Güncellemeler
+1 yıl
buyurun hemşehriler
Güncellemeler
+1 yıl
benim biz sözüm vardır: İstanbul'da her yeri gezdim diyen, hiçbir yeri görmemiştir. İstanbul evren gibidir, gezdikçe büyür. o yüzden max turistik yerleri gezenler, gezip bitirdiğini sanmasın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır özel bir yer yok görmek istediğim
Çamlıca kulesinde İstanbula bakmak isterim ama bir türlü gidemedim beylerbeyinde oturmama rağmen
git git tavsiye ederim :)
Çok az gezebildim, daha çok gezmek isterim bir dahaki gittiğimde
@vitavinumest ben gezdiririm arabamla
şu afrikalı zencilerden filan uzak dur da.
Niye:(
Yok sevmiyorum gidince bile kalabalıktan hemen kurtulasım geliyo ama bogaz köprüsü çok güzel
niye geliyon o zaman 😂
Galataya hala cikamadim
uçmadı mı onun ücret
çıkılmalı bu arada evet
Tek çıkmak istemiyom
tek de güzel olur ya, hiç öyle bakma
Galata
evet çıkılması gereken bir yer
Kaderimiz aynı
Yıllardır gıdıyorum hala cıkamadım shjsj olmayınca olmuyo ne saatı denk gelıyo ne o kalabalıktan bı gun umarım
Aynı şekilde hiç denk gelemedim
@sonerbstttt belırlı gun ve saatlerde alsalarda ne zaman gıtsem asırı kalabalık oluyo zaten randevulu sıstem getırseler anca belkı shsn
@Disiaslanımben evet oyle ya vakit olmuyo yads denk gelmiyo belkide aynı güne denk geliriz ahahsnsm
öyle şey mi olur kız :ddd randevulu sistem. hayır ben her gittiğimde içeri alınıyor herkes. siz gece 3te mi gidiyorsunz nasıl oluyor. ha kalabalık olacak her daim. İstanbul bu.
Gece 3 te açık olsa gideriz
Vala hep kalabalık bı cekılsınler bızde bakıp cıkalım shsh uc saat bekledım bı kez sonra alamıyoruz saatı doldu dedıler randevuyla alsınlar magdurum ben snsn
araya girecen bacım. meteobüs kültürü gibi 😂😂😂 istanbulun göbeği bu, kalabalık olmayan anını zor bulursun
Ama tek sıra beklıyolar ayıp olur sjsjs elbet bı gun cıkıcam da ınsaşlah merdıven cıkabılcek yasta olurum o zaman sssjsj
aman canm içerde zaten asansör var. çok zorlanacağn bir durum yok kalabalık diye
her yerini gördüm
ahahaha 😂😂😂 İstanbulu gezip biterebilecek insan çıkamaz. ömrü yetmez.
günde100 km yol yapıyorum
gezmek yol yaparak olmaz :d. gezmek özel zaman ayırmak ister tabana kuvvet olmak ister. yer altından üstüne tepelere önemli tarihi konumlara dokunmanı ister
Her yerini gezdim
o imkansız
Neden sor söyleyeyim ☺️
dürüst olacan mı?
Evet
Konistantin sarayı?
Büyük saray fatihte hipodromun karşısında günümüzde kalıntıları da var
bu ne tuhaf cevap. hipodrmun karşısında kalıntısı yok. kalıntısna gittiysen çok farklı bir yerde. gitmemişsin sanırım:d dürüst cevap verecektin hani.
Dürüst cevap verdim fatihte hipodromun karşısında dedim hatta kalıntıları da var o da kuzeye bakan kısmında demek istedim eksik yorum olmuş diğer adı da büyük saraydır seni tatmin edecek cevap mı bilemem 😅
gitmiş birinin cevabı değil. ayrıca aldığın bilgi yanlış. büyük saray bir şeylern karşısında değl. her şeyin altında.
Ablacığım burada gitmediğim bir yere neden gittim diyeyim burdan kasacağım bir ego mu kalıntıları diyorum zaten anlıyorum sordun bildim bu da hoşuna gitmedi galiba 😅
bilmedin. cevabın zaten yanlış. hipodromla ilgisi yok. yazık, dürüst olacam derken bile sallıyorsun abicim.