip değiller
@Berivann6 bazen abartmak lazım 1 buçuk sene yaşadım
Yaşanan bir şeyi değiştirmiyor bir abazalar abartır gerçek zevk sahibi ve abaza olmayan abartmaz
@Berivann6 abartan abazalar vardır ama abartan abaza olmayanlar da vardır
Sanmıyorum karşılaştırma yapan ve abartanlar abaza ve özgüvensiz sanıldığı gibi hepsi de iyi değil bu arada ve genelleme yapmakta yanlış ben dünyanın her yerinde güzel insanlar olacağını biliyptum ve bu zaten sadece dışlada yeterli olmaz
@Berivann6 sizin tabiriniz ile abazalar için hiç bir ırka renge biçime gerek yok dış güzelliği katmadan onlardaki anlayış insanlık bambaşka o abartan giden insanlar onlardaki aşkı sevgiyi anlatıyor aslinda
Aşk sevgi mi Allah rızası için sizi napsınlar brad pitt misiniz aşk sevgi diyor dkdmkdmdkkf paranız önemli hem kullanılıp hem savunman ilginç güzellik konusunda ise dünyada güzel bitmez zaten arayışta olman saçma
Gizliden yazacağına normalden yazsana sen sizi kullanıp atanlar ile karıştırma 4 yıl çıktım işte Brad Pitt in sadece erkek olduğuna inanan boş insanlar gibi yapmiyorlar
Bradi de ben abartmıyorum daha çok beğendiğim oyuncular var genelde insanların algilariyla birini begenmezlik yapmam
Hayır sırf oradaki kadınlar bizimle sevişir rahat rahat istediğimizi yaparız diyip gidende çok var zannediyorlar kadınlar hemen onlarla birlikte olacak hatta çoğu röportajda gerçekten para göz olmayanları bundan rahatsızlık duyuyordu yani oradaki kadınların hepsini bazı abazalar malum işi yapıyor zannediyor o kafayla yaklaşıyor gerçekten sevgiyi arayan her yerde arar illaki dışa bakarak aramaz bence ama gerçekten sevende olabilir tanıyınca ona bir şey digemem ama bir çoğu dediğim amaçla bunu yapıyor
Berivan tartışma şunla beyniyle değil başka yeriyle düşündüğü sürece savunmaya devam edecektir zaten
Haklısın
kızlar için