Tatil & Seyahat Daha önce uçağa binmiş olanlar yardımcı olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Koltuk numarası neden yazmıyor ilk defa binicem de bilmiyorum 29 Mart 'ta uçuş yani bir ay sonra Daha önce uçağa binmiş olanlar yardımcı olabilir mi? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Bileti alırken bagaj teslimi yapılırken belli oluyor random yapıyorlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla Apartmançapkını +1 yıl Rica Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Bu bilet online alindiysa siralama sirasinda koltuk sorar, bunun ucretininde alirdi.Su an sadece biletin var. Alana gittiginde bagaji verdiginde sana koltugunu da vericek. Erken git mutlaka. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet iki saat onceden orada olurum mutlaka anlamadığım yer yazdığın şeyde neyin ücretini alır onu anlamadım Yorumla angelofthecity +1 yıl Koltuk secmek ister misiniz diye sorar. Evet dersin sana bos koltuklari gosterir. Secersin. Ekstra parasini odersin. Yorumla Soran +1 yıl Anladım onun ne kadar ücreti olur sizce tahmini Yorumla angelofthecity +1 yıl Valla son fiyatlardan haberim yok ama 300 filan olur. Aman geregi yok zaten. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla angelofthecity +1 yıl Rica ederim. Iyi uolculuklar simdiden.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Check in yapınca sanırım havaalaninda yanına gelip ön taraflarda oturmak istermisiniz diye hiç sormadılar:) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hiç binmedim o yüzden anlamıyorum hiç ne olucak falan bı de tek başıma binicem😅 Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Check in sonrası ne yapacağını biliyorsun değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç bir şey bilmiyorum Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Konya diye Kenya uçağına binermissin bide 😅 Yorumla Soran +1 yıl Binersem de giderim kenyaya gezer geri gelirim 😂 Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Tabi aslanlar kaplanlar tavşanlar seni yemezse Yorumla Soran +1 yıl Yemez ben onları yerim aç kalırsam Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl 😅😅😅😅👍 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Tarih yaklaştığında online check in yapınca koltuk no verecek. Şu an sadefe biniş hakkı aldın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anladım çok tese Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürleer Yorumla softpowerr +1 yıl Rica Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Havalimanında check in yapacağın cihazlar var orada seçeceksin ya da valizini bagaja vereceksen orada sana biletini verecekler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Valizim olmiycak sırt çantam olur sadece , teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Check in slotları var makinalar orada koltuğunu seçersin Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır 🙏 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Süper eko ne lan, fak fakir gibi bir şey mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fakfakirim Yorumla
Nisanurxxx12 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bilet kesmeye gittiğin an öğrenirsin canım onu 0 0 Yorumla
Noir-NYYKK_Hehehe Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Süper ekonomi ya ayakta gideceksin demek ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok kanatta gideceğimi söylediler bana hiç boş yokmuş mecbur dışarda uçacam Yorumla Noir-NYYKK_Hehehe +1 yıl On numero. Kuşlarla çak bir beşlik yaparsınız Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
muratdarcn48k Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Havaalanında yardımcı oluyor lar 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla muratdarcn48k +1 yıl yurt dışı olarak gittim ben bende bilmiyordum gidince sor Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapicam evet Yorumla muratdarcn48k +1 yıl Hava şartlarına iyi bak firma dandik olmasın kalkarken telaş yapma Yorumla Soran +1 yıl Pegasus tan aldım ama dediğim gibi ilk binicem umarım aksilik yaşamam Yorumla muratdarcn48k +1 yıl Sakin ol bişey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Bakalım hayırlısı Yorumla muratdarcn48k +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bileti alırken bagaj teslimi yapılırken belli oluyor random yapıyorlar
Anladım teşekkür ederim
Rica
Bu bilet online alindiysa siralama sirasinda koltuk sorar, bunun ucretininde alirdi.
Su an sadece biletin var. Alana gittiginde bagaji verdiginde sana koltugunu da vericek. Erken git mutlaka.
Evet iki saat onceden orada olurum mutlaka anlamadığım yer yazdığın şeyde neyin ücretini alır onu anlamadım
Koltuk secmek ister misiniz diye sorar. Evet dersin sana bos koltuklari gosterir. Secersin. Ekstra parasini odersin.
Anladım onun ne kadar ücreti olur sizce tahmini
Valla son fiyatlardan haberim yok ama 300 filan olur. Aman geregi yok zaten.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim. Iyi uolculuklar simdiden..
Teşekkürler
Check in yapınca sanırım havaalaninda yanına gelip ön taraflarda oturmak istermisiniz diye hiç sormadılar:)
Hiç binmedim o yüzden anlamıyorum hiç ne olucak falan bı de tek başıma binicem😅
Check in sonrası ne yapacağını biliyorsun değil mi?
Yok hiç bir şey bilmiyorum
Konya diye Kenya uçağına binermissin bide 😅
Binersem de giderim kenyaya gezer geri gelirim 😂
Tabi aslanlar kaplanlar tavşanlar seni yemezse
Yemez ben onları yerim aç kalırsam
😅😅😅😅👍
Tarih yaklaştığında online check in yapınca koltuk no verecek. Şu an sadefe biniş hakkı aldın
Anladım çok tese
Teşekkürleer
Rica
Havalimanında check in yapacağın cihazlar var orada seçeceksin ya da valizini bagaja vereceksen orada sana biletini verecekler
Valizim olmiycak sırt çantam olur sadece , teşekkür ederim
Check in slotları var makinalar orada koltuğunu seçersin
Tamamdır 🙏
Koltuk belirlemenşn de vedeli var, ödemezsen bi koltuk verilir
Koltuk seçimi ekstra ücrete tabii
Süper eko ne lan, fak fakir gibi bir şey mi
Fakfakirim
Check in yaparken olur o
Bilet kesmeye gittiğin an öğrenirsin canım onu
Süper ekonomi ya ayakta gideceksin demek ki
Yok kanatta gideceğimi söylediler bana hiç boş yokmuş mecbur dışarda uçacam
On numero. Kuşlarla çak bir beşlik yaparsınız