Tatil & Seyahat Hangi şehrin ambiyansı daha büyüleyici? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mardin mi Şanlıurfa mı Diyarbakır mı?Diyarbakır masal gibi değil mi sizce de? Hangi şehrin ambiyansı daha büyüleyici? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. New york ya da florida 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Mardin.Gündüz mezarlık gece gerdanlık 1 0 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Urfa'ya daha önce gittim fakat Diyarbakır'ı hiç görmedim o yüzden Urfa diyorum , güzel bir şehirdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri. Taş ve topraktan ibaret.. ne bir estetik mimari var, ne bir doğal güzellik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napsınlar peki deniz mi getirtsinler şehre kanyon mu inşa etsinler ne bekliyosun Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 467 cevap paylaştı. Mardin derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
New york ya da florida
Mardin.
Gündüz mezarlık gece gerdanlık
Urfa'ya daha önce gittim fakat Diyarbakır'ı hiç görmedim o yüzden Urfa diyorum , güzel bir şehirdi
Hiçbiri. Taş ve topraktan ibaret.. ne bir estetik mimari var, ne bir doğal güzellik
Napsınlar peki deniz mi getirtsinler şehre kanyon mu inşa etsinler ne bekliyosun
Diyarbakır olsun
mardin
Mardin
Muğla
Mardin derim
Antalya
Tabiki Diyarbakır:)