Lüks değil ama bayanla gidilecek nezih mekanları seçmeye gayret ederim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gümüşpala'da kıyak biyere götürse ne olcak. Lüks yerler herzaman iyidir. Sana değer veren biri, seni kıytı köşe yerlere götürmez tabiki. Gider şehrin en meşhur ilçesinde, en meşhur mekanına götürür. Gümüşpala 'da ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gümüşpala iyi biliriz çocuklugumuz geçti oralarda neyse yanımızda sevdiğimiz olsun da her yerde olur bizim için rabbim mutlulugunuzu daim etsin
Kuzenim🙄
pardonn pardon ben sevgilin sandım kusura bakma :)
Lüks mekân olmazsa olmazim misal Ortaköy de kumpir yemek ya da Beşiktaş da İzmir bombacısı na gitmek
Hayır öyle bir takıntım yok sevdiğim kişi birlikte vakit geçirmek.
Öyle bir takıntım yok keyif alacağım her yer olabilir rahat ve huzurlu olması yeterli
En lüks mekanlarda yemek yemek için yaşıyorum resmen evet severim ama salaş mekan da severim
Lüks değil ama bayanla gidilecek nezih mekanları seçmeye gayret ederim.
Gümüşpala'da kıyak biyere götürse ne olcak. Lüks yerler herzaman iyidir. Sana değer veren biri, seni kıytı köşe yerlere götürmez tabiki. Gider şehrin en meşhur ilçesinde, en meşhur mekanına götürür. Gümüşpala 'da ne
Öyle bir takıntım yok yemek konusunda temiz olsun güvendiğim yer olsun lezzetli olsun kafi benim için
Birlikte olalım da mekân çok da önemli değil :)
Bence mekan değil kişiler mutlu olmalı
Evet
O yüzden mutluluk veren mekan olmamali
Yanimdaki kuzenim 😅
Mutluluk aşk sevgi mi sadece duygulardır sen kuzeninle mutlu olabilir ve yüzünde gülücük acıyorsa ne güzel birsey
Kesinlikle
O zaman mutlu akşamlar
Önemli olan kiminle vakit geçirdiğim
Birlikte kaliteli vakit geçirmek
Hayır önemli olan beraber vakit geçirmek
Hayır çayı güzel olsun yeter
Kıyak bir yermiş ahaha
Kafaya göre değişiyor
Birlikte vakit geçirmek, arabada bile olur
Yok.
Birlikte vakit geçirmek tabi ki
Hayir