Yine İsviçre be abi.. :D
Hangi Avrupa ülkesine dibiniz düşüyor?

Yine İsviçre be abi.. :D
Hangi Avrupa ülkesine dibiniz düşüyor?
Pek çoğunu gördüm dibim düşmedi. Benim aklım manzaralarında değil o ülkelerin insan ruhlarında kaldı. Bazı ülkelerin insanlarl diğerlerinden farklı olarak ruhen beni çok etkiledi. Halleri tavırları, duruşları, belki açlıkları ama buna rağmen mutlu tebessümleri beni manzaradan daha çok etkiledi. Unutmadım…
Avrupa ülkelerine dibim düşmüyor. Mesela şey var Vietnam 'daki dünyanın en büyük mağarası. Orasını merak ediyorum. Ya da Nepal' de gizemli geçitlerdeki bir mağarada bulunan oyuk dünya ya açılan kapıyı keşfetmek isterim. Böyle şeyler ilgimi çekiyor.
Özellikle Nepal çok esrarengiz bir yer okuduğum kadarıyla. Normal insanların girmesi yasaklanan sadece belli Budist kişileri girebildiği yerler var. Özel izinle oralara gitmek isterdim.
Yani öyle bir ülkeye git, fotoğraf çekil, barda clüpte eğlen, otel ve manzara eşliğinde sevgilinle seviş iki fotoğraf çek instaya story falan at. Benim ilgimi çekmiyor.
Uzak doğu da bilinmezi keşfetmek daha heyecanlı geliyor bana.
Çok güzel bir cevap.
Doğu asya ve güneydoğu asya ülkeleri aşırı ilgi çekici. Doğu asyada sadece Japonya ya gittim iki kez.
Şu avrupayı hallettikten sonra Az kaldı zaten, Güneydoğu asya ya başlayacağım hayırlısı ile. 😅
Doğası olan her yer woow benim için İsviçre yemyeşil, norvecin isiklari finland saunalari aslında her yerin bir ozelligi var bunun dışında gemiyle alaska yapıp orcalari, amazonlardakk kabileleri, karibiklerdeki deniz magaralarini Afrika'da safariyi doğal olan herşeyi merak ediyorum kültür ve sehirsel tatiller pek benlik değil maceralara daha acigim
İsveçle İsviçre arasındaki fark nedir sdxfcgbhnsdhv adlar yüzünden kafam karışıyor
İsveç İskandinavya bölgesinde
İsviçre de avrupa da.
Benzer ülkeler değil mi
Değil.
İsveç daha düzlük ve çok ormanlık bir yer. Fjordler falan var ama isviçre gibi çeşitli bir doğaya sahip değil.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
20Cevap
İskandinav ülkelerini seviyorum, doğası tabi soğuğu hariç 🤭
Ben Amerikayı çok seviyorum. ama avrupa ülkesi olarak Norveç diyebilirim.. çünkü İskandinav ülkelerini seviyorum
İsveç derim güzel mangal yakılır oralarda gadası
İsvicreye gidemiyorsanız Tunceliye gidin doğası aynı
İkisine de gittim. İsviçre daha iyi. :D Tabi bu Tunceli'nin kötü olduğunu da göstermez ama İsviçre ye göre biraz daha çorak ve daha az yeşil var.
Şu manzarayı canlı canlı görmeden ölmek istemiyorum. Net, İsviçre!
İsviçre best bende.
Birde Yunan adaları geliyor sonrasında
İsviçre ve evsiz olmanın yasak olduğu isveç. Adamlar homeless görünce zorla ev veriyor :D
Evet kesinlikle İsviçre bi arkadaşım öve öve bitiremiyor da..
Karadeniz bölgesi İsviçreden daha güzel ! Her zaman cennet vatana dibimiz düşer
isviçre dogasi cok guzel gordugum kadar biliyorum🙂 inşAllah birgun gidebilirim
Tum Iskandinav ulkelerine🥰
Favorin var mı? :)
Norvec ama Isvicre de cok guzel. Karar veremiyorum😬
Norveç'in landscape olayı çok güzel. Dehşet manzaralar var. Kuzey ışıklarını da katarsan ekstra sos oluyor. :D
İsviçre ise yeşilliğin, doğanın ve yaşamın birleştiği bir yer gibi. Gerçekten zor :D
Muhtesem:)
İsviçre okey ya çok iyi
İsviçre videoları izlemekten asla bıkmam.
Avusturya tarih kokuyor..
Göresli bile huzur veriyor yavv abi :)
İsviçree ~♡😍
İtalyaaa biraz da mesleki
İspanya diyorum, çünkü oralarda bir Türk izi var.
İzlanda》isviçre》norveç》britanya
Yunanistan çünkü bende rumum
Morada giritte balkanlarda süpürdük Türkleri 😃
İsviçre
Türkiye
İtalya
İtalya İngiltere
Norvec
İsviçre
İtalya florensa
Norveç İsviçre
Norveç