Tatil & Seyahat Tatilde deniz mi, havuzu mu tercih edersiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Tatil yaparken denizde yüzmek mi havuzu mu tercih ediyorsunuz? Tatilde deniz mi, havuzu mu tercih edersiniz? Cevapla Tatil Soruları Deniz Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ben denizi tercih ederim 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben denize sevdalı, deniz martıya. Ne martının umurunda, ne denizin umurunda. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 416 cevap paylaştı. Denizi tercih ederim. Havuzları çok hijyenik bulmuyorum. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben havuz tercih ederim, ama toplu havuz değil tek özel olsun tertemiz 0 0 Yorumla
amaevlisinnn Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Havuzlar fazla kalabalık ve iç içe oluyor. Özel bir havuzsa havuz tercih edebilirim ama onun dışında deniz diyorum. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben karada kalmayı tercih ediyorum 0 1 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl 😁😁 Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Deniz tabiki, o manzara dalgalar çok daha güzel 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 808 cevap paylaştı. Havuzu hiç sevmedim, deniz iyi. 0 0 Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl temiz kumlu deniz severim havuz bana pis geliyor. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı. Havuz suyundan haz etmiyorum, deniz iyidir.. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Havuz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. havuzu tercih ederim 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 586 cevap paylaştı. İkisinde 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. deniz tabiki 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 504 cevap paylaştı. Ikisi de olur 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Havuz. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Deniz tercihim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben denizi tercih ederim
Ben denize sevdalı, deniz martıya. Ne martının umurunda, ne denizin umurunda.
Denizi tercih ederim. Havuzları çok hijyenik bulmuyorum.
Ben havuz tercih ederim, ama toplu havuz değil tek özel olsun tertemiz
Havuzlar fazla kalabalık ve iç içe oluyor. Özel bir havuzsa havuz tercih edebilirim ama onun dışında deniz diyorum.
Ben karada kalmayı tercih ediyorum
😁😁
Deniz tabiki, o manzara dalgalar çok daha güzel
Şıpıdık şıpıdık denizde yüzmek
Denizde daha iyi oluyor haz
Havuzu hiç sevmedim, deniz iyi.
Denizi tercih ediyorum🎉
havuz sevmem. midem kaldırmaz
temiz kumlu deniz severim havuz bana pis geliyor.
Havuz suyundan haz etmiyorum, deniz iyidir..
dere neden yok tercihlerde.
Deniz
Havuz
Havuz daha iyi.
Deniz
havuzu tercih ederim
Deniz
Deniz
İkisinde
Havuz
Uyumayı
deniz tabiki